איך יכולים לשנות ערך מסויים בקובץ INI-לא מיד אחרי ה=?
-
אני רוצה לשנות ערך מסוים בקובץ אך לא מיד אחרי הסימן =, השאלה היא האם אפשר ג"כ להשתמש עם https://f2.freeivr.co.il/topic/589/מודול-הוספת-ערך-id-של-המתקשר-או-ערך-מוגדר-מראש-לקובץ-במערכת-לבחירתכם?_=1602657675750 או שא"א?
@33064325 זכור לי שאתה דיברת פעם מזה. -
@שמואל-ש
אתה יכול לשנות ולהוסיף
כלומר לדוגמא אם מוגדרcheck_template_filter=1ואתה רוצה להוסיף רשימה תשנה ותגדירcheck_template_filter=1,2 -
@לעזור-לכולם אמר באיך יכולים לשנות ערך מסויים בקובץ INI-לא מיד אחרי ה=?:
@שמואל-ש
אתה יכול לשנות ולהוסיף
כלומר לדוגמא אם מוגדרcheck_template_filter=1ואתה רוצה להוסיף רשימה תשנה ותגדירcheck_template_filter=1,2נראה שלא הסברתי טוב, אני רוצה למשל לשלוח קובץ סיכום של ניקוד שהקובץ מתחיל תמיד עם
points_log.אך המספר משתנה לפי התאריך, לכן אם אפשר לעשות משהו שישנה את המספר אחרי המילים הנ"ל, אפשר? -
@שמואל-ש
עדיין לא הבנתי, מה זה משנה איך הקובץ מתחיל
תכלס אתה יכול דרך השלוחה הזאת לעדכן מפתח למה שיקישו או למשהו מוגדר מראש, וכן ערך לערך מסוים [או להעלות 1 את הערך הקיים] -
@שמואל-ש אין אפשרות
רק ב API -
@מנסה אני יכול לעשות שישאיר/יכתוב תמיד ערך-מילה מסויימת ועל זה יהיה לי אפשרות לבחירת מספר להוספה על השם?
ואם כן, אז איך? -
@שמואל-ש
קצת קשה להבין
אם תוכל להעלות שורת דוגמה למה שאתה רוצה שיהיה בקובץ לפני ומה אחרי
-
@מנסה אמר באיך יכולים לשנות ערך מסויים בקובץ INI-לא מיד אחרי ה=?:
@שמואל-ש
קצת קשה להבין
אם תוכל להעלות שורת דוגמה למה שאתה רוצה שיהיה בקובץ לפני ומה אחרי
למשל דו"ח נקודות שמתחיל תמיד ב-points_log, אך מסתיים כל פעם עם מספר שונה בהתאם לחודש והשנה ויש דוחו"ת שגם בהתאם ליום, אז אני רוצה שאוכל לשנות את המספר בהתאם לחודש אך המלל ישאר.
-
@שמואל-ש
אתה מתכוון לשם הקובץ או למשהו שמופיע בפנים?
בכל אופן אי אפשר ללא API
-
@מנסה אמר באיך יכולים לשנות ערך מסויים בקובץ INI-לא מיד אחרי ה=?:
אתה מתכוון לשם הקובץ או למשהו שמופיע בפנים?
שם הקובץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות