- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון
-
זקוק לפתיחת שלוחה חדשה ואין לך גישה בכל עת למחשב?
אתה רוצה שאחרי פעולה או מספר כניסות לשלוחה מסויים וכדומה תיוצר שלוחה חדשה אוטומטי ?עכשיו באמצאות API אתה יכול לעשות את זה דרך הטלפון.
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=//שים כאן המדול הרצוייה api_add_1=B=//אם יש לך תוסף למדול api_add_2=C=//תוסף למדול 2 וכן הלאה כל התוספים של המודל api_add_3=AD=/1/2 לאיזה מקום להעלות את ההגדרות ותיוצר שלוחה חדשה לדוגמה או api_000=AD,,,,,,,,*/, שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות api_add_4=PASS=//סיסמת העמרכת
הסברה:
בשביל להוסיף ההגדרות יש להוסיף אותה בשלוחה בתור, לדוגמה:api_add_0=A=type=record_system_messages api_add_1=B=record_system_folder=/8/8 api_add_2=C=record_system_messages=M1000 וכן הלאה...
יש אפשרות גם לייצר שלוחה במערכת אחרת - צריך להוסיף
api_did_send=no api_add_5=ApiDID=//מספר המערכת הרצוייה
עדכון יכול להגדיר שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות
api_000=AD,,,,,,,,*/, שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות
צריך לשים הקלטה בשם 000 אנה הקש השלוחה הרצייה ולהקש * בין כל שליחה
שים לב שנתי הגדרה מ api_add_3=AD=ivr/--/.ext ל שלוחה הפשוט לדגומה api_add_3=AD=/1/2
מקווה בהמשך להוסיף עוד הגדרות כפי הצורך.
-
יש גם אפשרות לעשות בהגדרה כמה שלוחות בפעם אחת?
-
@WIZNITZ
תעשה כמה שלוחות אחד בתוך השני -
@111 אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
זקוק לפתיחת שלוחה חדשה ואין לך גישה בכל עת למחשב?
אתה רוצה שאחרי פעולה או מספר כניסות לשלוחה מסויים וכדומה תיוצר שלוחה חדשה אוטומטי ?עכשיו באמצאות API אתה יכול לעשות את זה דרך הטלפון.
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=//שים כאן המדול הרצוייה api_add_1=B=//אם יש לך תוסף למדול api_add_2=C=//תוסף למדול 2 וכן הלאה כל התוספים של המודל api_add_3=AD=/1/2 לאיזה מקום להעלות את ההגדרות ותיוצר שלוחה חדשה לדוגמה או api_000=AD,,,,,,,,*/, שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות api_add_4=PASS=//סיסמת העמרכת
הסברה:
בשביל להוסיף ההגדרות יש להוסיף אותה בשלוחה בתור, לדוגמה:api_add_0=A=type=record_system_messages api_add_1=B=record_system_folder=/8/8 api_add_2=C=record_system_messages=M1000 וכן הלאה...
יש אפשרות גם לייצר שלוחה במערכת אחרת - צריך להוסיף
api_did_send=no api_add_5=ApiDID=//מספר המערכת הרצוייה
עדכון יכול להגדיר שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות
api_000=AD,,,,,,,,*/, שתהיה להמאזין אפשרות להקיש בטלפון איזהו שלוחה להעלות ההגדרות
צריך לשים הקלטה בשם 000 אנה הקש השלוחה הרצייה ולהקש * בין כל שליחה
שים לב שנתי הגדרה מ api_add_3=AD=ivr/--/.ext ל שלוחה הפשוט לדגומה api_add_3=AD=/1/2
מקווה בהמשך להוסיף עוד הגדרות כפי הצורך.
יש אפשרות לשלוחה שדרכה יוכלו לעשות את הכל כולל כל התוספים במקום להגדיר שלוחה שלוחה שתוכל לעשות שלוחות
-
@111 יש שלוחה כזו בנויה עם כל הדברים האלו?
כי אני רוצה שהם יוכלו לבחור את מספר השלוחה ואז להוסיף אותה ולהגדיר בה כל מיני הגדרות כגון מה שיש בקו הזה 026224180 -
האם אחד יכול להסביר מה זאת אומרת? למשל אני רוצה לעשות שלוחה של צינתוקים חינמי אני ג"כ יכול לעשות זאת דרך הטלפון?
-
@בראנד אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
האם אחד יכול להסביר מה זאת אומרת? למשל אני רוצה לעשות שלוחה של צינתוקים חינמי אני ג"כ יכול לעשות זאת דרך הטלפון?
