תגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת
-
תגובה:https://f2.freeivr.co.il/topic/121/כניסה-לפי-מפתח-הגבלת-כניסות-השמעת-הודעה-תפריט-הקלטה-ומעבר-לתיקיה-אחרת
כתוב שםלאחר הקשת המפתח על ידי המאזין המערכת תשמיע לו את המפתח שהקיש ותבקש אישור או תיקון למפתח
ברירת מחדל השמעת המפתח בצורה ספרות,
ניתן להגדיר
say_key=No
בשביל שלא ישמיע את הקשת הלקוח אלא מיד יעבור לבדיקת המפתח
למעשה הגדרתי כך והוא אכן לא מקריא את הספרות אבל הוא כן שואל
לאישור הקישו אחת להקשה מחודשת הקישו שתיים
וכמובן שלא עוזר השתקת ההודעה כי אז הוא אומרלא הוקשה בחירה
אז איך אני יכול לעשות שלא יבקש כלל אישור?
אני רואה שאין למה לתייג את @noam כי הוא לא התחבר במשך החודשים האחרונים, אז אשמח לכל עזרה.
@ימות-המשיח -
@שמואל-ש תפנה במייל לחברת ימות המשיח כמובן
-
@33064325 אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
@שמואל-ש תפנה במייל
לפנות במייל למי? איזה כתובת?
-
@שמואל-ש אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
@33064325 אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
@שמואל-ש תפנה במייל
@שמואל-ש אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
למעשה הגדרתי כך והוא אכן לא מקריא את הספרות אבל הוא כן שואל לאישור הקישו אחת להקשה מחודשת הקישו שתיים וכמובן שלא עוזר השתקת ההודעה כי אז הוא אומר לא הוקשה בחירה
אני רואה שאין למה לתייג את @noam כי הוא לא התחבר במשך החודשים האחרונים, אז אשמח לכל עזרה.@ימות-המשיח
-
@חנון-המרבה אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
@שמואל-ש תפנה במייל
למעשה הגדרתי כך והוא אכן לא מקריא את הספרות אבל הוא כן שואל לאישור הקישו אחת להקשה מחודשת הקישו שתיים וכמובן שלא עוזר השתקת ההודעה כי אז הוא אומר לא הוקשה בחירה
אני רואה שאין למה לתייג את @noam כי הוא לא התחבר במשך החודשים האחרונים, אז אשמח לכל עזרה.@ימות-המשיח
מה? לפנות ל @ימות-המשיח במייל?
-
@שמואל-ש בדיוק (כמובן שזה השערה שלי נטו מה ש@33064325 התכוין)
-
@חנון-המרבה אמר בתגובה:כניסה לפי מפתח, הגבלת כניסות, השמעת הודעה, תפריט, הקלטה, ומעבר לתיקיה אחרת:
@שמואל-ש בדיוק (כמובן שזה השערה שלי נטו מה ש@33064325 התכוין)
מה זה אחרת ממה שאני פונה אליהם פה בפורום???
-
@שמואל-ש זה שונה....
-
@חנון-המרבה @33064325 אכן היה שם טעות וההגדרה שנכתבה שם היתה למנוע הקראת ספרות אבל לא למנוע בקשת אישור, אז לכן @DAVD תיקן את זה עכשיו והוסיף את זה:
בשביל שישמיע את המפתח בצורת מספר
ברירת מחדל אחרי ההקשה מבקש אישור, אם רוצים שלא יבקש אישור ניתן להגדירask_ok=no