צינתוק חינמי ממספר משני
-
גם לכם קרה שהפעלתם צינתוק חינמי דרך המחשב ורק אח"כ שמתם לב שזה היה מהמספר הראשי של המערכת???
אם לא לחצו כאן
אם כן אז תציין כאן ואולי @ימות-המשיח יחשבו על זה...
הרעיון שלי הוא פשוט שיהיה אפשר להגדיר שיהוי ברירת מחדל לכל רשימת צינתוקים גם דרך המחשב או שלא יהיה ניתן להפעיל צינתוק בלי לבחור כל פעם מחדש את זיהוי הצינתוק -
לי יש מערכת של למעלה מ5000 מאזינים ואתמול הפעלתי בטעות מהמספר הראשי והבעיה שיש שם מענה אנושי וכווווווווווולם שלא הבינו מה הקשר צינתקו אליהם כמובן עברו למענה אנושי אמנם כ20 מתוכם .רק השאירו הודעה בהשארת הודעות
ואני מבקש ע"ג במה זו סליחה מכל מי שקיבל את הצינתוק... -
אמנם זה יכול לגרום לתקלות, אבל מצד שני אם יסדרו את מה שאתה מבקש זה יגרום לטרחה בכל הוצאת צינתוק מהמערכת [קטנה אולי אבל כל לחיצה כפול עשרות אלפי לחיצות של אנשים מצטבר ליותר מ5000 צינתוקים מיותרים]
-
@מנסה אמר בצינתוק חינמי ממספר משני:
אמנם זה יכול לגרום לתקלות, אבל מצד שני אם יסדרו את מה שאתה מבקש זה יגרום לטרחה בכל הוצאת צינתוק מהמערכת [קטנה אולי אבל כל לחיצה כפול עשרות אלפי לחיצות של אנשים מצטבר ליותר מ5000 צינתוקים מיותרים]
ולכן הצעתי ש:
@אבוב אמר בצינתוק חינמי ממספר משני:
הרעיון שלי הוא פשוט ש יהיה אפשר להגדיר זיהוי ברירת מחדל לכל רשימת צינתוקים גם דרך המחשב
כמו שיש בקמפיינים
-
@אבוב אני לא יודע מה אתה מסתבך...
כאן, כבר דיברו על אותו נושא בדיוק, ו @שמואל כבר הסביר שמה איך עובד הזיהוי..מצוטט משם
מהסיבה הפשוטה, אני לא יכול לדעת לפי הרשימה באיזה שלוחה זה נמצא, לכן אין לי אפשרות לדעת מה הזיהוי.
למעשה עשיתי את זה בצורה שזה פשוט מציג את רשימה הזיהויים. המאושרים והזיהוי שנבחר זה הזיהוי שאיתו בוצעה התחברות למערכת.ואם לא הבנת, הוא אומר שזיהוי שמופיע בחלונית בחירת זיהוי, זה המספר שאיתו התחברת למערכת
ואם אתה רוצה לשלוח צינתוק מהמספר הנכון בלי שתצטרך כל פעם לבחור את המספר הנכון, פשוט תתחבר למערכת דרך המספר הזה, ואז לא תצטרך לבחור שום דבר ואוטומטי הוא יהיה מוגדר על הזיהוי הנכון.......
בהצלחה