מחפש אפשרות שבכניסה למערכת יהיה אפשרות לשמוע "יש לך הודעה אישית בשלוחה XXX"
-
-
@בנועם
תודה על התגובה המהירה (יחסית)אך לא כתוב שם
- איך לעשות שכל הודעה חדשה זה ישימיע גם באיזה שלוחה
-
@מבצע אין בעד מה זה פשוט הכרת הטוב לפורום שאני כ"כ נהנה ממנו!
אתה רוצה בעצם שיהיה לכל שלוחה הודעה נפרדת? -
@בנועם
אכן כן
זה מה שאני רוצה -
@מבצע אני ניסיתי לעשות שיהיה בעצם כמה רשימות קמפיינים וכל פעם מפעיל הודעת קמפיין אחרת
עדיין לא הצלחתי אבל צריך לנסות כמה דרכים עד שיצליח
בהצלחה -
@מבצע אמר במחפש אפשרות שבכניסה למערכת יהיה אפשרות לשמוע "יש לך הודעה אישית בשלוחה XXX":
יש לי מערכת עם 40 שלוחות הקלטה + האזנה להקלטות בשלוחות שונות
תמונה:
אחרי שמקליטים בכל אחת מהשלוחות האלו זה מפעיל צינתוק בשלוחות הצינתוקים כל רישמה יש לה שלוחה שלה
עכשיו אני רוצה שבכניסה למערכת יהזה את המספר ויגיד לו "יש לך הודעה בשלוחה XXX"
האם יש אפשרות כזאת??
תודה מראש
אפשרי בAPI. קשה לי להאמין שיש רעיון טוב במודלים קיימים.
-
@nyh ראיתי פעם כזאת אפשרות לא זוכר איפה
-
-
@מבצע תעשה 40 קמפיינים וכל קמפין יהיה הודעה אחרת.
אגב היום שיש אפשרות של הודעת קמפין בכניסה לשלוחה
אפשר לקצר את התהליך שכתבתי בפוסט שהביאו לך לעיל. -
@מבצע אני עושה את זה במערכות שלי בצורה כזו
מגדיר שכולם נכנסים למערכת דרך שלוחה 991 פעם אחת בשיחה ואז שם מוסיף מספר שלוחות לפי מספר ההודעות שאני רוצה שישמעו ובמקרה שלך מוסיף 40 שלוחות, אך הכי חכם זה לעשות את זה באופן הבא.
אתה פותח שלוחה 1 שתחת 991 ואז תחת שלוחה 1 עוד שלוחה בשם 1 ואז עוד שלוחה
סה"כ יראה כך 991/1/1/1
ואז בשלוחה מספר 1 מגדירtype=access_filter פעם אחת בשנה access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1.none לאן יעבור אם מורשה access_filter_yes_goto=/991/1/1 לאן ילך אם לא מורשה access_filter_no_goto=/
כלומר המאזין יוכל להכנס לשלוחה רק פעם אחת בשנה
ואז בשלוחה 991/1/1
אתה מגדיר השמעת קבצים באופן הזההגדרה שישמיע רק את הקובץ הראשון בשלוחה ויחזור לתפריט after_play=return_amount return_amount=1 לאן יעבור בסיום ההשמעה playfile_end_goto=/ הגדרה שלא יהיה ניתן לדלג על ההשמעה תגדיר לפי הענין control_play1=noop control_play2=noop control_play3=noop control_play4=noop control_play5=noop control_play6=noop control_play7=noop control_play8=noop control_play9=noop ניתן לדלג בלחיצה על המקש control_play*=root control_play#=root
בשלוחה הזו את מכניס הודעה M0000 הודעה ראשונה בשלוחה שבה יאמר יש לך הודעה חדשה
ובשלוחה מספר 991/1/1/1 תגדיר פילטר מחיקת לוג כך
פילטר מחיקת לוג type=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/991/1 access_filter_delete_all=yes מצב שקט access_filter_delete_quiet=yes
וכעת בשלוחת הקלטת הודעות למאזין אתה מגדיר את המיקום שאליו תכנס השלוחה (וכן אתה יכול להוסיף לינק לשלוחה המקבילה בשלוחה 991, כלומר שלוחה מספר 1 תגדיר לינק שיכפול לשלוחת השמעת קבצים ב991 כלומר 991/1/1) ותגדיר בסיום ההקלטה לעבור לשלוחת מחיקת לוג כלומר שלוחה מספר 991/1/1/1
וכעת כשהמאזין נכנס למערכת הוא שומע את ההודעה יש לך הודעה חדשה בשלוחה X (או לחילופין הוא שומע ישר אחרי ההודעה את ההודעה האחרונה שהושארה לו).
טיפ קטן
תמיד תעבוד על קובץ אחד עד הסוף ואחרי זה פשוט תעתיק אותו לשלוחה אחרת, תשנה את השם משלוחה מספר 1 לשלוחה מספר 2 תעתיק בחזרה לשלוחה 991 ואז תכנס להגדרות ותשנה רק את ההגדרות להיכן ילך כל פעם.
שים לב שאם יש לך כמה שלוחות של פילטר כניסה צריך שיעבור מאחד לאחד עד שבפילטר האחרון יוגדר שאם אין לו הרשאה יעבור לתפריט הראשי
וכך יוצא שבכל פעם כשהמאזין נכנס למערכת הוא עובר את כל הפילטרים ובודק שאין לו שום הודעה שהושארה בשבילו.
מקוה שהאריכות הועילה במשהו.
ומסתבר שב API יש אפשרות לעשות את זה בדרכים פחות מסורבלות, אך לי אין הבנה בזה וככה אני מסתדר
כמו למשל האופציה להסרה מרשימת צינתוקים מכמה רשימות בבת אחת. בהתחלה לא ידעתי איך אני עושה את זה
עד שמצאתי דרך מאוד פשוטה והיא לפתוח תתי שלוחות כפי כמות רשימת הצינתוקים הרצויה למשל 10 רשימות אז לפתוח כך 9/1/1/1/1/1/1/1/1/1/1 ואז להגדיר את שלוחה מספר 9 כשלוחת מעבר לשלוחה האחרונה דהיינו לשלוחת 9/1/1/1/1/1/1/1/1/1/1 כמובן שאת כל השלחות מגדירים כשלוחת הסרה מרשימת צינתוקים שונה, ומשתיקים את ההודעה הוסרתם בהצלחה וכו' ומכיון שמוגדר כברירת מחדל במודל צינתוקים שהוא חוזר שלב אחד אחורה אוטומטית הוא עובר על כל התתי שלוחות ומסיר מכל הרשימות, בשלוחה האחרונה דהיינו 9/1 אתה מגדיר מעבר לשלוחת השמעת קבצים אחרת ושם אתה מכניס הודעה 'הוסרתם בהצלחה מכל רשימת הצינתוקים'
קצת נסחפתי בכל אופן בהצלחה.