שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט
-
@אביי-ורבא אוקי, שכוייח!
-
@אביי-ורבא
דבר ראשון תודה ענקית!!!
דבר שני רציתי לשאול איך אני מעדכן לדוגמא את אורך הצינתוק, או את השם שיוצג במייל ועוד כל מיני שינויים
הברירה היחידה היא רק להתקין מחדש?
כי אני לא רוצה שיימחק לי כל המיילים עד עכשיו
תודה רבה
ועוד שאלה שלא הבנתי האם כן שייך שבאנש"ק בטלפון הוא יאמר גם את השם של האיש קשר?
תודה רבה ענקית שוב -
@קובי-י כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
כי אני לא רוצה שיימחק לי כל המיילים עד עכשיו
התקנה מחדש לא מוחקת שום נתונים, רק מגדירה מחדש את ההגדרות..
-
@קובי-י כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
אני חושב שהוא אומר..
-
@אביי-ורבא
תודה רבה עצומה על הכללללל
מאריך אותך מאוד!!! -
@אביי-ורבא כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
אני חושב שהוא אומר..
הוא לא אומר
-
@קובי-י אז הוא לא אומר
-
@אביי-ורבא
תודה רבה
ייש"כ עצום זה לא מובן מאיליו לפתח דבר כזה ולפרסם אותו ככה ללא תשלום!!!
כל עוד ישנם כאלה שלוקחים על דברים כאלה סכום חודשי וכדו'!!!!
ייש"כ
ירבו כמותך בישראל -
@קובי-י
מישהו יודע לומר לי מה זה?
אני כמה ימים כבר משתמש ונהנה מאוד מהעניין!
אבל פעם שנייה שאני מקבל את זה למייל
מישהו יודע מה זה אומר?
מה אני אמור לעשות? -
@קובי-י וכמובן שלא קיבלתי צינתוק על ההודעה הזאת
שוב תודה רבה רבה וייש"כ עצום -
@קובי-י
@אביי-ורבא
אני גם מצטרף לדבריך אני כל הזמן מקבל את המייל ומבצע התקנות מחדש וזה חוזר על עצמו -
למתקדמים - שליחת הודעה באמצעות המרת דיבור לטקסט של גוגל משלוחה 9 - למעוניינים להפעיל שירות זה יש להתאים את המשתנים בשורות 2-3 מישהו כבר הצליח לבנות את זה אשמח למענה או אם מישהו יוכל לתת פירוט איך לעשות את זה אשמח תודה???
-
פוסט זה נמחק! -
@תפארת-יעקבב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@קובי-י
@אביי-ורבא
אני גם מצטרף לדבריך אני כל הזמן מקבל את המייל ומבצע התקנות מחדש וזה חוזר על עצמוזה נכון אבל אין מה לבוא בתלונות כלל חלילה
רק לשאול מה ידוע בעניין!!!
שוב ייש"כ עצום -
@אביי-ורבא
האם ניתן לפתח שבקו מיילים כשמקבלים קישורים במייל יהיה ניתן ללחוץ עליהם דרך הקשות במערכת הטלפונית של המייל וזה יהיה מאוד שימושי כמו למשל קישורים לאימות מייל שהוא תקין כמו שיש כאן שנרשמים לאתר אז צריך לאמת את המייל ועוד -
@כככ כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
למתקדמים - שליחת הודעה באמצעות המרת דיבור לטקסט של גוגל משלוחה 9 - למעוניינים להפעיל שירות זה יש להתאים את המשתנים בשורות 2-3 מישהו כבר הצליח לבנות את זה אשמח למענה או אם מישהו יוכל לתת פירוט איך לעשות את זה אשמח תודה???
יש לי רעיון לגבי זה הרי לימות המשיח יש אפשרות הקלטת שיחות לאימייל בחינם במספר 0773136666
והרי זה נשלח כמו הקלטה לאימייל אולי אפשר לשאול את המנהלים שלהם שנמצאים בפורום איך הם עשו את זה זה נראה לי כמעט אותו רעיון @אביי-ורבא -
@אביי-ורבא
האם ניתן לפתח שבקו מיילים כשמקבלים קישורים במייל יהיה ניתן ללחוץ עליהם דרך הקשות במערכת הטלפונית של המייל וזה יהיה מאוד שימושי כמו למשל קישורים לאימות מייל שהוא תקין כמו שיש כאן שנרשמים לאתר אז צריך לאמת את המייל ועודזה אפשרי אבל מורכב
-
@קו-כשר-מערכות-טל מה הכוונה אני למשל לא יודע לפתח דבר שכזה
-
לעשות כשהקוד מזהה קישור הוא מגדיר שמקש 7 בהשמעה מסויימת ההשמעה של המייל יהיה מוגדר כפנייה לשרת api והכתובת לפנייה זה הכתובת של הלינק
ורק צריך להחליף את אין מענה משרת api ל ההקשה נשלחה -
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
לעשות כשהקוד מזהה קישור הוא מגדיר שמקש 7 בהשמעה מסויימת ההשמעה של המייל יהיה מוגדר כפנייה לשרת api והכתובת לפנייה זה הכתובת של הלינק
ורק צריך להחליף את אין מענה משרת api ל ההקשה נשלחהלסיכום יש לך מושג איך אני מגדיר את זה