קריינות באידיש
-
במה מדובר???תן פרטים!
אפשר גם במייל שמוגדר בפרופיל -
@799326426
לא זוכר רשום לי בפלאפון כאחת שמתעסקת עם זה תתקשר תשאל
בהצלצחה -
-
רק אתה יכול לראות את המייל שמוגדר בפרופיל שלך
בכל אופן מה שאני יודע כתבתי לך
אם אתה מאד רוצה תשלח לי מייל mt575005@gmail.com -
תן פרטים ואשמח לעזור בקרינות באידיש כמובן
ניתן לשלוח מייל ל
ABCTKGZR@GMAIL.COM -
אני רוצה להקליט בתקופה הקרובה את כל הודעות המערכת באידיש עם קריין מעולה.
אני נמחפש רק כמה אנשים שישתתפו בעלות -
@דא-וואינט-א-איד את המספרים לא תוכל להחליף (יש כבר באידיש אבל זה מה יש...)
-
@חנון-המרבה אכן כן את המספרים לא נוכל להחליף אבל את כל ההודעות כן.
ובכן מי רוצה להיצטרף למיזם.
יש לי קריין באידיש מעולה אידיש חסידית לא ירושלמית. -
@דא-וואינט-א-איד הו ברוך השם מ'האט אסאך געווארט אויף דעם, אויב מ'קען שרייבן דא מער פרטים, וואס דארף מען טוהן זיך מצרף צו זיין.
-
@רבי-יצחק כנראה לשלם א סאך געלט
-
- מה הינך רוצה? כסף?
- תקליט גם את המספרים, ותשלח לימות שיחליפו אותם.
- צריך לעשות 'סקר' מה אנשים מעדיפים, מילים שאין להם שימוש רגיל באידיש, האם רוצים שיתרגם במילים לא כ"כ מוכרות או בעברית
הדוגמה הקלאסית ביותר היא 0, יש שיאמרו נאל או אהל, ויש שירצו 0.
כמו"כ תפריט ראשי, ועוד
-
@zxc תחשוב טיפה ותראה כמה מסובך להקליט מספרים וכשזה מגיע למספרים הגבוהים.... אתה צריך לחשבן את כל האפשרויות וכו' וכו'
-
קודם המספרים הפשוטים - זה בא יותר בשימוש
ובמספרים מדי גבוהים, ניתן להקריא את הספרות, ולא את המספר בכללות. (עכ"פ בינתיים)
זה מעצבן אנשים, כששומעים לדוגמה "די ליינג איז" "עשר" "מינוט" - בדוגמה זו כן שומעים באידיש, אבל רק לדוגמה -
@zxc נו נו קריינא דאגרתא...
-
@חנון-המרבה אמר בקריינות באידיש:
@zxc תחשוב טיפה ותראה כמה מסובך להקליט מספרים וכשזה מגיע למספרים הגבוהים.... אתה צריך לחשבן את כל האפשרויות וכו' וכו'
אין כל כך הרבה אפשרויות, יש בעיקר מספרים עד עשר, ועשרות עד מאה, [10 20 וכו', כל מה שבינתיים יסתדר לבד], ומאות עד אלף [100 200 וכו']. זהו. מקסימום תוסיף גם אלפים עד עשרת אלפים, [אלפיים, שלושת אלפים וכו'] אח"כ כבר לא צריך כי זה "אחת עשרה" "אלף" וכו'.
יצאנו ס"ה עם 30 עד 40 הודעות קצרות. נו... מאכסט א עסק... -
מה נשאר רוצים או לא רוצים להשתתף?
-
@כלומר אמר בקריינות באידיש:
@חנון-המרבה אמר בקריינות באידיש:
אין כל כך הרבה אפשרויות, יש בעיקר מספרים עד עשר, ועשרות עד מאה, [10 20 וכו', כל מה שבינתיים יסתדר לבד], ומאות עד אלף [100 200 וכו']. זהו. מקסימום תוסיף גם אלפים עד עשרת אלפים, [אלפיים, שלושת אלפים וכו'] אח"כ כבר לא צריך כי זה "אחת עשרה" "אלף" וכו'.
יצאנו ס"ה עם 30 עד 40 הודעות קצרות. נו... מאכסט א עסק...לא ממש כי המספרים עד מאה נאמרים אחרת מבעברית למשל 21 אומרים "איין און צוואנציג" ולא "צוואנציג און איינס" וזה כל המספרים עד מאה
למעלה ממאה זה אכן רק מאות -
איני יודע אם יש תקנה לזה, כי כך זה מוגדר ב'ימות'. לא יעזור שיקליטו איין און צוואנציג, כי זה צריך להיות ב-3 הקלטות.
אבל עלעוו צוועלעוו וכו' וודאי שצריך בנפרד, אז זה עוד 10. -
-
@שאול לא יודע אם זו בעיה גדולה לשנות רק את ה'פיפס' הזה...