נפתר מחיקת מספר מתוך 50 רשימות תפוצה
-
@מנסה
נראה לי שלא הבנתי אותך.
אני צריך לדעת באיזה ר.ת. הוא נמצא, זה לא יעזור לי לדעת שהוא נמצא באחת הרשימות. -
@מתכנת-בעתיד אמר במחיקת מספר מתוך 50 רשימות תפוצה:
@מנסה
נראה לי שלא הבנתי אותך.
אני צריך לדעת באיזה ר.ת. הוא נמצא, זה לא יעזור לי לדעת שהוא נמצא באחת הרשימות.יש דרך ב API.
אפשר אצלי בתשלום. -
@Liy
אכן בapi זה יהיה מאוד מהיר ופשוט, אבל אני לא רוצה להשתמש במערכת זו בapi.רציתי לדעת אם יש אפשרות מובנית בימות לדעת באיזה רשימת תפוצה נמצא מספר מסוים או לחילופין אפשרות מחיקה רק מתוך הרשימות שהוא נמצא בהם, ושלא יעבור סתם על כל רשימות התפוצה.
בכל מקרה תודה רבה. -
רציתי לדעת אם יש אפשרות מובנית בימות לדעת באיזה רשימת תפוצה נמצא מספר מסוים או לחילופין אפשרות מחיקה רק מתוך הרשימות שהוא נמצא בהם, ושלא יעבור סתם על כל רשימות התפוצה.
בכל מקרה תודה רבה.מובנה, לא.
-
אכן בapi זה יהיה מאוד מהיר ופשוט, אבל אני לא רוצה להשתמש במערכת זו בapi.
מה העניין?!
-
@Liy
אני בונה מערכות יפיהפיות עם api ,
אבל אני גובה תשלום חודשי מלקוחות שהמערכת יושבת על השרת שלי,
לקוח זה מעונין רק בשירותים שימות מציעים, ללא שיצטרך לשבת על השרת שלי. -
יש לי 50 רשימות תפוצה, אני צריך למחוק מספר שנמצא באחד מרשימות התפוצה, האם יש אפשרות 'למצוא' באיזה ר.ת. זה הלקוח נמצא,
אם אני עושה מחיקה מכל רשימות התפוצה זה לוקח 2 דקות, שזה קצת יותר מדי ממה שהמחייג יכול להמתין:)
תודה מראש לכל פתרון.תעשה שבכניסה למערכת המספר שברצונך להסיר שיופנה לשלוחה X ושל תעשה הסרה מכל הרשימות
type=template_remove_number remove_and_delete=yes template_to_remove=all end_goto=/
-
@WIZNITZ
זה לוקח בערך 2 דקות, (יש לי 50 ר"ת), כבר כתבתי בתחילת השרשור שזה לא יעיל עבורי.הפתרון שעשיתי בסוף זה פילטר בכניסה לשלוחה שמפנה לפי ר"ת, כל ר"ת מגיע לשלוחה אחרת בו הוא מסיר מאותה ר"ת. כך זה לוקח שבריר שניה עד להסרה.
(כמובן שעשיתי את זה בפקודה אחת בapi ולא הכנתי 50 שלוחות כאלו).
-
@מתכנת-בעתיד
יש לזה 2 פתרונות
אתה יכול לעשות חסימה של המספר מאחת הרשימות ואז הוא יותר לא יקבל שיחות מהמערכת עד שהוא ירשם עם אישור
או לעשות פילטר לפי רש"ת שתעביר אותו לשלוחה של הסרה לפי הרשימה שבה הוא נמצא
נדמה לי שלשרשר 50 שלוחות של הסרה עם הודעה שקטה יותר מהר מלעשות שלוחה אחת שלוקחת הרבה זמן יחסית.
עריכה: ראיתי שכבר עלית על הפיתרון הטוב רק אחרי שכתבתי את התשובה
סתם ככה כדאי מאוד לסמן את הנושא כנפתר -
-
-
ואם הוא רשום בשתי רשימות?
-
@מנסה
במקרה שלי אין כזה אופציה שהוא יהיה רשום בשתי רשימות.בכל מקרה אתה יכול להגדיר שבסיום ההסרה הוא חוזר שוב לאותה שלוחה (שמפנה לפי ר"ת ועושה הסרה), ורק שהוא יוצא מכל הר"ת הוא חוזר לתפריט הראשי או לאן שתחליט.
כך במידה והוא רשום רק בר"ת 1 הוא ייכנס לשלוחה פעם 1, וכך הלאה.