אפשרות לראות כל מי ששמע קובץ מסוים
-
אני רוצה לראות בשלוחת השמעת קבצים איזה קבצים כל מספר שמע.
וגם בכלל לראות בופן מסודר את כל המחייגים למערכת באיזה שעה וכמה זמן, ובלוג שקיים הוא מביא כל מספר הרבה פעמים וזה ארוך, ואני רוצה בעצם לראות פירוט לפי מספר פלאפון מתי וכמה ואיזה שלוחה הוא שמעה וכל זה בפירט אחד, ועדיף עם שם - כל השמות מופעים ברשימת התפוצה איך עושים שזה יופיע גם בלוג מסודר וגם מיד בשיחות נכנסות שיופיע השם.
אודה מאוד למי שיעזור לי בזה באופן מסודר! -
-
@שלומל-ה אמר באפשרות לראות כל מי ששמע קובץ מסוים:
אני רוצה לראות בשלוחת השמעת קבצים איזה קבצים כל מספר שמע.
וגם בכלל לראות בופן מסודר את כל המחייגים למערכת באיזה שעה וכמה זמן, ובלוג שקיים הוא מביא כל מספר הרבה פעמים וזה ארוך, ואני רוצה בעצם לראות פירוט לפי מספר פלאפון מתי וכמה ואיזה שלוחה הוא שמעה וכל זה בפירט אחד, ועדיף עם שם - כל השמות מופעים ברשימת התפוצה איך עושים שזה יופיע גם בלוג מסודר וגם מיד בשיחות נכנסות שיופיע השם.
אודה מאוד למי שיעזור לי בזה באופן מסודר!עיין כאן
-
@eliyahu זה כותב אינו מאובטח, אם אפשר לתקן את הקישור.
-
@eliyahu
הדפדפן אומר לי שהחיבור לא מאובטח -
@יוסף-ח אמר באפשרות לראות כל מי ששמע קובץ מסוים:
עיין כאן
שים לב בדוגמה מהדו"ח המובאת שם שגם שם הוא חוזר על אותו מספר הרבה פעמים. ואני צריך כל מספר פעם אחת.
ולגבי שיראו את השימות גם בדו"ח וגם בשיחות נכנסות לראות מיד את השמות של המאזינים עדיין לא נענתי! -
-
@שלומל-ה אמר באפשרות לראות כל מי ששמע קובץ מסוים:
@יוסף-ח אמר באפשרות לראות כל מי ששמע קובץ מסוים:
עיין כאן
שים לב בדוגמה מהדו"ח המובאת שם שגם שם הוא חוזר על אותו מספר הרבה פעמים. ואני צריך כל מספר פעם אחת.
ולגבי שיראו את השימות גם בדו"ח וגם בשיחות נכנסות לראות מיד את השמות של המאזינים עדיין לא נענתי!בנתיים זה הדבר היחיד שקיים בימות המשיח כעת