הקלטה עם בחירת מספר קובץ
-
כבר ביקשו בעבר ב'בקשות לפיתוח'
-
-
@חנון-המרבה יש את זה
type=record_system_messages
-
אם מי שמקליט הם אנשים קבועים
יש איזה רומבינה אבל זה מורכב , אם זה רלוונטי תכתוב כאן ואני אשתדל לעזור -
@33064325 רלוונטי מאוד
-
פוסט זה נמחק! -
1 יש להגדיר מי יכול לנהל את הקבצים בשלוחה כמו שמפורט כאן
2 יש להגדיר שיאמר את כמות הקבצים נלקח מכאן
3 שיהיה אפשר לבחור איזה הודעה רוצים לשמוע start=select זה נמצא בהמשך השרשור הזה
[ניתן להגדיר פסק זמן ללא בחירה שיתחיל בקובץ האחרון
timeout_no_selection=start
timeout_select_file=4 ]
4 להכניס לקובץ הודעות עם הקלטה זמנית או קובץ TTS כמה הודעות שיכולות להיות בשימוש - לדוג' 100 הודעות [ניתן להכפיל במחשב ולהעלות ביחד]
מה שיוצא זה כך: יש לך לדוג' 100 הודעות בשלוחה, כשנכנסים לשלוחה המערכת מקריאה יש כרגע 100 הודעות בשלוחה הקש את מספר הקובץ [ניתן כמובן להחליף את ההודעות מערכת] בעת שמיעת הקובץ ע"י הקשה על 7 יהיה ניתן להחליף אותו וכו כמו שמפורט בקישור בשלוחה 1
ניתן גם לעשות שבסוף ההודעה ישמיע מיד את האופציות של הקשה על 7 בקישור הזהאשמח לשמוע אם עזר לך
כמו"כ ניתן להגדיר שלוחה אחרת שתשמיע את ההוראות למנהלים ואחכ תעביר אותם לשלוחה הזו ולשנות הודעות מערכת בצורה כזו שמאזין רגיל לא יבין את ההודעות
בהצלחה -
תראה גם כאן זה יוכל לעזור לך שרק מנהלים יהיה להם תפריט,
נדמה לי שיש אפשרות בין כה שרק מנהלים ישמעו חלק מההשמעות אבל אני לא זוכר עכשיו -
@אמת-קנה אמר בהקלטה עם בחירת מספר קובץ:
האם יש אפשרות לעשות שינתן למאזין אפשרות לבחור את מספר הקובץ שרוצה שיהיה לאחר ההקלטה?
לא יודע אם זה יעזור לך, אבל יש אפשרות ב API להעלות דרך הטלפון קבצי TTS ולבחור את מספר הקובץ
ההגדרה בשלוחה היא:type=api api_link=http://140.82.36.183/autset/login_adds.php api_add_0=ser=text api_add_1=Nopath=no api_add_2=Nomessage=no api_add_3=pas=**סיסמת המערכת שלך**
בהצלחה!!!
-
@ד-ב
ב API אפשר גם שהמנהל יעביר קובץ משלוחה לשלוחה ולבחור את שם הקובץ שיקרא בשלוחה החדשה?