פונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד
- 

@nyh אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: זכור לי שיש פונקציה שיכולה לעצור הרצת קוד ולכאורה לסיים את הרצת הקובץ. 
 אם למישהו ידוע על פונקציה זו אשמח אם יתן לי! תודה רבהאם אני זוכר טוב, זה זה: exit();
- 

@יוסף-ח 
 לא. זה מוציא אותי מאותה שורה. אני צריך לצאת מכל הקוד!
- 

@nyh 
 exit מפסיקה את הסקריפט
 אבל סתם שתדע שלא נהוג להשתמש בזה
- 

@bc98400 אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: @nyh 
 exit מפסיקה את הסקריפט
 אבל סתם שתדע שלא נהוג להשתמש בזהבמה כן משתמשים? 
- 

@איש-ימיני כשכותבים קוד נכון לא אמורים לקטוע אותו באמצע 
- 

@bc98400 
 לא מחייב שהקוד לא טוב. אני רוצה שבאם יצא ככה ימשיך ואם אחרת אז תעצר ההרצה של שאר הקובץ
- 

@nyh אף אחד לא אמר שזה לא יעבוד 
 זה פשוט לא אמור לעבוד כך
 אתה אמור לתכנן את הקוד שלך שיעבוד בכל המצבים שאתה רוצה ולא לקטוע אותו באמצע
- 

@יוסף-ח אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: @nyh אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: זכור לי שיש פונקציה שיכולה לעצור הרצת קוד ולכאורה לסיים את הרצת הקובץ. 
 אם למישהו ידוע על פונקציה זו אשמח אם יתן לי! תודה רבהאם אני זוכר טוב, זה זה: exit();או: die;
- 

@anti-malware אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: @יוסף-ח אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: @nyh אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: זכור לי שיש פונקציה שיכולה לעצור הרצת קוד ולכאורה לסיים את הרצת הקובץ. 
 אם למישהו ידוע על פונקציה זו אשמח אם יתן לי! תודה רבהאם אני זוכר טוב, זה זה: exit();או: die;מה ההבדל ? 
- 

@anti-malware אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: או: 
 die;נראה לי שמקובל יותר להשתמש עם die כאשר הקוד "מת", כלומר במקרים של שגיאות יותר. 
 exit זה יותר בקשת יציאה מכובדת..
- 

@שמואל אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: @anti-malware אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: או: 
 die;נראה לי שמקובל יותר להשתמש עם die כאשר הקוד "מת", כלומר במקרים של שגיאות יותר. 
 exit זה יותר בקשת יציאה מכובדת..מה הכוונה "זה יותר יציאה מכובדת" ? 
- 

האמת היא שכן מקובל להשתמש בפונקציות האלו כשרוצים לאבטח את האתר שלא יבצע פעולות בלתי רצויות גם במקרה שיתרחש כשל לא צפוי. 
 ההבדל ביןdieל-exitנעוץ בשתי השפות מהם מורכבת PHP:
 Cו-PERL.
 הבדל נוסף הוא האם החיבור נקטע הוא שהוא ממשיך:
 https://stackoverflow.com/questions/1795025/what-are-the-differences-in-die-and-exit-in-php
- 

@יוסף-ח אמר בפונקצייה שעוצרת את ההרצה של הקוד: מה הכוונה "זה יותר יציאה מכובדת" ? למשל: אם הפעולה שאני רוצה לעשות הסתיימה אני ישים exit , אבל אם למשל לא הצלחתי להתחבר למסד נתונים , אני יעצור את הקוד עם die. 
 אבל כמו שנכנתב, זה כמעט לא משנה, כתבתי מה שאני חושב שמקובל.עריכה: אני רואה שיש עוד מישהוא שחושב כמוני:  
- 

@שמואל @שואל-ברצינות 
 תודה רבה, עזרתם לי...