נפתר איך מאפסים את ערכי הפרמטרים מהמאזין?
-
אני מקבל ערך שקבעתי בread מהמאזין ורוצה לתת לו אפשרות להזין אותו מחדש.
במודול API כתוב:הערה חשובה
לתשומת לבכם
בשלב זה, לאחר שהמערכת כבר שלחה סטרינג לשרת שלכם, המערכת רק מוסיפה לסטרינג שנשלח אליכם את הערך והתשובה של מה שהתקבל
ולא!!! משנה את כל הסטרינג הקיים
כלומר המערכת שולחת את מה שנשלח כבר לפני - בתוספת הערך והקשת הלקוח
מה שחשוב שתשימו לב שלא תחזירו בתשובה מהשרת שלכם אלינו - בקשה לקבלת ערך שכבר קיים בסטרינג כי אז זה יצור אצלכם קונפליקט שתקבלו את הערך פעמיים.
אם אתם צריכים שהלקוח יתקן ערך מסויים - פשוט תשתמשו במעבר לשלוחה אחרת ותחזירו לשלב שמקבל את אותו ערך מחדש
הערה: אם קיבלתם את הנתון בשלוחה אחרת במערכת ועדיין לא צירפתם אותו לסטרינג בשלוחה זו, אז כן תוכלו לענות למערכת שיקבל את הערך הזה
ובמידה ומוגדר שלא יקבל מחדש את הערך אם הוא שמור, והערך באמת שמור מלפני כן, המערכת מיד תשלח אליכם בקשה חדשה עם הערך השמור.
תוכלו לענות גם פעם שניה וכו' תשובה של read והמערכת שוב תקבל את הנתון ותשלח אותו אליכם, כמה פעמים שצריך.אז הפניתי לפי המודגש לשלוחה אחרת ושם אכן הכל נקי, ומשם אני מפנה חזרה לAPI
echo "go_to_folder=/1/1";
והוא זוכר הכל ממקודם.מה פספסתי?
-
@למדן-וידען זה הקשות? כי אם כן, וגם אם לא תשלח בערך השני no וזה יהיה בסדר.
ציטוט מאזור תעשיה:הערך השני
במידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
ברירת מחדל המערכת תקבל מחדש, במידה ומוגדר yes המערכת תשתמש במה שהלקוח הקיש מקודם ותצרף אותו לסטרינג של השליחה
-
@avrham אמר באיך מאפסים את ערכי הפרמטרים מהמאזין?:
@למדן-וידען זה הקשות? כי אם כן, וגם אם לא תשלח בערך השני no וזה יהיה בסדר.
ציטוט מאזור תעשיה:הערך השני
במידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
ברירת מחדל המערכת תקבל מחדש, במידה ומוגדר yes המערכת תשתמש במה שהלקוח הקיש מקודם ותצרף אותו לסטרינג של השליחה
לא הקשות.
אני שולח
echo "read=f-welcome.t-$name.f-new=new,yes,1,1,5,Digits,yes,yes,,12,3,2";
ומקבל חזרה במידה והוא מקיש 1:
[new] => 1
בהמשך אני שואל אותו אם הוא רוצה לשנות בחירה והוא עונה שכן אני מחזיר לו שוב את הקודם:
echo "read=f-welcome.t-$name.f-new=new,yes,1,1,5,Digits,yes,yes,,12,3,2";
והמערכת זוכרת את ההקשה הקודמת[new] => 1
ולא נותנת לו להקיש אלא מיד מחזירה לי.
כפי ההערה שציטטתי לעיל.איך אני גורם למערכת לשכוח את הבחירה הקודמת שלו כדי לתת לו אפשרות להקיש משהו אחר על אותו מפתח
new
? -
@למדן-וידען אמר באיך מאפסים את ערכי הפרמטרים מהמאזין?:
איך אני גורם למערכת לשכוח את הבחירה הקודמת שלו כדי לתת לו אפשרות להקיש משהו אחר על אותו מפתח new ?
תעשה:
echo "read=f-welcome.t-$name.f-new=new,no,1,1,5,Digits,yes,yes,,12,3,2";
-
@avrham אמר באיך מאפסים את ערכי הפרמטרים מהמאזין?:
@למדן-וידען אמר באיך מאפסים את ערכי הפרמטרים מהמאזין?:
איך אני גורם למערכת לשכוח את הבחירה הקודמת שלו כדי לתת לו אפשרות להקיש משהו אחר על אותו מפתח new ?
תעשה:
echo "read=f-welcome.t-$name.f-new=new,no,1,1,5,Digits,yes,yes,,12,3,2";
תודה!
-
-