מודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?
-
@mhl אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
ואז מה יקרה
תשמע את התפריט הנ"ל שאתה כ"כ רוצה לשמוע...
-
@mhl יהיה לך את כל התפריט שהבאת שאתה לא שומע...
-
תודה לכולכם
באמת כיף לשמוע................. -
@שמואל אחרי ברכת התודה רבה על כל הפעילות, הנה שוב משתמש חדש שנתקל בקושי כמו כמעט כולם שעברנו את זה. הניהול של הצינתוקים החינמיים ממש לא ברור
קצת שינוי לטובה, כשהוסיפו את השורה המודגשת 'ניהול צינתוקים'.
במודול צינתוקים החינמיים
אם אפשר להוסיף שתי שורות של הTIPE ושל המס', ועדיף לכתוב,בערך, כך:ניהול צינתוקים
לחילופין ניתן להשתמש בשלוחה בצד מנהל, יש להגדיר
בכדי שמנהל יוכל לנהל את הרשימה (להוציא צינתוק או להסיר מספר מהרשימה)יש ליצור שלוחה נוספת ושם להגדיר
type=tzintuk list_tzintuk=אותה מס' שרשמתם בשלוחה הראשונה tzintuk_admin=yes
בצד הניהול יהיה תפריט M3337 "להפעלת צינתוק הקישו 1 למחיקת מספר מרשימת הצינתוקים הקישו 2 לאיפוס כל רשימת הצינתוקים הקישו 3 ליציאה הקישו כוכבית וסולמית"
וההמשך.....תבורך מפי עליון
-
@יפת אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
שיהיה ברור שאי אפשר לדעת באמת מי הצטרף לרשימת הצינתוקים
מה שכן אפשר לדעת מי עבר ברשימת הצינתוקים, אם כמו שכתבתי כאן, אם כמו שהציע @zxc לעילאני מסביר שוב את הרעיון,
הרעיון הוא שהמשתמש בטוח שהוא נרשם לצינתוקים, ובמקום זה אתה רושם אותו לרשימה רגילה. חוץ ממי שיודע מהקומבינה הזו, אין כמעט סיכוי שמי שנרשם לרשימה כי הוא רצה להירשם לצינתוקים, לא באמת הצטרף.
מי שלא רוצה להצטרף לא מקיש בפעם הראשונה את ה-1, ואם הוא הקיש פעם 1, סימן שהוא החליט להצטרף.
מה שאין ברעיונות האחרים שהם רק מעבר בהוספה לרשימה, ואז יכול להיות שהוא רק נכנס בכדי לשמוע את הרעיון ויוצא בסוף.
מקוים שקלטתם את הרעיון, שנראה לי הרבה הרבה יותר מדויק
https://f2.freeivr.co.il/post/5205 -
@zxc אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@יפת אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
שיהיה ברור שאי אפשר לדעת באמת מי הצטרף לרשימת הצינתוקים
מה שכן אפשר לדעת מי עבר ברשימת הצינתוקים, אם כמו שכתבתי כאן, אם כמו שהציע @zxc לעילאני מסביר שוב את הרעיון,
הרעיון הוא שהמשתמש בטוח שהוא נרשם לצינתוקים, ובמקום זה אתה רושם אותו לרשימה רגילה. חוץ ממי שיודע מהקומבינה הזו, אין כמעט סיכוי שמי שנרשם לרשימה כי הוא רצה להירשם לצינתוקים, לא באמת הצטרף.
מי שלא רוצה להצטרף לא מקיש בפעם הראשונה את ה-1, ואם הוא הקיש פעם 1, סימן שהוא החליט להצטרף.
מה שאין ברעיונות האחרים שהם רק מעבר בהוספה לרשימה, ואז יכול להיות שהוא רק נכנס בכדי לשמוע את הרעיון ויוצא בסוף.
מקוים שקלטתם את הרעיון, שנראה לי הרבה הרבה יותר מדויק
https://f2.freeivr.co.il/post/5205@zxc הרעיון שלך באמת יפה, הייתי ממליץ לערוך פוסט מסודר עם הרעיונות שלך ושל @יפת ולהעלות להסברים מסודרים ממשתמשים
-
-
@שמעון-לאופר
כמובן בשלוחה של הצינתוקים
שלוחה 2 בדוגמה לעיל -
@zxc אתה יודע איך אני מגדיר שיחזיר את המאזין לשלוחה ראשית?
-
tzintuk_end=/
-
@zxc אגב, יש לך מושג מה זה אומר המספר שאני צריך להגדיר לרשימת הצינתוקים?
זה סתם מספר באוויר בשביל שזה יידע לשייך את מי שהצטרף לבין שליחת הצינתוק בניהול?
או שיש כאן מספרים אמיתיים...?
כלומר, אני יכול לעשות לפי הסדר 1 וברשימה הבאה 2 וכד'?
או שצריך אולי דוקא כמו בדוגמא במקור 123 וכד'?
תודה -
@שמעון-לאופר אפשר לעשות גם לפי הסדר, זה לא משנה
רק שים לב שהשלוחה של הניהול ושל ההרשמה שתהיה על אותו מספר -
@שמעון-לאופר
זה רשימה נסתרת, לכן אתה יכול להקיש כל מספר, אבל לא מה שיש לך כבר רשימת תפוצה
לכאורה את מס' 1,2 יש לך, אם תעשה את זה זה ימחק את הרשימהציטוט מימות:
כאן בדוגמה הרשימה תיקרא 123, ניתן להשתמש בכל שם שרוצים, אולם לא ניתן לשנות שם של רשימה קיימת, (כלומר באם יכניסו כאן שם אחר, אז כל הטלפונים שהיו ברשימה הקודמת לא יעבדו בשם החדש...). -
@zxc מה אתה מתכוין רשימת תפוצה? של הצינתוקים?
אני קיבלתי מערכת של ימות מוכנה למוסדות ושם הם הכינו את הצינתוקים לפי הסדר 1, 2 ויש שם גם רשימת תפוצה ברירת מחדל למשל.. -
-
@מוטלה אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@שמעון-לאופר אפשר לעשות גם לפי הסדר, זה לא משנה
רק שים לב שהשלוחה של הניהול ושל ההרשמה שתהיה על אותו מספרלא כדאי ע"פהסדר מהתחלה, כי את המספרים הראשונים בדר"כ מנצלים לרשימות תפוצה שונות.
ומכיון שאתה לא רואה את הרשימה, בעתיד תתקע עם זה
עדיף שיהיה מ-100 יותר וכדו'
אגב, מעניין באמת מה קורה להיפך, אם אחרי שהגדרת רשימת תפוצה נסתרת, תפתח לאותה מספר רשימת תפוצה גלויה. הם כתבו שלהיפך זה מוחק, מעניין אם גם הפוך -
@zxc מבדיקה שלי זה לא מפריע.
הם לא התכוונו לרשימה תפוצה רגילה אלא לרשימה של צינתוקים.. -
פוסט זה נמחק! -
@מוטלה אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@zxc מבדיקה שלי זה לא מפריע.
הם לא התכוונו לרשימה תפוצה רגילה אלא לרשימה של צינתוקים..בדקת גם שכל אלו לא מקבלים צינתוקים?
-
@zxc לא בדקתי, אבל לפי דבריך אפשר להוסיף מספרים לצינתוקים חינמיים וזה וודאי שלא נראה לי אפשרי...