הקראת שם הקובץ ככותרת האם שייך, או יש?
-
האם יש אפשרות להעלות קובץ עם שם, והמערכת תקריא את שם הקובץ לפני תחילת שמיעת ההודעה?
-
@מנסה-להבין12a אמר בהקראת שם הקובץ ככותרת האם שייך, או יש?:
האם יש אפשרות להעלות קובץ עם שם, והמערכת תקריא את שם הקובץ לפני תחילת שמיעת ההודעה?
תסתכל כאן.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
שלום וברכה
תודה על העזרה
א. שאלתי היא האם מספיק שיש שם לקובץ השמע שהעלתי, שהמערכת תזהה את השם ותקריא את מה שכתוב לפני תחילת ההשמעה?
ב. אם צריך להוסיף בהגדרות קובץ נוסף (זה מה שאני מבין בגדרות שהבאתם בקישור) אז ניסיתי לעשות לפי ההוראות ועוד לא הצלחתי....
הכנסתי את ההגדרה הזו
type=playfile
say_title_voice=yes
TitleVoice.ini=000=האזנה נעימה
000=האזנה נעימהההגדרה הראשונה אני מבין שזה הגדרה כדי שזה יידע שזה השמעת קבצים
הגדרה שניה כמו שכתבו שיידע לחפש להקריא קובץ
הגדרה שלישית זה איזה מלל להקריא לכל מספר קובץ?![ -
-
@מנסה-להבין12a אמר בהקראת שם הקובץ ככותרת האם שייך, או יש?:
לא, בקובץ ext.ini עליך לרשום רק את שתי ההגדרות שרשמת לעיל [סוג השלוחה, והגדרה שאמור להקריא כותרת].
אלא כמו שכתוב בשרשור אליו קישרתי יש שלב שני, לפתוח קובץ ini בשלוחה [בשם TitleVoice.ini] ובו עליך לרשום את מספר ההודעה ואת הכותרת. [על אופן יצירת קבצי TTS בשלוחה עיין כאן.]
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
תודה רבה אכן זה היה חסר לי איך יוצרים קובץ tts
דרך האתר החדש לא מצאתי לבנתיים איך יוצרים כזה קובץ
דרך המחשב הצלחתי, אבל אחרי ששמרתי אותו, אני יכול רק להעתיק אותו למקום המיועד באתר, אבל אם הייתה לי טעות בהקלדה או אני רוצה לעשות שינוי, אני לא מצליח לפתוח את הקובץ שיצרתי. האם ככה זה עובד? -
ועוד שאלה. אחרי שהעלתי את הקובץ להגדרות הוא נהפך גם למספר סידורי
כך שאם הקובץ שמע היה 000 אז הקובץ TTS נהפך ל001
ומה אני עושה אם אני רוצה להעלות בבת אחת קבוצה של קבצים וקבוצה של הגדרות TTS? -
@מנסה-להבין12a
באתר החדש זה הכי קל, כאשר אתה נמצא בתוך שלוחה יש למעלה בצד שמאל שלש סימונים, תלחץ על הסימון הימני של העלאה ותיפתח לך אפשרות לבחור איזה סוג קובץ ליצור, תבחר ב'צור קובץ הגדרות ini', אז יקפוץ לך חלון של יצירת הקובץ, תרשום בשדה 'שם הקובץ' במקרה שלנו TitleVoice, ולמטה איפה שכתוב 'הקלידו את תוכן הקובץ אותו ברצונכם להעלות' תרשום לדוגמא:000=האזנה נעימה 001=האזנה שקיטה
כאשר כמובן תחליף את הטקסט לפי שמות הקבצים שאתה רוצה, אתה יכול לעשות 100 שורות כאלו, בכל שורה שם קובץ וטקסט של הכותרת לאחר סימון ה = , לאחר מכן תלחץ על 'העלאה' וזה עולה למערכת. אח"כ תוכל גם לערוך אותו ע"י הלחיצה עליו כאשר אתה נמצא בשלוחה בו הוא נמצא.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
תודה רבה על כל הסבלנות להסביר.
אני ינסה -
@מנסה-להבין12a
אני מנסה בדיוק את הדבר הזה בעיקר שזה יהיה אוטומטי בכל קובץ שאני יעלה, האם הצלחת? אני לא. אשמח לעזרה משתמש חדש.