מחיקת נתונים שהתקבלו בPHP
-
איך אני מוחק /מבטל נתונים שהתקבלו על ידי GET_$ ?
הקודinsnt
מתאימה לזה? -
@לעזור-לכולם אמר במחיקת נתונים שהתקבלו בPHP:
הקודinsnt
מתאימה לזה?תסביר
אתה לא צריך למחוק נתונים
הערכים נשלחים אליך לשרת
תרצה תשתמש בהם, לא תרצה אל תשתמש
מה הכוונה למחוק?אתה רוצה שלא ישלחו אליך?
אל תשלח אותם מימות המשיח -
-
@mgm-ivr אמר במחיקת נתונים שהתקבלו בPHP:
@לעזור-לכולם אמר במחיקת נתונים שהתקבלו בPHP:
הקודinsnt
מתאימה לזה?תסביר
אתה לא צריך למחוק נתוניםאני רוצה שישלח נתונים מחדש
לדוגמא לקוח הכניס פרטי אשראי והוא רוצה להחליף כרטיס
או שהוא הכניס את כתובתו או כל דבר אחר -
@לעזור-לכולם תשתמש במה ש @קו-מהיר הביא. זה מאפס את פעולת המשתנה (ואת כל הערכים שהיו בו. ) הערך
NULL
אומר שזה ריק. (בדוגמא שהוא הביא הוא עשה שהמשתנה יהיה שווה לכלום וככה הוא התאפס. -
@לעזור-לכולם
תוכל גם לבקש שוב ערכים למשתנה לדוג':$a1=$_GET['a1']; if ($a1 == NULL){echo "read=t-אנא הקישו את מספר הטלפון שלכם וסולמית לסיום=a1,no,,,7,No";exit();} $a = $a1;
כלומר המשתמש מקיש את משתנה
a1
ואז משתנהa
מוחלף למה שנכנס למשתנהa1
.
מקווה שההסבר מובן... -
@לעזור-לכולם @avrham @קו-מהיר אם הבנתי נכון הוא לא מתכון לשאול איך למחוק בשרת שלו כי ברגע שנשלח מחדש גם הget מוגדר מחדש אלא לדעתי השאלה הוא איך הוא מאפס את מה שימות שולח כי כל פעם זה שולח את הערכים הישנים והוא רוצה שישלח משהו אחר הבנתי נכון?
אם זה השאלה אז אולי תנסה לשלוח ב read את אותו שם שמה שימות שולח ואולי אז זה יאפס אותו לא ניסיתי אף פעם אבל שוה לנסות ואם זה לא מצליח אז תעשה משתנה אחר ותגדיר שזה יהיה המשתנה הרלוונטי
לדוגמאif ($_GET['newcredit'] > ''){ $credit = $_GET['newcredit']; }else{ $credit = $_GET['credit']; }
-
@bc98400 זה גם מה שאני הבנתי, וכבר כתבו כאן בעבר שב-PHP אפשר באמת לדרוס ערך שהתקבל ע"י בקשה חוזרת שלו, אבל בפייתון 2 הערכים נשלחים וצריך לגשת אליהם בצורה שונה.
כך לדוג' זה יתבצע ב-PHP:if( !isset( $_GET['a'] ) || $_GET['a'] != '1' ){ exit( 'read=t=יש להקיש אחת, אחרת הודעה זו תושמע שוב ושוב=a,no,1,1,7,No' ); }