נפתר עזרה בסליקת אשראי
-
צריך הסבר
איך אני עושה סליקה למספר החשבון שלי
כלומר נניח ויש לי חשבון בנק בבנק הפועלים מה אני צריך כדי שהכסף יכנס לחשבון שלי -
-
@לולב-ואתרוג אתה צריך חברת סליקה כמו, נדרים פלוס, קהילות, ישראכרט יש המון חברות
ברגע שאתה פותח מנוי אתה ממלא טופס, ושם כותב לאן הכסף יועבר. -
@שרות-פלוס-ivr עולה כסף מנוי?
-
@לולב-ואתרוג ברור.
גם חודשי וגם כמה אחוז מסך הסליקה. -
@שרות-פלוס-ivr אמר בעזרה בסליקת אשראי:
סך הסליק
אין אפשרות ישירות לחשבון בנק?? -
-
-
@לולב-ואתרוג כמדומני בקהילות אתה יכול בלי עסק או עמותה, ישר לחשבון שלך עם מגבלה של סכום בחודש.. אבל כמובן יש עמלות גבוהות יותר
-
@עץ-השדה @לולב-ואתרוג נעשה לך סדר
בסליקה יש חברה שהיא נקראת ספק ובנפרד חברה שהיא בפועל סולקת ונקראת חברת המסופ/ים
בדרך כלל חברת הספק לא עולה חודשי (תלוי במסלול ובחברה) אבל לוקחת עמלה מכל סליקה בסביבות 1-1.8% מכל עיסקה + מעמ
חברת המסופים בדרך כלל תיקח תשלום חודשי קבוע בשביל הסליקה בסיביבות 30-40 שח לחודש
ישנם חברות שהם גם ספק וגם מסוףראשית צריך לדבר עם חברת ספק אשראי בכדי לפתוח מספר ספק ולאחר מכן לפתוח מסוף באחד מחברות מסופים ולתת להם את מספר הספק ואז ניתן להתחיל לסלוק
ורק אחרי זה אם אתה מעוניין לסלוק בקו טלפון תוכל להתחבר
באם אתה מעוניין שאקים עבורך (כמובן בתשלום) את המערכת ואעזור לך למצוא חברת סליקה שמתאימה לך (כמובן מתוך ניסיון) שלח לי בהודעה את המייל שלך
אוכל לעזור לך שאולי תוך יומ/יים תוכל כבר לסלוק בקו טלפון ואולי גם תוכל עוד באותו היום לסלוק דרך מחשב... -
@795069962 תודה על ההסבר. נחמד מצידך..
לא כ"כ מורכב היום לפתוח ספק וסליקה כמו שעושים את זה.. דרך נדרים ממש קל, הם עוזרים לך בכל התהליך ויש עלות של 25 ש"ח לחודש + העמלה של הספק, כיום נדרים פלוס סולק בעצמו כך שלא צריך לפתוח חשבון גם בפלאכרד כמו שהיה עד לפני תקופה לא ארוכה.
מה שרשמתי למעלה על קהילות זה עבור מי שרוצה לסלוק לא בסכומים גבוהים בלי להסתבך אפילו בקצת, יש רק עמלה (גבוהה יותר אבל אם אתה לא סולק הרבה אז יהיה שווה לך כי אתה חוסך את העלות החודשית).
למעשה אחרי שיש לך סולק וספק אתה יכול להתחבר, בנדרים זה הכי קל ופשוט, מספר קופה ו3 שורות של הגדרות בד"כ ואתה סולק ישר מהטלפון, בקהילות אתה חייב את השירות לקוחות (שהם בד"כ יעילים) וזה יעבוד. -
@עץ-השדה אגב למי שמעוניין בסליקה בלי תשלום בכלל חוץ מהעמלה, אז ביופיי לא משלמים כלום upay אבל עדיין לא ניתן לחבר את יופיי למערכת טלפונית עם ימות
-
@795069962 אמר בעזרה בסליקת אשראי:
@עץ-השדה אגב למי שמעוניין בסליקה בלי תשלום בכלל חוץ מהעמלה, אז ביופיי לא משלמים כלום upay אבל עדיין לא ניתן לחבר את יופיי למערכת טלפוני
למה? היה כתוב שניתן לפנות לשירות הלקוחות
-
@לולב-ואתרוג ודאי בתשלום, תשלח ותקבל הצעת מחיר לפיתוח