מה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?
-
@לעזור-לכולם
אתה צודק, זה עובד מצויין.
וזה אכן פותר גם את הבעיה ההיא (חבל שבאת רק היום..) -
אגב לבעיה שם מצאתי פיתרון נוסף
דוגמא<?php $rotation = $_REQUEST['rotation']; if($rotation == null){$rotation = 0;} //הגדרת מספר הפעמים שנשאלה השאלה כשבחר לשנות את ההקשה כל משתנה שאתה מבקש תבקש ככה $variable = _REQUEST["variable$rotation"] $rotation = $rotation +1; echo "read=f-rotation=rotation,,1,1,1,No,,,,,,Ok,$rotation"; //הגדרת המעגל מחדש לא להעלות לשלוחה קובץ בשם rotation ?>
קרדיט @יוסל-ה
רק לא לשכוח להעלות לשלוחה קובץ M1080 שקט
-
@חוויה-טלפונית
אני גם משתמש עם השיטה הזו, אבל רק בלית ברירה
כי זה מכריח שניה של שקט
וגם אם המשתמש מקיש משהו זה קולט אותו -
@amp-Software-0
אצלי לא עושה בעיות ולא מורגש הזמן ביכלל -
@amp-Software-0 כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
לדעתי לא אמור להיות שום הבדל ברמת מהירות בין חברות, בסופו של דבר כולם משתמשים עם אותו חומר, ועל כולם מותקן OS של לינוקס (בדרך כלל) וכשאתה שוכר VPS אתה מגדיר מראש כמה מעבד אתה רוצה וכמה זיכרון RAM וכו' אז אין שום סיבה שיהיה הבדל בין חברות
אני אישית משתמש עם 2 שרתים של הוסטינגר (בשונה למה שכתב @חוקר יש להם גם שרת VPS עם ממשק ניהול מצויין, זה לא רק האחסון אתרים חינמי, ואפשר להתקין כמובן מה שרוצים) ואחד של קונטאבו ולא רואה הבדל בכלל בינהם
מה שכן יש את הנושא של 'אמין', או שירות לקוחות, ממשק ניהול נח וכדו' וכמובן מחיר, שזה כמובן דבר שחלוק בין החברותמי אמר לך שכולם משתמשים באותה חומרה? אני חושב שכמו בכל דבר בעולם, יש הבדלי איכות, ובהחלט זה יכול להיות גם הבדלים שישפיעו על הביצועים.
חוצמיזה שבד"כ בוחרים רק כמות ליבות וכמה ראם, אתה לא משווה את המפרט המדויק של מהירות הראם והפרמטרים הנוספים והחשובים של המעבד...
וכמובן שאין מה לדמות שרתים משותפים שאמנם אתה מקבל מעבד X, אבל השכנים לוקחים לך ממנו... לשרת רגיל לא משותף שמה שאתה בוחר זה מה שאתה מקבל.ואגב לגבי פניה אל API של ימות, יש הבדל משמעותי בין פניה בארץ לפניה בחו"ל (ואין קשר לDNS שכתב @amp-Software-0 כי אחרי פעם ראשונה זה נשמר בקאש).
פניות מהמחשב שלי עם חיבור של 40 מגה רצות במהירות הבזק, ומהשרת שכל פניה לשרת אחר לדוגמה גוגל דרייב, טסה, כולל הורדת קבצים כבדים מאוד בשניות, כיאה לחיבור במהירות של ג'יגות - פניות לימות איטיות.
-
@צדיק-תמים @amp-Software-0 @MGM-IVR
יש שורה תחתונה?
על איזה שרת ללכת בסופו של דיון -
@telepoint-ivr
אם אני מבין טוב מהדיון כאן, אם יש לך את הידע והסבלנות לתחזק שרת ממש זה עדיף, אם לא, אין משהו שהוא יותר או פחות, יש הוסטינגר יש קונטאבו, אין למישהו כאן ידיעה על משהו שהוא יותר טוב, תחפש אולי אירחו אתרים בארץ -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@telepoint-ivr
תחפש אולי אירחו אתרים בארץאיזה סוג שרת אני צריך לחפש בארץ, אחסון אתרים או מה יש לי הבנה בסיסית מינוס
-
@telepoint-ivr
אירוח אתרים הוא נותן לך את המעטפת שאתה צריך ולכן מבחינה תפעולית זה יותר טוב לך
מבחינת ביצועים יכתן ושרת "ערום" יתן קצת יותר, אבל לא מספיק משמעותי (לדעתי) בשביל שיצדיק שתתחיל ללמוד עכשיו לתפעל שרת
המומחים מוזמנים לתקן אותי כמובן -
@שמחה-זו-הסיסמא תכל'ס יש לך שם של חברה מסוימת יציבה
-
-
מנסיון אישי שלי לcontabo אין האיכות כמו שהם מתארים (והגם שמשלמים לפי מעבד וראם וכד' עדיין יש הבדל לשתרים שלהם לחברות אחרת)
(מחופש בגוגל פעם מצאתי מי שאומרים שהם משתמשים עם חומר ישן וכד' יש עוד המון מה שיכול לגרום לאיטיות וצריך לזכור שזה שרת שיתפי )
היה לי כ 10 שרתים אצל contabo והיום כמעט הכול עובר ל hetzner.com אני מאוד מרוצה שם (וכמבון לא רק מהאיכות יש להם גם ממשק נוח וכד')
-
@לעזור-לכולם
@amp-Software-0
