בהעברת השיחה למערכת אחרת, שיזהה לפי הזיהוי במערכת שהועבר ולא לפי הזיהוי של המערכת שהעבירה
-
-
@מנסה אמר בבהעברת השיחה למערכת אחרת, שיזהה לפי הזיהוי במערכת שהועבר ולא לפי הזיהוי של המערכת שהעבירה:
נכן @שמואל-ש ?
מאוד!
@מנסה אמר בבהעברת השיחה למערכת אחרת, שיזהה לפי הזיהוי במערכת שהועבר ולא לפי הזיהוי של המערכת שהעבירה:
ואת זה לא מוחקים עם הפקודה הזאת
רק?
-
-
אתה יכול ליצור פקודות המתאימות למצב הזה אבל לא תוכל למחוק [לכאורה]
תסביר/תפרט?
כגון? -
הזיהוי מערכת
מה בעצם אתה מתכווין עם המילה זיהוי מערכת?
אני רוצה שהמספר יזוהה מחדש כאילו הוא התקשר עכשיו למערכת (-השניה) ולא כמו שהועבר. -
אני אתן דוגמא למה שלכאורה אתה מתכוון כדי שנוודא שאני הבנתי
ראובן התקשר מהלפון שלו מס' 050-4444444 לקו שלך שמספרו 077-7777777 וכעת הוא מזוהה על פי השם שלו ומופיע במערכת 054-4444444= ראובן
כעת הוא מועבר למערכת אחרת שלך שמספרה 073-3333333 ולשם הוא מגיע ורשום לך שהוא חייג ל077-77777777
עכשיו לזיהוי של המספר שחייג קוראים זיהוי מערכת[מועבר ממספר], לזיהוי של המספר הנוכחי קוראים גם כן זיהוי מערכת [למספר],
054-44444444= ראובן קוראים לזה זיהוי מתקשר [ממספר].
ואת הזיהוי עם השם מוחקים בפקודה
delete_id_exit=yes
[במערכת הראשונה בשלוחת הזיהוי, ונראה לי שזה לא עובר ממערכת למערכת]
אבל את ההפניה אי אפשר למחוקואם אתה שואל אילו פקודות, השאלה מה אתה רוצה לעשת ואז נחשוב על מה לכתוב בשביל זה
-
@מנסה אסביר לך, יש לי מערכת רגילה שאני רוצה להפנות למערכת אחרת, אבל אני רוצה שבמערכת השניה לא יוכל להיכנס מחסוי אלא ייכנס מזוהה עם המספר שלו, ומאחר שהמערכת הראשונה לא מזהה חסוי אז הוא עובר כחסוי, אבל המערכת השניה כן מזהה חסוי, לכן אני רוצה שיזהה אותו מחדש ואז הוא יזוהה עם המספר שלו כי הרי המערכת השניה כן מזהה חסוי.
הבינות? -
בזה כבר התחבטתי לפני כמה שנים ולא מצאתי רעיון
בעבר דובר על אפשרות שיפנה בין שני האתרים שבתוך הרגיל, אולי זה יעזור [אבל אני חושב שלא]
-
על אפשרות שיפנה בין שני האתרים שבתוך הרגיל, אולי זה יעזור
לא הבנתי
-
יש שרת YMT ויש YEMOT ייתכן שהעברה ביניהם תעזור למחיקת הזיהוי, [אבל לא מסתבר]
יש לי דוקא רעיון אולי ע"י העברה למודל ראוטינג שיחייג למערכת שמזהה אולי זה יצליח
אח"כ נשבור את הראש איך להכניס את הזיהוי מהחיוג לערך במערכת
אם זה דחוף ך תבדוק את החלק הראשון [ואת השתקת כל מה ששומעים בדרך..] ואם תקבל מספר תקין נראה איך להתקדם בל"נ
-
תבדוק את החלק הראשון
מה להעביר בין שני השרתים?
ניסיתי לבדוק, יש לי אחד שכתוב לי למטה ymt ואחד שלא כתוב לי כלום, מה שלא כתוב כלום זה yemot?? -
או חברת בת... [כמו מבזק למשל]
-
או חברת בת... [כמו מבזק למשל]
מה זה קשור לחברת בת ?
-
@שמואל-ש אמר בבהעברת השיחה למערכת אחרת, שיזהה לפי הזיהוי במערכת שהועבר ולא לפי הזיהוי של המערכת שהעבירה:
מה שלא כתוב כלום זה yemot??
-
יש שרת YMT ויש YEMOT ייתכן שהעברה ביניהם תעזור למחיקת הזיהוי, [אבל לא מסתבר]
ניסיתי להעביר ממערכת שבאתר שלה לא כתוב כלום למטה, למערכת שבאתר שלה כתוב למטה ymt, והוא לא זיהה.
יש לי דוקא רעיון אולי ע"י העברה למודל ראוטינג שיחייג למערכת שמזהה אולי זה יצליח
מה זאת אומרת? שיועבר למערכת השניה עם מודול ראוטינג הרגיל? זה יעלה כסף, לא?
[ואת השתקת כל מה ששומעים בדרך..]
לא הבנתי
-
@שמואל-ש אמר בבהעברת השיחה למערכת אחרת, שיזהה לפי הזיהוי במערכת שהועבר ולא לפי הזיהוי של המערכת שהעבירה:
מה שלא כתוב כלום זה yemot??
בדרך כלל כתוב YEMOT אם לא כתוב כנראה אתה בחברת בת של ימות המשיח כמו מבזק וכדו'
ולכן לא מופיע לך על המסך
תוכל לחפש את זה בלחיצה על F12אבל עזוב, שווה לך את כל הבלגן???
-
כנראה אתה בחברת בת של ימות המשיח כמו מבזק וכדו'
לא נכון
תוכל לחפש את זה בלחיצה על F12
ואז?
-
-
אולי בפרייבט?
לא
עכ"פ אין לי כח להתכתב ככה...
רק איך? בטלפון?
-
@שמואל-ש
תלחץ F12בחלק שייפתח יש שורת חיפוש
תקליד בה YEMאם תקבל תוצאות [יש יותר מאחת מן הסתם] תדפדף בתוצאות עד שתראה משהו כמו בתמונה [הכיתוב הירוק שמודגש בצהוב]
שם מופיע שם השרת שלך [אצלי זה הופיע בדפדוף תוצאה מס' 12]