שליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים אמר בשליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?:
נראה לי אפשרי בשירות הלקוחות
אפשר גם באתר לעשות את כל הדבר הזה עצמאית
-
@פישל אם יש לך כבר כמה מספרים לאותו קו (שניתן לרכוש בשירות לקוחות וכולי) אז בשלוחת הפעלת הצינתוק אתה יכול להוסיף את ההגדרה הבאה
tzintuk_your_id=וכאן להכניס בכל שלוחה את המספר שאתה רוצה שאיתו השלוחה הזאת תפעיל צנתק
בהצלחה(אשמח לשמוע אם עבד)
גמר חתימה טובה.
-
@הלי יישר כח לכל העונים. את האופציה של מספר משני אני מכיר אך החיסרון בזה שזה לא מספרים דומים בד"כ. אני מחפש אופציה שיהיה תוספת מספר בתחילת המספר הראשי או בסופו אבל שהבסיס יהיה אותו מספר
תודה רבה. -
@פישל
יש את הקומבינה של ניתוב שיחה עם הגבלה ל4 שניות שיחה ושם אפשר להגדיר עם קידומת למספר -
@לעזור-לכולם אמר בשליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?:
@פישל
יש את הקומבינה של ניתוב שיחה עם הגבלה ל4 שניות שיחה ושם אפשר להגדיר עם קידומת למספראך:
א] האם זה יעלה יחידות.
ב] אם המאזין יענה לשיחה מה ישמע ?
הרי מדובר בצינתוקים חינמיים.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
שאלת נכון
יש אפשרות של הגבלת זמן שהיה בשלוחה
כלומר שכל מי שנכנס לשלוחה הזאת יועבר לאחר X זמן לשלוחה אחרת
ולכן:
א] האם מישהו יענה בתוך ה4 שניות האלו? ואפילו אם כן זה יחויב רק לפי שניות והמקסימום הוא 4 שניות
ב] כנ"ל -
@בסייעתא-דשמיא-0
שאלת נכון
יש אפשרות של הגבלת זמן שהיה בשלוחה
כלומר שכל מי שנכנס לשלוחה הזאת יועבר לאחר X זמן לשלוחה אחרת
ולכן:
א] האם מישהו יענה בתוך ה4 שניות האלו? ואפילו אם כן זה יחויב רק לפי שניות והמקסימום הוא 4 שניות
ב] כנ"לנכון מאוד.
-
@לעזור-לכולם אבדוק את האופציה הזו
אגב שמה ניתן להגדיר איך יצא הזיהוי כלומר לבחור שיהיה לפני המספר הרגיל את הספרה 1 או 2 וכן על זה הדרך?
כלומר הפתרון הזה יעיל גם אם יש לי כמה רשימות תפוצה ואני רוצה שלכל אחד יהיה זיהוי נפרד? -
כתחליף להסרת ה01 בהתחלה
ניתן להגדיר:routing_your_id_add=123456
המערכת תומכת בהוספת של עד 6 ספרות,
נשמח לחיווי מהמשתמשים אם זה עובד להם מכל זיהוי לכל מספר
זה חדש, ולכן יתכנו הפתעות,
נשמח למשוביםכרגע זה עובד במודול routing בקרוב זה יעלה בעזרת השם גם במודולים נוספים.
-
@לעזור-לכולם אני רק רוצה להבין איך המערכת תתקשר כל פעם למישהו אחר אם מדובר בשלוחת ניתוב?
-
יש את הקומבינה של ניתוב שיחה עם הגבלה ל4 שניות שיחה ושם אפשר להגדיר עם קידומת למספר
לא כ"כ הבנתי את כוונתך, איך מגדירים שמי שנכנס לשלוחת הניתוב מקבל בעצמו את השיחה.
אשמח להבהרה
תודה. -
@הלי אמר בשליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?:
אני רק רוצה להבין איך המערכת תתקשר כל פעם למישהו אחר אם מדובר בשלוחת ניתוב
@פישל אמר בשליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?:
לא כ"כ הבנתי את כוונתך, איך מגדירים שמי שנכנס לשלוחת הניתוב מקבל בעצמו את השיחה
אם זה רשימת צינתוקים שמשתנה כל הזמן אז אתם אכן צודקים
אך אם יודעים מראש את רשימת המספרים, ניתן להגדיר שהמערכת תתקשר ל1 ול2 ול3 וכו' [רק למשך 4 שניות וכנ"ל]
וכשמאזין נכנס לשלוחה, נשלחת "צינתוק" לכל הרשומים
[נ.ב. בAPI ניתן כן לעשות את הרשומים דינמי כך שכל מי שנרשם לצינתוקים יכנס לרשימת מקבלי השיחות] -
כרגע זה עובד במודול routing בקרוב זה יעלה בעזרת השם גם במודולים נוספים.
מה הכוונה מודולים נוספים??? 'תור' או 'קמפיינים/צינתוקים'???
-
-
בAPI ניתן כן לעשות את הרשומים דינמי כך שכל מי שנרשם לצינתוקים יכנס לרשימת מקבלי השיחות
אכן אני צריך לרשימת צינתוקים דימנית כלומר לכל מי שנרשם לקבלת צינתוק
כמה עולה הפיתוח לכזה דבר? -
@פישל אגב למה שלא תשתמש בצינתוקים רגילים ותבקש לשירות לקוחות כמה מספרים דומים או שפשוט תעשה שלוחה נוספת ליד כל סוג (ליד שידור חי אחד וליד הודעות אחד וכולי)ושם תכניס את המודל הזה מודל צינתוק בכניסה וכל אחד יכנס לשם פעם אחת יקבל צינתוק וירשום את זה לקטגוריה הזאת (שהוא נכנס אליה עכשיו)
נ.ב. אפשר גם לעשות סינון שפעם ראשונה שנכנסים לקטגוריה שומעים שעומדים לקבל צינתוק ולרשום לקטגוריה הזאת. -
@הלי הכל טוב ויפה אבל יש לי מספר מאוד קליט שבשירות לקוחות ודאי שלא יוכלו לתת לי מספרים דומים, אפילו בבזק אני מסופק.. (הקווים העוקבים יכולים להיות תפוסים..)
-
@פישל ומה עם האפשרות השנייה שנתתי (ששם לא משנה איזה מספר הרי כל אחד רושם את המספר לעצמו)?
גמר חתימה טובה.
-
@הלי אמר בשליחת צינתוק עם קידומת למספר מערכת. כיצד?:
@פישל ומה עם האפשרות השנייה שנתתי (ששם לא משנה איזה מספר הרי כל אחד רושם את המספר לעצמו)?
גמר חתימה טובה.
מה זה יעזור?
אני צריך לשלוח צינתוק לכלל הרשומים ולא לאדם בודד. -
@פישל נכון אבל פעם אחת כל אחד מקבל צינתוק מהמספר באמצעות כניסה לשלוחה (ואפשר גם אז לרשום לצינתוקים ואחרי זה אפשר תמיד להפעיל צינתוק ויופיע לכל אחד לפי מה שרשום אצלו מה כל מספר
(במאמר המוסגר אתה יכול גם לקחת מספרים לא עוקבים ולהוסיף להם ניתוב שכל פעם שמתקשרים אל המספר הזה זה מפנה מידית לשלוחה מסוימת וכך לשידור חי מפעילים צינתוק מהמספר שלו וכולי וכך כשחוזרים למספר מגיעים מיד לשלוחה שהפעילה את הצינתוק)
בהצלחה
גמר חתימה טובה.