תמחור הקמת מערכות
-
אשמח ממי שמתעסק בזה אם יוכל לומר איך מתמחרים כזה דבר
למשל הקמת קו לבית ספר עם שלל שלוחות לכל כיתה.
או הקמת קו לעסק.
אני מדבר נטו על עלות הקמה (וכן על השירות החודשי אם יש כמה לגבות ). ולא על עלות היחידות שזה כמובן על הלקוח -
@פישל אמר בתמחור הקמת מערכות:
אשמח ממי שמתעסק בזה אם יוכל לומר איך מתמחרים כזה דבר
למשל הקמת קו לבית ספר עם שלל שלוחות לכל כיתה.
או הקמת קו לעסק.
אני מדבר נטו על עלות הקמה (וכן על השירות החודשי אם יש כמה לגבות ). ולא על עלות היחידות שזה כמובן על הלקוחלדעתי שעות עבודה.
-
@Liy לא משתלם לעבוד לפי שעות עבודה יש פעולות שלוקחות דקות אבל המיומנות הנדרשת לכך נרכשת בזמן רב
-
@telepoint-ivr אמר בתמחור הקמת מערכות:
@Liy לא משתלם לעבוד לפי שעות עבודה יש פעולות שלוקחות דקות אבל המיומנות הנדרשת לכך נרכשת בזמן רב
יש בזה משהו...
-
@telepoint-ivr אז איך תכלס לתמחר,
כמה המינימום לפתיחת קו כולל תפריטים בסיסי
וכן כמה סביר לקחת לשעת עבודה. -
@פישל מינימום 250 ש"ח
שעת עבודה 150 ש"ח -
@telepoint-ivr אמר בתמחור הקמת מערכות:
לא נכון, במקרה כזה אתה אמור פשוט לתמחר את שעות העבודה שלך בהתאם
אתה יכול להעסיק אצלך עובד מתחיל שיעשה ללקוחות את הפעולות הפשוטות יותר במחיר זול יותר לשעה -
התמחור הידוע לי הוא מיני' 250 למערכת
כל שלוחה 30 ש"ח [ניתן להוזיל קצת על שלוחות מעבר וכדו' פשוטות]
ואם זה כולל תחזוקה אז יש להוסיף תשלום חודשי [וכללים לכמה זמן מתחייבים על שרות וכו']
החודשי הוא תלוי בזמן הנצרך לזה [150 לשעה זה הסכום הסביר למי שיודע כבר לבנות [לא על שעות לימוד], אבל זה רק בשביל מושג כמה אתה רוצה להגיע בשבילך, ולפי זה תתמחר את העלות]@שואל-ברצינות
הרעיון להעסיק עובד הוא רק למי שיש לו ממש הרבה עבודות, והוא יכול לשלם משכורת נוספת, ובנוסף למה העובד לא ייקח בעצמו 150 לשעה אם הוא יודע?
כמובן שאם הבוס יושדע לפתח דברים רציניים באמת אז מובן ההבדל אבל כל זמן שמדובר על הקמת מערכות בסיסית, הרי הבוס והעובד היינו הך. -
@מנסה לפעמים למרות שהעובד יש לו את אותו רמת ידע של הבוס , הבוס מפורסם יותר ומקבל יותר עבודות ככה שזה משתלם לשתי הצדדים כי הבוס שולח לו עבודות שהעובד היה חולם לקבל