הגוגל של הטלפון הכשר
-
@זעליג
את הרעיון של הקלדת אותיות בטלפון דרך מקשי המספרים (3 א, 33 ב, 333 ג, וכו') יש ללוח 36 תוכנת שליחת וקבלת מייל דרך הטלפון. (אולי זה מפעיל אחר, כבר הספקתי לשכוח). -
ניתן לעשות משהו דומה שכול קו יהיה כמו אתר
ואז לעשו כמו מה ש @ASS עשה והקווים יעשו לא בטקס עלה בהשמעה קולית
מה תגידו על זה? -
@קול-הקווים זה הכי קרוב בינתיים למה שהתכוונתי
-
@מנסה נדבר על זה בהמשך
-
@שמעון-גנקר
אתה לא תוכל לעשות את זה לבד
רק אם SSA יסכים לך -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@קול-הקווים אמר בהגוגל של הטלפון הכשר:
@שמעון-גנקר
אתה לא תוכל לעשות את זה לבד
רק אם SSA יסכים לך@ASS
לא SSA -
-
-
@שמעון-גנקר לדעתי מדובר על פיתוח קצת מורכב.
יש כמה "מכשולים" שצריך לעבור.
א: גוגל - בתור אלה שהמציאו את "אני לא רובוט" קצת לא יאהבו שמריצים חיפושים אוטומטיים דרך המנוע שלהם.
ב: צריך למצוא דרך נכונה לשלוף מתוך האתרים עצמם את ה"טקסט הנקי" להקראה בלי שיתערבב לך פרסומות או תפריטים, או מה שזה לא יהיה.בנוגע לבעיה הראשונה, יתכן שיש לגוגל עצמם, או למנוע אחר, אפשרות לקבל API מסודר לחיפוש, זה יכול לפתוח את הבעיה, צריך לבדוק באמת.
בנוגע לבעיה השניה, ישנם אתרים שיש להם RSS שאפשר לשלוף מידע על פוסטים - לפחות במידה שזה פוסטים, אבל במקרים אחרים זה ממש יהיה בלתי אפשרי, כל אתר בנוי אחרת וזה ממש מורכב לדעת מה להקריא בטלפון בכל אתר.
לעניות דעתי יהיה יותר קל להחליט איזה תוכן אתה רוצה לספק בקו, אם זה חדשות, אם זה מידע או מה שזה לא יהיה, לשבת על אתר ספציפי שאתה רוצה לקבל ממנו מידע ולראות איך לשלוף אותו. לעשות את זה כללי יהיה ממש ממש ממש קשה.
-
@שמואל לקחתי בחשבון אני ממליץ על מנוע חיפוש בינג ככה שהיה קל יותר לעקוף את האני לא רובוט ולגבי ב' יש דפדפן שמראה לך את האתר כטקסט נקי כמו שגוגל רואה ככה שזה גם נפתר
-
@שמואל מה לגבי מנוע החיפוש Search Encrypt הוא הרי מוחק את היסטוריית הגלישה כל 15 דקות אז אם יש 100 שרתים שפועלים בנפרד הם יכולים להתחלף כל 15 דקות לדעתי אשמח לתשובה
-
@שמואל אפשר גם את StartPage אותו עיקרון אבל מחובר למידע בגוגל כך שהוא אם יותר אתרים מה שכן הוא איטי
-
@שמעון-גנקר עזוב, יש לך פיתרון לבעיה השניה? בהנחה שכבר יש לך מנוע חיפוש ותוצאות..
-
-
@שמואל מחקת?
-
@שמואל מה הבעיה השניה תזכיר לי אני לא שולט בעומס
-
@שמואל אמר בהגוגל של הטלפון הכשר:
ב: צריך למצוא דרך נכונה לשלוף מתוך האתרים עצמם את ה"טקסט הנקי" להקראה בלי שיתערבב לך פרסומות או תפריטים, או מה שזה לא יהיה.
-
@שמואל אמר בהגוגל של הטלפון הכשר:
ב: צריך למצוא דרך נכונה לשלוף מתוך האתרים עצמם את ה"טקסט הנקי" להקראה בלי שיתערבב לך פרסומות או תפריטים, או מה שזה לא יהיה.
בנוגע לבעיה השניה, ישנם אתרים שיש להם RSS שאפשר לשלוף מידע על פוסטים - לפחות במידה שזה פוסטים, אבל במקרים אחרים זה ממש יהיה בלתי אפשרי, כל אתר בנוי אחרת וזה ממש מורכב לדעת מה להקריא בטלפון בכל אתר.
לעניות דעתי יהיה יותר קל להחליט איזה תוכן אתה רוצה לספק בקו, אם זה חדשות, אם זה מידע או מה שזה לא יהיה, לשבת על אתר ספציפי שאתה רוצה לקבל ממנו מידע ולראות איך לשלוף אותו. לעשות את זה כללי יהיה ממש ממש ממש קשה..
@שמואל הוא ענה
.@שמעון-גנקר אמר בהגוגל של הטלפון הכשר:
ולגבי ב' יש דפדפן שמראה לך את האתר כטקסט נקי כמו שגוגל רואה ככה שזה גם נפתר
-
@קול-הקווים יש לזה דפדפן חדש שאני לא זוכר את שמו שמוריד את העיצוב ומשאיר רק טקסט ומדיה בערך כמו שגוגל רואה את זה יש עוד בעיות
-
@שמעון-גנקר אתה יודע PHP?