נפתר תוסף למודל השמעת הודעה אישית
-
הגדרתי במודל הזה השמעת הודעה אישיתשישמיע הודעה ובאמצע שישמיע אותיות (לפי רישום מסוים) ואיפה שרק הוא אומר שגיאה ואיפה שכתבתי אותיות הוא נשאר בשקט מישהו יודע אם יש דרך להקריא אותיות עבריות ??
נ.ב. אני ניסיתי עם האות a מי שיודע שיעזור זה דחוף לי מאוד תודה רבה -
בהמשך לנושא הנכתב בשרשור זה הכנתי משהו שמתנהג כתוסף למודל להקראת אותיות (מיועד בעיקר אך בכלל לא רק למספור באמצעות אותיות) מי שזה מעניין אותו מוזמן להעלות מייל.
נ.ב. ניתן להעלות מייל לשלוח ולמחוק מיד את הפוסט זה מגיע אלי למייל ובעזרת השם נחזור לכל מי שיבקש.אגב ראיתי שאם שמים הודעה ארוכה מדי אז הוא מפסיק להשמיע באמצע לכאורה מפני שזה כבר יורד שורה ואז זה כבר כאילו שנגמר ההודעה (כמו מתי שמשאירים רווח)אז אם מישהו יודע כמה תווים אפשר להכניס בדיוק או אם זה באג אם אפשר לתקן אני ממש אשמח שיעדכנו כאן.
תודה רבה.
אולי @ימות-המשיח (מפרסמי המודל)
או @שמואל שמתמצא בהכל ועוזר פה לכולם ידעו לעזור.
תודה רבה. -
@הלי יש רווח בהקראת אותיות?
ובנוגע לאותיות עבריות, למיטב ידיעתי א"א, אבל תוכל להגדיר הקראת טקסט ולכתוב את "מילוי" האות (היינו אלף, בית גימל) אבל בחלק מהאותיות זה יסתבך עם הניקוד, לחילופין אפשר לעשות הקראת טקסט אנגלית כנ"ל (א'= aleph). -
@דוד_מלך_ישראל לא הבנתי רווח איפה?
-
@הלי תעלה לכאן שורה לדוגמה מתוך הקובץ ותציין איפה בדיוק הבאג.
-
@דוד_מלך_ישראל זה רשימה ארוכה להכניס עכשיו לכל אחד ולשנות לאותיות מלאות לא רלוונטי ולהעלות שורה אני יעלה את הקטע המדובר (השורה כולה כוללת נתונים אישיים מדי)
זה השורהעכשיו ככה נרשמת להבחן על מסכת בבא מציעאמדף .a-ב.t-עד דף .a-כד.t- שהם .n-23.t- דפים ועל מסכת מדף .a-.t-עד דף .a-.t- שהם .n-.t- דפים ועל מסכת מדף .a-.t-עד דף .a-.t- שהם .n-.t- דפים ועל מסכת מדף .a-.t-עד דף .a-.t- שהם .n-.t- דפים
וכמו שכתבתי איפה שריק מקריא שגיאה ועם זה אין לי בעיה.
-
@הלי שוב, למיטב ידיעתי א"א להקריא אותיות בעברית, תוכל להשתמש אולי בחיפוש והחלפה כדי להחליף את הכל ביחד (גם בזה כמובן שא"א להחליף את כל המקומות שיש א' כי זה יחליף בהרבה מקומות שאתה לא רוצה, צריך להחליף את כל המקומות שיש a-א וכו')
תוכל גם להחליף את האותיות במספרים, למרות שזה נשמע גרוע "קיבלת את דף 23"... -
@דוד_מלך_ישראל נשמע לי מסובך מדי כי אני יצטרך להריץ את זה על יותר מדי דפים אתה לא חושב?
יש עוד איזה שהוא פתרון? -
@הלי יש לי פתרון עבורך צור קשר YGL32100@GMAIL.COM
-
בהמשך לנושא הנכתב בשרשור זה הכנתי משהו שמתנהג כתוסף למודל להקראת אותיות (מיועד בעיקר אך בכלל לא רק למספור באמצעות אותיות) מי שזה מעניין אותו מוזמן להעלות מייל.
נ.ב. ניתן להעלות מייל לשלוח ולמחוק מיד את הפוסט זה מגיע אלי למייל ובעזרת השם נחזור לכל מי שיבקש.אגב ראיתי שאם שמים הודעה ארוכה מדי אז הוא מפסיק להשמיע באמצע לכאורה מפני שזה כבר יורד שורה ואז זה כבר כאילו שנגמר ההודעה (כמו מתי שמשאירים רווח)אז אם מישהו יודע כמה תווים אפשר להכניס בדיוק או אם זה באג אם אפשר לתקן אני ממש אשמח שיעדכנו כאן.
תודה רבה.
אולי @ימות-המשיח (מפרסמי המודל)
או @שמואל שמתמצא בהכל ועוזר פה לכולם ידעו לעזור.
תודה רבה. -
-