זו שלוחה שמי שמגיע אליה מקיש את מספר המערכת והסיסמה ומגדיר את מה שהשלוחה נותנת להגדיר
-
מה השלוחה נותנת להגדיר האם צריכים להגדיר באתר בקו שלי ומה שהגדרתי בקו שלי זה מגדיר לקו אחר????
-
@בראנד אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
מה השלוחה נותנת להגדיר האם צריכים להגדיר באתר בקו שלי ומה שהגדרתי בקו שלי זה מגדיר לקו אחר????
בדיוק
-
תודה על ההסברה!!!
-
אשמח לעזרה,
עשיתי כמו שכתוב כאן, ולא עובד,
לא רואה שום שינוי באתר..type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=//playfile api_add_1=B=//play_beep=no api_add_2=C=//playfile_end_goto=/1 api_add_3=D=//return_amount=1 api_add_4=E=//folder_to_play=6/6 api_add_5=AD=/6/2 api_add_6=PASS=//0000
מקווה שהבנתי נכון את הפונקציה,
בא לסייע למי שרוצה לשנות את היעוד של השלוחה, לדוגמה פעם כהשעמת קבצים, ופעם כהקלטת קבצים... -
@יוניבני התקשרת לקו, לחצת על השלוחה הזו ואח"כ לא עשה כלום?
-
@dudu אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
@יוניבני התקשרת לקו, לחצת על השלוחה הזו ואח"כ לא עשה כלום?
נכון.
הגדרתי את כל הנ"ל השלוחה X
התקשרתי, זה נכנס לשלוחה, היה כמה שניות של שקט, אח"כ השיחה חזרה לתקפיט הקודם. -
@יוניבני אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
אשמח לעזרה,
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=type=playfile api_add_1=B=play_beep=no api_add_2=C=playfile_end_goto=/1 api_add_3=D=return_amount=1 api_add_4=E=folder_to_play=6/6 api_add_5=AD=/6/2 api_add_6=PASS=0000
אני חושב שצריך להוריד את כל
//
ולהוסיף בapi_add_0=A=
type
לפני ההגדרה -
@baror230 אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
@יוניבני אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
אשמח לעזרה,
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=type=playfile api_add_1=B=play_beep=no api_add_2=C=playfile_end_goto=/1 api_add_3=D=return_amount=1 api_add_4=E=folder_to_play=6/6 api_add_5=AD=/6/2 api_add_6=PASS=0000
אני חושב שצריך להוריד את כל
//
ולהוסיף בapi_add_0=A=
type
לפני ההגדרהתודה ענקית עובד!!
אבל אני רואה שיש הגבלה כנראה לשורות, לא מעביר לי את הכל.
מצאתי פתרון עוקף, הגדרתי את מה שאני רוצה בשלוחה אחרת, ובשימוש בפנוקציה הנ"ל, אני מגדיר שלוחה להפניה לשלוחה אחרת... -
איך אני יכול להגדיר לאן לעבור אחרי שהפעולה בוצעה?
רוצה להעביר לשלוחה שבה נאמר הפעולה בוצע בהצלחה,
כעת זה חוזר שלב אחד אחורה. -
@יוניבני זה אפשרות ש@111 בנה בApi אפשר לבקש ממנו להוסיף את זה
זה לא הרבה קודapi_add_6=after=go_to_folder=5
ולהוסיף בשרת בסוף
echo $_GET['after'];
-
@baror230 אמר ב- חדש!!! - לפתוח שלוחה חדשה וניהול שליחות ע"י הטלפון:
@יוניבני זה אפשרות ש@111 בנה בApi אפשר לבקש ממנו להוסיף את זה
זה לא הרבה קודapi_add_6=after=go_to_folder=5
ולהוסיף בשרת בסוף
echo '$_GET['after']';
ואז אפשר יהיה לכתוב לבד להיכן להעביר, נכון?
@111 סייעת לי המון!!
תודה לכולם!
-
הגדרת יכך ולא עובד, שקט ולא משנה את ההגדרה
type=api api_link=https://teltech.000webhostapp.com/uploadfile.php api_add_0=A=type=confbridge api_add_1=B=title=שידור api_add_2=C= api_add_3=AD=/4 ,api_000=AD,,,,,,,,* api_add_4=C=PASS=0000
הוספתי את שורות 1 ו2כי חשבתי שאולי הם חייבות להיות
-
@baror230
האם זה יכול לשנות גם קובץ שאינו קובץ ext אני רוצה לאפס קובץ AccessFilterLogTime