האם יש דרך לעשות צינתוקים?
-
יש לי קו שנויד מבזק ומאושר ע"י הוועדה. הבעיה היא שבתקנון הם כותבים שאסור לפרסם את הקו ע"י צינתוקים.
השאלה היא: אם בכל זאת אפעיל צינתוקים מהמספר הפתוח הם יחסמו לי אותו?
ואם כן, - אז יוצא שכיום בעצם אין דרך לפרסם קווים של ימות ע"י צינתוקים???? -
אם אתה חייב צינתוקים אז שלח הודעה לוועדה שאתה חייב
-
@WIZNITZ אמר בהאם יש דרך לעשות צינתוקים?:
ניסית את זה פעם והם אישרו? כי דיברתי איתם היום וזה לא היה נשמע שהם יתנו
-
@שלמה-צובל נראה לי שאתה יכול לשלוח צינטוקים כי כדאי שהם יחסמו את הקו, אתה צריך שמישהו ילשין אותך אליהם,
ואם אתה לא חושש מזה שילשנו עליך, אתה יכול לשלוח צינתוקים.אבל סתם מעניין למה היית צריך לחתום על טופס כזה, אני כבר פתחתי אצלם הרבה קווים, ולא הייתי צריך לחתום על שום טופס, ואני שולח המון צינטוקים משם ואף פעם עוד לא חסמו לי את הקווים.
-
@עתיקין א. לא הבנתי אתה פתחת קו בבזק?
ב. כנראה אתה מדבר על צינתוקים חינמיים רק לנרשמים, אני מדבר על רשימת תפוצה של אלפי או עשרות אלפי מספרים. לפני כמה שנים הייתי עושה את זה ע"י מספרים אישיים. היום הכל חסום -
@שלמה-צובל אמר בהאם יש דרך לעשות צינתוקים?:
ואם כן, - אז יוצא שכיום בעצם אין דרך לפרסם קווים של ימות ע"י צינתוקים????
ממתי היה דרך כזו?
חוקית, וגם לפי תקנון המערכות של ימות המשיח שאתה מאשר אותו לפני פתיחת קו והפעלת קמפיין, אסור לך לצנתק או לשלוח מסרים לאנשים שלא אישרו זאת.במידה שאתה עושה את זה את חשוף לתביעה
-
@שלמה-צובל יש לי קו של ימות המשיח שהיה חסום בועדת הרבנים ופתחתי את זה בחזרה, ולא הייתי צריך לחתום על שום טופס.
ואני שולח משם כל שבוע בממוצע צינטוק, ואף פעם זה לא נפסק.ולכן אני אומר, שאם יש לך חשד שאנשים ילשינו בועדת הרבנים על הקו שלך, אז אל תעשה את זה, אבל עם אין לך חשד, אתה יכול לעשות את זה.
אבל אני מדגיש שאם יש לך אפשרות לפנות לועדת הרבנים ולבקש מהם אישור לשליחת צינטוקים, עדיף -
החתימה שאתה חותם להם זה הסכם שלך איתם כלפי שמיא ואין להם שום מעקב על זה והם לא ידעו על זה רק על ידי מלשין וכו'
ואין שום מניעה מפחית טכנית באתר לעשות צינתוקים רק חסימה במערכת שאי אפשר לעשות הפניות לקוים אחריםתלוי כמה אתה מחשיב החתימה שלך וכמה אתה עומד בדיבורים שלך
-
@שלמה-צובל אמר בהאם יש דרך לעשות צינתוקים?:
@WIZNITZ אמר בהאם יש דרך לעשות צינתוקים?:
ניסית את זה פעם והם אישרו? כי דיברתי איתם היום וזה לא היה נשמע שהם יתנו
בתקופת הקורונה, ביקשתי והם אישרו
-
@שלמה-צובל תבקש עוד מספר פתוח לימות תצנתק מהמספר המשני ואז בהודעה תודיע מספר המערכת המרכזי הוא ......... נא לרשום כי המספר הזה הולך להיחסם.
-
@עתיקין זה לא מדוייק, לועדת 'הרבנים' לענייני תקשורת יש עניין לחסום קווים
בדגש על חברת ימות המשיח
.
יש המון קווים כשרים למהדרין שהם חסמו ולא נתנו לפתוח, אפי' יו"ר משמרת הקודש יצא נגדם ע"כ שחסמו קווי תורה.
כך שלדעתי הצינטוקים מיועדים בעיקר לדווח (בעצם החיוג...) על הודעה חשובה על שיעור/סיפור ופחות כדי לפרסם את הקו... -
@רבי-יצחק אותם 'המלשינים' יכולים גם לכתוב את המספר השני, ולהעביר אותו ל...
וזה קורה, לדוגמה הקו של דוד החקיין ודומיו. -
@שלוימי בגלל זה הדגשתי שיודיע בהודעת הקמפיין את המספר המאושר, ויוסיף שהמספרר המשני הולך להיחסם.