האם יש אפשרות סנכרון למיזהפון שבדוחות יהיה את שמות המתקשרים?
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק הבעיה ש50% במי זה פון לא נכון כלל.
-
-
@מערכת-תוכן בעבר דיברתי עם הבעלים של מיזה פון בשביל לקבל גישה מסד נתונים שלו בתשלום (אגורה לזיהוי), אך הוא רצה שאני יבנה קוד ובזה זה נעצר.
-
@פישל
אגורה לזיהוי זה אומר כל פעם או חד פעמי כי אם זה כל פעם אז @עמוד-הימני-פטיש-החזק טעם בכך שאמר שזה היה חוסך את כל עניין הטעינה של השמות כי א''כ לאחר פעם אחת המערכת כבר תזהה לבד מי מתקשר, ואז אין סיבה שהבעלים של מיזה פון יסכים כי הוא לא יסיים את החודש -
-
@אור-האורות אתה לא מקבל רשימה שאתה מעלה אותה למערכת שלך, אלא כל שיחה שנכנסת היא מסוכרנת עם הנתונים של מיזה פון שמתעדכן כל הזמן. בקיצור אתה משלם מראש על נניח 100 פעמים גישה לנתונים
-
-
@פישל
הוא אשר אמרתי שבשקל שלי ושלך הוא לא יסיים את החודש -
@שואל-ברצינות
זה חסום מה יש שם שאתה לא מספר אלא שם קישור? -
@אור-האורות קישור של trucoler - api
-
@שואל-ברצינות אמר בהא ם יש אפשרות סנכרון למיזהפון שבדוחות יהיה את שמות המתקשרים?:
אולי תרחיב משהו על זה?
ממה שאני הבנתי שם, שהם באמצע לפתח דבר כזה, והם מזמינים אותי להרשם לקבלת הודעה בעת השלמת הפיתוח.
אלא שהקישור להרשמה לא הביא אותי לשום מקום.
אני מקווה שברור לכולם שפיתוח עניין כזה באופן חינמי לכולם, תהווה פריצת דרך משמעותית לכל בעלי הקווים! -
קשה להאמין שיתאפשר חוקית מעקב הדוק כ"כ אחרי המאזינים מספיק נודניק אחד שיטען שזה נוגד את חוק מאג"מ והעניין נסגר...
רק תדמיין מאזין שתובע קו ניעס על צינתוק והם מפרסמים עליו כמה אלפי דקות הוא האזין להם ועוד באיזה שעות... -
@מערכת-תוכן אמר
קשה להאמין שיתאפשר חוקית מעקב הדוק כ"כ אחרי המאזינים מספיק נודניק אחד שיטען שזה נוגד את חוק מאג"מ והעניין נסגר...
אני לא מבין מה הבעיה החוקית,
הרי כל מתקשר מפרסם בכך את המספר שלו, עכשיו, תיארטית, מותר לי לקחת את המספר הזה ולבדוק אותו במי זה פון, או בכל אפליקציה אחרת, הלא כן?
אז למה שמערכת אוטומטית לא תעשה לי בדיוק את אותה העבודה?רק תדמיין מאזין שתובע קו ניעס על צינתוק והם מפרסמים עליו כמה אלפי דקות הוא האזין להם ועוד באיזה שעות...
מי שרוצה לפרסם פרטים על המתקשר, יכול לפרסם גם על מספר ללא שם. - הפרסום עצמו כן גובל להערכתי בפגיעה בפרטיות.