זה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח
-
מעוניין להדגיש כי המיזם נעשה בשיתוף פעולה עם הקריין ולא דרך הקלטת שיחה וכדו' ניתן להשתמש בקבצים ללא חשש
להלן הקבצים:
השיחה מועברת לתא הקולי:
%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%AA%D7%90-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99.wav
הגעתם לתיבה של... :
%D7%94%D7%92%D7%A2%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A9%D7%9C...wavבהישמע הצליל אנא אמרו את הודעתכם, לסיום הקישו סולמית או נתקו את השיחה:
%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%9E%D7%A2-%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%9C2.wav
ההודעה נשמרה בהצלחה:
%D7%94%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%94.wav
קישור לאתר נוח להפליא לצירוף הקבצים בהתאמה למספר הטלפון
https://vocalremover.org/joiner
הודעה באין מענה בלשון רבים:
אין באפשרותנו לענות כרגע, אנא התקשרו במועד מאוחר יותר או השאירו את הודעתכם לאחר הישמע הצליל, לסיום הקישו סולמית או נתקו את השיחה:
%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%A0%D7%95.wav
קובץ zip להורדה מהירה של ההקלטות המאושרות קרדיט ל @צדיק-תמים
הקלטות ללא הספרות.rar
לקבלת קובץ ספרות מותאם אישית נא לשלוח מייל עם מספר הטלפון להרכבה לכתובת: g035066601@gmail.com ותוך כמה ימים ישלח אליכם הקובץ. -
@שירותי-טלפוניה-0
תודה רבה, אין מילים.
ומה עם הסיפרה 9??? -
@שירותי-טלפוניה-0 עודכן
-
@שירותי-טלפוניה-0
תודה רבה. כמה זמן המתינו לכך! -
@שירותי-טלפוניה-0
עודכן כאן -
@שירותי-טלפוניה-0 האתר עושה לי שגיאה
-
@613-0 תנסה מדפדפן אחר או ממחשב אחר יש לאתר אבטחה מסוימת
-
@שירותי-טלפוניה-0 יש קובץ נוסף "ההודעה נשמרה בהצלחה" עודכן בהודעה הראשונה
-
@שירותי-טלפוניה-0
איך אני יכול להוריד את הקבצים אצלי למחשב? -
@אמונה אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0
איך אני יכול להוריד את הקבצים אצלי למחשב?אתה מקיש על ההודעה שאתה רוצה להוריד, אז נפתח לך חלון בצד ימין למטה במחשב ואתה מתחיל לשמוע ההודעה, בחלון למעלה בימין ההודעה ועוצמת הקול יש לך להקיש על שלשת הנקודות [=הגדרות] ואתה מקבל אפשרות הורדה, אחר ההורדה אתה מקיש על "סגור חלון" והחלון נסגר.
הצלחה מרובה. -
@אמונה תלחץ על שמיעת הקובץ ובחלונית שתפתח יהיה לך בצד שמאל סימון של הורדה כך זה לי בכל אופן
-
@שירותי-טלפוניה-0 אכן חשוב ומועיל ביותר
רק הערה קטנה
נראה לי יותר מקובל "בהישמע הצליל אנא הקליטו את הודעתכם. לסיום, הקישו סולמית או נתקו את השיחה" -
לתועלת הבאים אחריי, שלא יצטרכו לפתוח כל הקלטה ולהוריד, מצורף קובץ זיפ של ההקלטות:
הקלטות-תא-קולי-קריין.zip -
@צדיק-תמים אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0 אכן חשוב ומועיל ביותר
רק הערה קטנה
נראה לי יותר מקובל "בהישמע הצליל אנא הקליטו את הודעתכם. לסיום, הקישו סולמית או נתקו את השיחה"בסדר תוקן עודכן גם בקובץ זיפ בהודעה הראשונה
-
@שירותי-טלפוניה-0 אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
תוקן
זה אותו דבר כמו קודם
-
@צדיק-תמים לא, זה שונה
תבדוק שוב -
@שירותי-טלפוניה-0 יש לך הקלטה של : "אין באפשרותינו לענות כעת"?
נ.ב. איך אני יכול ליצור קשר עם הקרין?
-
@avrham אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0 יש לך הקלטה של : "אין באפשרותינו לענות כעת"?
נ.ב. איך אני יכול ליצור קשר עם הקרין?
יש שם הקלטה: "אין באפשרותנו לענות כרגע, אנא התקשרו במועד מאוחר יותר או השאירו את הודעתכם לאחר הישמע הצליל, לסיום הקישו סולמית או נתקו את השיחה."
ועם הקריין ניתן ליצור קשר טלפוני או במייל אבל לא בטוח שהוא מעוניין שאני יפרסם אותו בפורום צריך גם לקחת בחשבון שהוא קריין מהשורה הראשונה והמחיר בהתאם... -
@שירותי-טלפוניה-0 רק בלי הו"ו...
עדיין זה "אמרו" ולא "הקליטו".. -
@צדיק-תמים אמר בזה הגיע!!! ההקלטות מהקריין המקורי של התא הקולי מותאמות להקשות בימות המשיח:
@שירותי-טלפוניה-0
עדיין זה "אמרו" ולא "הקליטו"..נכון ככה שמעתי בתא קולי של אחת החברות לא זוכר איזה