שידור חי כעת ב...
-
@33064325
תקרא את זה טוב
ניתן לשים בשלוחה קבצים
ConfBridge-1-9-5.wav
ConfBridge-1-9-7.wav
ConfBridge-1-9-9.wav
או
ConfBridge-1-9-5.tts
ConfBridge-1-9-7.tts
ConfBridge-1-9-9.tts
ואז המערכת תשמיע את ההודעות האישיות שלכם על כך שהחדר ועידה פעיל -
לקרוא אני יודע - רק לא הבנתי איזה הודעות זה מחליף
-
@כלומר
ConfBridge-1-9-5.wav
ConfBridge-1-9-7.wav
ConfBridge-1-9-9.wav
רציפים שלא יהיה 197 לפני 195 לדוג' -
@33064325 זה עושה הודעה נפרדת לכל שלוחה
-
ברגע שאתה שם הודעה של השידור חי בשלוחה זה פעיל אתה מחליף את זה לשמות של מיקום החדשר ועידה וברגע שיש שם שידור הוא מקריא את ההודעה בתפריט הראשי
-
@רבי-יצחק אמר בשידור חי כעת ב...:
@כלומר
ConfBridge-1-9-5.wav
ConfBridge-1-9-7.wav
ConfBridge-1-9-9.wav
רציפים שלא יהיה 197 לפני 195 לדוג'מוזר, כי גם ככה כל הקבצים מסתדרים אומטומית לפי סדר המספרים, לא?
-
@כלומר צודק זה המספרים לפני הקבצים
menu_say_conf_bridge_1 menu_say_conf_bridge_2 menu_say_conf_bridge_3
-
אולי מספרים רציפים הכוונה לזה שבודק אם יש שידורים חיים בכמה שלוחות כאן שמגדירים שיבדוק בכמה מקומות אז צריכים לכתוב 1 2 3 בכל שורה כמו שכתוב בהגדרות למעלה
menu_say_conf_bridge_2=1/9/7 menu_say_conf_bridge_3=1/9/9
-
@ימהר-0 אני השתמשתי בזה עד שהבנתי שזה גורם לבעיות קטסטרופליות בקו (כשהשידור החי פעיל)
השלוחה של השידור חי פשוט התחרפנה וכאילו נוצר מעיר קישור ביניי לבין עוד חדרי שידור חי של קווים אחרים
זה קרה בתקופת הקריסות והעומס.. אולי עכשיו זה שונה? לא יודע... -
לעניות דעתי אין לקחת ראיה על שום דבר ממה שהיה בשעות העומס
אני דוקא השתמשתי לפני שבועיים אם זה ועזר לי מאד עד היום בכל שידור הייתי צריך לעשות פתיח עכשיו אני רגוע מפעיל את השידור והכל בסדר
רק לא בדקתי לכמה שידורים בה זמנית אז אני לא יכול לענות לך -
@ימהר-0 לא היה בעיה של כמה שידורים בו זמנים
היה בעיה של שידורים בן קווים שלא קשורים אליי בכלל -
@יוסף-ד אמר בשידור חי כעת ב...:
היה בעיה של שידורים בן קווים שלא קשורים אליי בכלל
מה שהיה בשעות העומס אי אפשר לבנות על זה כלום גם לי היה לי שנכנסתי לקו והגעתי לקו אחר וכן היה באמצע השמעות אבל ברוך ה' מאחרינו
-
@יוסף-ד אמר בשידור חי כעת ב...:
@ימהר-0 אני השתמשתי בזה עד שהבנתי שזה גורם לבעיות קטסטרופליות בקו (כשהשידור החי פעיל)
השלוחה של השידור חי פשוט התחרפנה וכאילו נוצר מעיר קישור ביניי לבין עוד חדרי שידור חי של קווים אחרים
זה קרה בתקופת הקריסות והעומס.. אולי עכשיו זה שונה? לא יודע...למיטב הבנתי, השידור חי שהתערבב עם קווים אחרים, הייתה בעיה מערכתית בימות המשיח בגלל העומס, ולא נראה לי שזה קשור להגדרות הנ"ל.