ערכתי אתמול קוד להזנת מונה חשמל לשוכרי יחידה, והקראת העלות + מחיר קבוע יומי לגז~מים.<?php session_start(); // Check if the previous result is stored in the session if (!isset($_SESSION['counter'])) { $_SESSION['counter'] = 0; } // Check if the previous date is stored in the session if (!isset($_SESSION['prev_date'])) { $_SESSION['prev_date'] = strtotime(date('Y-m-d', strtotime('2023-1-1'))); } // Get the number from the GET request $number = (int) $_GET['a']; // Perform the calculation $result1 = ($number - $_SESSION['counter']) * 0.6155; // Get today's date $today = strtotime(date('Y-m-d')); // Calculate the number of days between the two dates $num_days = ($today - $_SESSION['prev_date']) / 86400; // Calculate the result $result2 = $num_days * 3.6; // Calculate the second result $result3 = $result2 + $result1; // Update the previous date in the session $_SESSION['prev_date'] = $today; // Update the result in the session $_SESSION['counter'] = $number; // Update the result in the session $_SESSION['amount'] = $result3; // Log the current value of $_SESSION $log_file = fopen('session_log.txt', 'a'); fwrite($log_file, print_r($_SESSION, true)); fclose($log_file); // Print the result print "id_list_message=t-סך הכל שעליך לשלם .n- $result3 .t-שקל, יש לבצע העברה בנקאית בהקדם:" ?>
אולם נתקלתי באותה הבעיה שדרך הטלפון זה מזוהה כסשן חדש כל פעם, למרות שבדפדפן זה פועל מצויין.
וכעת אני רואה שיש לך פתרון לזה.
מה אני אמור לשנות כאן שזה יעבוד? -
@לעיתים-נדירות כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@לעזור-לכולם
@amp-Software-0
ערכתי אתמול קוד להזנת מונה חשמל לשוכרי יחידה, והקראת העלות + מחיר קבוע יומי לגז~מים.<?php session_start(); // Check if the previous result is stored in the session if (!isset($_SESSION['counter'])) { $_SESSION['counter'] = 0; } // Check if the previous date is stored in the session if (!isset($_SESSION['prev_date'])) { $_SESSION['prev_date'] = strtotime(date('Y-m-d', strtotime('2023-1-1'))); } // Get the number from the GET request $number = (int) $_GET['a']; // Perform the calculation $result1 = ($number - $_SESSION['counter']) * 0.6155; // Get today's date $today = strtotime(date('Y-m-d')); // Calculate the number of days between the two dates $num_days = ($today - $_SESSION['prev_date']) / 86400; // Calculate the result $result2 = $num_days * 3.6; // Calculate the second result $result3 = $result2 + $result1; // Update the previous date in the session $_SESSION['prev_date'] = $today; // Update the result in the session $_SESSION['counter'] = $number; // Update the result in the session $_SESSION['amount'] = $result3; // Log the current value of $_SESSION $log_file = fopen('session_log.txt', 'a'); fwrite($log_file, print_r($_SESSION, true)); fclose($log_file); // Print the result print "id_list_message=t-סך הכל שעליך לשלם .n- $result3 .t-שקל, יש לבצע העברה בנקאית בהקדם:" ?>
אולם נתקלתי באותה הבעיה שדרך הטלפון זה מזוהה כסשן חדש כל פעם, למרות שבדפדפן זה פועל מצויין.
וכעת אני רואה שיש לך פתרון לזה.
מה אני אמור לשנות כאן שזה יעבוד?תשתמש בסשנים משלך, תעבוד עם מסד נתונים ותעשה לפי מספר טלפון או זיהוי אחר..
-
@לעיתים-נדירות
תוסיף את השורה הזו לפניsession_id($_GET['ApiCallId']); session_start();
אתה בעצם מגדיר מאיזה סשן לקרוא\לאחסן את הנתונים
-
@לעיתים-נדירות
03-3137311 -
@לעזור-לכולם כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@לעיתים-נדירות
03-3137311מה זה?
-
@amp-Software-0
תודה רבה!עובד נפלא!!!!
-
@amp-Software-0 כתב במה השרת (בתשלום) הכי מהיר ואמין למודולים של API?:
@לעיתים-נדירות
תוסיף את השורה הזו לפניsession_id($_GET['ApiCallId']); session_start();
אתה בעצם מגדיר מאיזה סשן לקרוא\לאחסן את הנתונים
מתאים לכל קוד שאני רוצה שבקריאה הבאה יתחיל מאיפה שעצר?
-
@שמואל-ש
לא מדוייק
אם אתה כותב בשפת PHP אין אפשרות לבקש ממנו שיתחיל 'מאיפה שעצר' מכיון שבכל קריאת API הדף כולו נטען מחדש
השימוש הנ"ל מאפשר לשמור נתונים שהתקבלו בשיחה הזאת באמצעות אובייקט$_SESSION
על ידי מזהה השיחה, כך שאין צורך בכל פעם לחשב אותם מחדש אלא רק לשלוף אותם מהאובייקט הנ"ל.
כמו"כ זה מאפשר לנהל את ההקשות של המשתמש בצד השרת שלך, ולא דרך אובייקט$_GET
מה שמאפשר לך 'להסיר' הקשה של משתמש במקרה שהמשתמש בחר לבטל את ההקשה, ועוד