נפתר שמיעת השם בכניסה לשלוחה
-
@מוטי-לוין אמר בשמיעת השם בכניסה לשלוחה:
אני ניסיתי להגדיר שנכנסים לשלוחה הוא ישמיע את השם שלו בקול רובוטי, אני הגדרתי בשלוחה:
type=playfile title= login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone say_name=val_name
וכן שמתי קובץ: EnterIDList.ini את השמות
ואני לא מבין למה זה לא עובדא. אתה יודע שזה עולה יחידות?
ב. מה אתה שומע בכניסה לשלוחה? -
@0796069755 להקליט שם בלי המרה לטקסט. וגם אני לא רוצה שיקליט שם וימיר את זה לטקסט, אני רוצה שהוא ישמיע לפי רשימה שהגדרתי וזה לא עולה יחידות
-
@מוטי-לוין מאיזה מודול לקחת את זה?
-
@מוטי-לוין אני גם ניסיתי לעשות את זה יש לך את המודול הזה מקור
ואפשר לעשות הקראת השם באתר חיצוני ולהעלות קובץ M0000 עם שם השלוחה מוקרא בפנים -
@מוטי-לוין תעשה חיפוש בגוגל טקסט לדיבור
-
-
@מוטי-לוין אני ניסיתי להשתמש עם זה ופחות הסתדרתי לכן העדפתי להשתמש עם זה וזה עבד לי מעולה.
הערת אגב:לדעתי האישית כשמשתמשים במה שהבאתי כדאי להוסיף את ההגדרה הזאתlist_all_information_folder=this_folder
כדי שיכלו לשים את הקובץ בתוך השלוחה שרוצים בלי סיבוכים מיותרים הסברים נוספים ראה בקישור שהבאתי בהצלחה.
אם תצטרך עזרה אשמח לעזור.
חג שמח
-
@הלי צודק חשבתי שהוא רוצה להקריא את שם השלוחה
-
-
@הלי אמר בשמיעת השם בכניסה לשלוחה:
@מוטי-לוין אני ניסיתי להשתמש עם זה ופחות הסתדרתי לכן העדפתי להשתמש עם זה וזה עבד לי מעולה.
הערת אגב:לדעתי האישית כשמשתמשים במה שהבאתי כדאי להוסיף את ההגדרה הזאתlist_all_information_folder=this_folder
כדי שיכלו לשים את הקובץ בתוך השלוחה שרוצים בלי סיבוכים מיותרים הסברים נוספים ראה בקישור שהבאתי בהצלחה.
אם תצטרך עזרה אשמח לעזור.
חג שמח
תודה על הכל, ואיך אני עושה את הקובץ הזה
-
@מוטי-לוין בקישור שהבאתי מוסבר איך עושים את זה מסודר אם תצטרך עזרה תוכל להעלות כתובת מייל.
חורף בריא.