פורום מפתחים API|python
-
@MGM-IVR
מי יודע מהפורום שם?
צריך עוד לפרסם אותו.
ואם אתה רוצה פעילות זה שיהיו שם לפחות 3/4 מומחים שיהיו פעילים אחת ליום, ולא איזה 20 ילדים שהתחילו ללמוד מה זה משתנה... -
@nyh אמר בפורום מפתחים API|python:
@MGM-IVR
מי יודע מהפורום שם?
צריך עוד לפרסם אותו.
ואם אתה רוצה פעילות זה שיהיו שם לפחות 3/4 מומחים שיהיו פעילים אחת ליום, ולא איזה 20 ילדים שהתחילו ללמוד מה זה משתנה...לא איכפת לי להיות שם, רק שאני לא מגדיר את עצמי כמומחה.
אז צריך עוד 3-4 מומחים -
-
@MGM-IVR לדעתי זה לא אמור להיות משהו ספציפי לשפה מסוימת,
מי שלא יודע להקים שרת http ולהחזיר תשובה בטקסט פשוט זה לא קשור לימות אלא לידע כללי בתכנות,
ומה שקשור לapi של ימות המשיח כבר לא קשור ספציפית לשפה מסוימת...
לכן לדעתי בשביל שאלות כלליות בפייתון יש את הפורומים המיועדים לכך כגון תחומים, ושאלות שרלוונטיות באמת לAPI של ימות - אפשר לשאול ב https://f2.freeivr.co.il/category/9/פורום-מפתחים-api... -
@צדיק-תמים
אבל בכל זאת יש עדיפות למשתמשים לדעת עוד שפת קוד שתעבוד עם הAPI של ימות...@avrham ו @MGM-IVR
נוכל להקים את הפורום לתחייה שם, רק צריך ש @איש-יהודי-טוב יהיה פעיל גם (כי הוא המנהל שם)! לא בעיה להשיג כמה מומחים מכל שפה. אני יוכל לעזור בphp... -
@nyh אמר בפורום מפתחים API|python:
אבל בכל זאת יש עדיפות למשתמשים לדעת עוד שפת קוד שתעבוד עם הAPI של ימות...
זה שכדאי שאנשים ידעו עוד שפת תכנות זה אולי נכון, אבל לא קשור לימות, כל שפת צד שרת מתאימה...
-
@צדיק-תמים
נכון, לא התנגדתי, פשוט יותר מסודר זה פורום שכל כולו שייך להתממשקות בAPI! -
@nyh אני ידבר עם @איש-יהודי-טוב שגם יהיה פעל שם.
-
-
אני חושב שאנחנו צריכים להבין למה אנשים לא שואלים שם.
יש עניין להחיות פורום שאף אחד לא שואל בו שאלות? -
@שואל-ברצינות
כי אפילו אם תשאל לא תקבל מענה כי אף אחד לא נמצא שם [לפחות כרגע...}
(מנסיון) -
@שואל-ברצינות
לכן אנו מנסים להחיות אותו, שיהיו שם כמה מדריכים שיעזרו ואז באמת יהיה פעיל -
@nyh @איש-יהודי-טוב וכולם, אז בואו נחשוב מה צריך כדי שהפורום שם יתפרסם
- שיהיה שם מדריכים טובים.
- מומחים שיוכלו לעזור (בזה פחות בעיה, גם אם אין מומחים, כל אחד יתרום קצת מידע שלו.)
- צוות ניהול פעיל (בביקור קבוע והשגחה קבועה בפורום, עדיף שכם הם ידעו תכנות טוב.)
- לפרסם את הפורום כאן יותר... שידעו שהוא קיים.
- הצעת יעול - לפתוח קבוצות: "מדריכים" וכדו', כך שמי ששם נחשב כביכול למומחה יוכל לפרסם מדריכים. (ככה שגם הוא עונה לאנשים, זה נראה יותר אמין שיש לך תווית של "מומחה"...
זהו! אני ישתדל לבקר שם פעם ביום מינימום כדי לבדוק אם יש מישהו שצריך עזרה.
-
בעז"ה אני ועוד כמה התחלנו לעבוד שם לשידרוג הפורום שיראה טוב, ושיהיה שם גם מדריכים מסודרים,
אנחנו נעדכן מתי הפורום יפתח חזרה מחדש!
לא לכתוב שם פוסטים כל עוד לא פירסמנו שנכנס לפעולה. תודה, ושבת שלום לכולם!