וירטואל מייל
-
@דף-היומי אמר בוירטואל מייל:
@mhl יש אפשרות להגדיר בוירטואל מייל שישלח כאילו בשם המייל האישי שלך (ג'ימייל נניח).
זה נראה כך:
שלחתי מהוירטואל מייל אל דף היומי (בוירטואל מייל מעודכנת כתובת אחרת, לא דף היומי).
זו התמונה השמאלית. ואז כשאני משיב, הוא שולח לג'ימייל שלי, שממנו (כאילו) שלחתי את המייל. זו התמונה הימנית.
הוא בעצם שולח בשם הכתובת המעודכנת, ורק דרך וירטואל מייל (שזה EMAIL36.COM).
{הקטע המסומן בתכלת הוא חלק מההודעה המקורית שכלולה כרגיל בתשובה}איך מגדירים את זה?
-
@033064456 אמר בוירטואל מייל:
@דף-היומי אמר בוירטואל מייל:
@mhl יש אפשרות להגדיר בוירטואל מייל שישלח כאילו בשם המייל האישי שלך (ג'ימייל נניח).
זה נראה כך:
שלחתי מהוירטואל מייל אל דף היומי (בוירטואל מייל מעודכנת כתובת אחרת, לא דף היומי).
זו התמונה השמאלית. ואז כשאני משיב, הוא שולח לג'ימייל שלי, שממנו (כאילו) שלחתי את המייל. זו התמונה הימנית.
הוא בעצם שולח בשם הכתובת המעודכנת, ורק דרך וירטואל מייל (שזה EMAIL36.COM).
{הקטע המסומן בתכלת הוא חלק מההודעה המקורית שכלולה כרגיל בתשובה}איך מגדירים את זה?
יש מס' של הוירטואל שפתוח לכשירים 089790511 ושם לוחצים 0 כדי להגיע לאי קול ושם לוחצים על סולמית ושם נרשמים
כדי לקבל צינטוק חייבים להיות רשומים ואם עדיין לא מקבלים צינטוקים יש אפשרות להגדיר קבלת צינטוקים / ביטול הצינטוקים / לעבור ישירות לדואר נכנס / לא לעבור ואת כל ההגדרות האלו מגדרים רק במערכת הישן שמספרו 089790511
סימו לב שמתקבל הודעה חדשה מקבלים צינטוקים ממספר החדש 0733
שעושים הפניה מהמייל שלכם לא כתוב בשום הופן את המספר ממנו נשלח ההודעה
יש אפשרות שלא יהיה כתוב את השורה נשלח בהמצאות אי קול או וירטואל מייל אני לא זוכר כבר מה כתוב שם לנתק את השורה הזו יש להגדיר את זה רק בישן שמספרו 089790511 שלוחה 9 רק לרשומים -
מתי יהיה שדרוגים בוירטואל?
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים יש שם בעיה בגדרת שם זיהוי לשילחה - הוא אומר להקליט ואפשר רק להקליד...
-
@033064456 אמר בוירטואל מייל:
@גוטליב-סוכן-פלאפונים יש שם בעיה בגדרת שם זיהוי לשילחה - הוא אומר להקליט ואפשר רק להקליד...
באיזה שלוחה זה?
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים
מתי יהיה שידרוגים בוירטואל מיילתודה בכל אופן זה מאוד מאוד מאוד עוזר לי