לא נפתר עזרה|זיהוי שלי? מישהו מכיר
-
@יהודה-הוצלר-0 אמר בעזרה|זיהוי שלי? מישהו מכיר:
@אני-בעצמי אמר בעזרה|זיהוי שלי? מישהו מכיר:
יש לי חבר שהשאיר אתמול הודעה באיזה קו דרך המספר שלי, כלומר הוא היה בבני ברק ואני בירושלים פתאום אני מקבל צינטוק ואני מקשיב לפרטי ההודעה ואני רואה שזה המספר שלי,
הוא יודע את הסיסמה של המערכת?
לא
-
יש לי חבר שהשאיר אתמול הודעה באיזה קו דרך המספר שלי, כלומר הוא היה בבני ברק ואני בירושלים פתאום אני מקבל צינטוק ואני מקשיב לפרטי ההודעה ואני רואה שזה המספר שלי,
הוא יודע את הסיסמה של המערכת?
לא
ואם כן?
-
@אני-בעצמי
כי יכול להיות שהוא נכנס לאתר ניהול המערכת ואז הוא העלה לשם את ההודעה ואז איזה מספר זה אומר שהשאיר את זה. -
@אני-בעצמי
כי יכול להיות שהוא נכנס לאתר ניהול המערכת ואז הוא העלה לשם את ההודעה ואז איזה מספר זה אומר שהשאיר את זה.לא הוא לא יודע
-
@אני-בעצמי לי יש את זה באיזה בלאגפון שלא קשור אלי, והוא אומר שם שאני הוא מנהל המערכת...
-
@אני-בעצמי
כי יכול להיות שהוא נכנס לאתר ניהול המערכת ואז הוא העלה לשם את ההודעה ואז איזה מספר זה אומר שהשאיר את זה.לא הוא לא יודע
כי אני עשיתי רשימה לבנה,
ואז שהוא ראה שהוא חסום אז הוא עשה ככה -
@שמואל-ש אמר בעזרה|זיהוי שלי? מישהו מכיר:
@אני-בעצמי לי יש את זה באיזה בלאגפון שלא קשור אלי, והוא אומר שם שאני הוא מנהל המערכת...
כי מישהו הוסיף אותך למנהלים
-
מערכת IVR או וואצפון?
-
-
מערכת IVR או וואצפון?
IVR
-
@אני-בעצמי
שאלתי את @שמואל-ש לא אותך -
@אני-בעצמי יכול להיות שהוא התקשר עם הזיהוי שלך
-
@אני-בעצמי תפנה לימות במייל