לא נפתר בקשת עזרה.
-
יש לי מערכת עם מנויים ואני רוצה לעשות שיהיה אפשרות לרכוש חבילה של 100 דקות האזנה האם יש כזה מודול שיכול לבדוק כמה דקות הוא האזין ואז כשמסיים את הדקות הללו הוא יחסם?
-
-
תעבוד עם הוספת ניקוד לפי האזנה
תוכל להפנות בפילטר להיכן שתרצה [שים לב זה לא ייעצר באמצע שלוחה, רק יועיל למעבר שלוחות הבא [זאת אומרת אם הוא באמצע לשמוע הרצאה של 150 דקות זה לא ייעצר], וצריך לשים זאת בכל שלוחה שאתה רוצה שלא יוכלו להיכנס אליה, ותכתוב שאם יש לו מעל 100 נקודות שיילך לשלוחת חסימה [אקסס פילטר, אם אופציית איפוס לאקסס בשלוחה שאחרי קניה חוזרת של דקות האזנה]
תוכל להשתמש בזה בכדי שיוכלו לדעת כמה דקות כבר השתמשו
את האיפוס נקודות לא מצאתי דרך מסודרת ווצריך כנראה לבנות לזה API [נראה לי כבר בניתי פעם]
תוכל להוריד 100 במודל הורדת ניקוד אבל זה לא תמיד יעיל כי יש כאלו שיהיה להם נניח 120 נקודות [כי ההרצאה ארוכה] וההורדה תביא אותם ל20 פלוס, ואם תוריד 200 נקודות בכדי שבכל מצב יגיעו ל0, זה יכניס אותם למינוס ושוב לא טוב.
-
@מנסה יש אפשרות שההורדה של הנקודות תהיה מוגדרת מראש, או שאני בעצמי צריך לעשות את זה?
-
יש אפשרות,
אבל כמו שהזכרתי זה מפתח לבעיות -
@מנסה יש אפשרות לעשות שהוא יוכל לצבור במערכת בסך הכל כמות מסויימת של נקודות? כי ראיתי שיש אפשרות של הגבלה אבל רק באותה שיחה.
-
@מנסה למה??
נראה לי שברירת מחדל זה שאין מינוס כפי שכתוב כאן.שלוחת הוספת נקודות -
נכון, אבל אם יש לו לדוגמא 125 נקודות ואני יעשה הפחתה של 200 [בכדי לגבות כל סכום] הוא יענה שאי אפשר להיכנס למינוס ולא יוריד כלום
-
@מנסה ואם יעשו כמו ש
@שמואל-מאיר אמר בבקשת עזרה.:
יש אפשרות לעשות שהוא יוכל לצבור במערכת בסך הכל כמות מסויימת של נקודות?
ואז הפחתה של הסכום הזה?
-
@הלי
א"א לדעת כמה זה ייצא, כי בשיחה הראשונה הוא יגיע ל70 נקודות ובשניה לעוד 70ואיך נדע שזה 140?
-
@מנסה לא הבנתי כלום, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שיגיע בסך הכל לתיקרה של 150 נקודות - למשל?
וכן האם יש אפשרות לעשות שרק מאזינים מסויימים יהיו פועלים ע"פ נקודות? -
א. לא [רק בAPI
ב. כן. [תעשה שהשלוחה שבה עוברים בכדי להתחיל לצבור נקודות על האזנה תהיה עם פילטר שמפנה אליה, לפי רשימת תפוצה או משהו דומה]
-
@מנסה מה זה api? מצטער על הבורות.
-
תכנות חיצוני
[API זה שפה שהשרתים מדברים בה...]
זאת אומרת אתה מתכנת קובץ חיצוני שנותן פקודות למערכת, ושם מתבצעת בדיקה כמה נקודות יש למאזין וכו' ועוד חישובים מה שתרצה]
אם אתה לא יודע לתכנת יש כאן הרבה שישמחו לעשות זאת בשבילך [כמובן אם תשלם להם...]
-
@מנסה וזה לא מתכונת לתקלות במערכת?
-
מה הקשר?
חצי מהמערכות הרציניות בימות [ואולי יותר] פועלות באמצעות API
אם לקחת מישהו שיודע לכתוב נכון ויש לו שרת אמין, לא אמורה להיות כל בעיה
-
@מנסה בדיוק לזה התכוונתי, איך אני יכול לדעת שיש לו שרת אמין? פשוט יש לי מערכת הכוללת עשרות מנויים בתשלום ואני לא יכול לתקוע אותם.
-
פוסט זה נמחק! -
@מנסה לך יש אפשרות לעשות לי כזה דבר?
-
אני חושב שכן
אתה יכול ליצור איתי קשר במייל nbxv770770@gmail.com
[יש לי יותר ממערכת אחת שכוללת API וזה עובד חלק, כמובן יש כאן טובים ממני, אבל אוכל לבדוק]