בשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!
-
@MGM-IVR כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
תסביר?
כי ממה שהבנתי זה נועד ל״עדכן״ את השרת בקבלת נתונים שהייתה, ולא לחזור עם נתונים.
ולכן @מנסה כתב שזה םשוט זמן המתנה קצר.למשל במקרה שלי שאני רוצה שהשרת יעשה כל מיני דברים שלוקחים יותר זמן
@MGM-IVR כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
post זה בדיוק כמו get רק צורת שליחה אחרת, למה שהיא תהיה שונה בזמן המתנה לתגובה?
לא גט או פוסט אלא הגדרה מיוחדת לזמן המתנה לתשובה או משהו כזה
-
@שמואל-ש כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
למשל במקרה שלי שאני רוצה שהשרת יעשה כל מיני דברים שלוקחים יותר זמן
אני לא מבין מה אתה רוצה,
שימות יפתחו שהזמן המתנה לתגובה יהיה יותר ארוך ממה שיש כיום בשביל מה????
הם בכל מקרה לא עושים כלום עם התגובה הזאת, זה נועד לעדכן את השרת שלך בקבלת נתונים, זה לא מודל api שאתה רוצה לעשות משהו לפי מה שהתקבל.
ובכל מקרה סיכמנו שהבעיה היא גוגל סקריפט, כנראה שהם עוצרים אותו או משהו זכה, וזה בכלל לא קשור לימות. -
@שמואל-ש כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
ושם אין לוגים...
לא נכון...
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
ושם אין לוגים...
לא נכון...
??
-
יש לוגים לגוגל סקריפט ולגוגל שיטס ולכל שפת תכנות יש לוגים [אחרת לא היה שייך להתחיל בכלל לעבוד איתה (חוץ מאלו שמעתיקים קודים...)]
-
@שמואל-ש אם תפרוס את זה כפרויקט בגוגל קלאוד, אז תוכל לראות לוגים בגוגל קלאוד, ואולי זה גם יפתור את הבעיה הזו...
-
@מנסה כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
יש לוגים לגוגל סקריפט ולגוגל שיטס ולכל שפת תכנות יש לוגים [אחרת לא היה שייך להתחיל בכלל לעבוד איתה (חוץ מאלו שמעתיקים קודים...)]
הוא התכוון שבהרצה כאפליקציית אינטרנט לא ניתן לקרוא ת הלוגים מהלוגר, אבל עיין בפוסט הקודם שלי שם כתבתי דרך לקרוא את הלוגים גם של ריצה כאפליקציית אינטרנט/API
-
@מוטי-מן כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
@שמואל-ש אם תפרוס את זה כפרויקט בגוגל קלאוד, אז תוכל לראות לוגים בגוגל קלאוד, ואולי זה גם יפתור את הבעיה הזו...
כמדומני שזה עולה כסף [חוץ מחודש ניסיון אולי]
-
@מנסה כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
@מוטי-מן כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
כמדומני שזה עולה כסף [חוץ מחודש ניסיון אולי]
ממש לא נכון, חלק מהשירותים אכן עולים כסף, אבל שימוש במלא שירותיםהוא בחינם, וגם באלו שבתשלום (מודולי AI וכו') יש קרדיט חינם כל חודש..
וזה חוץ מ300 $ ניסיון... -
@שמואל-ש
אני לא יודע באיזה שפה אתה כותב,
אם אתה כותב בגוגל סקריפט תגדיר שדבר ראשון ישלח תשובה ואז ימשיך הלאה -
@אהרן-שובקס כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
שדבר ראשון ישלח תשובה ואז ימשיך הלאה
תשובה לאיפה? לימות? ואז ימשיך בסקריפט? למה זה יעזור?
-
@שמואל-ש אני גם נתקלתי בבעיה הזו, ומה שעזר לי היה לשים את כל הקוד באותו עמוד... תנסה..
-
@אביי-ורבא כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
ומה שעזר לי היה לשים את כל הקוד באותו עמוד...
דהיינו?
-
@שמואל-ש אפשר ליצור בכל סקריפט מס' עמודים, והפונקציות שבעמודים האחרים מהפונקציה הראשית לא עבדו...
-
@אביי-ורבא כתב בבשליחת האישור ל API חיצוני בסיום קבלת נתונים, הקוד לא מופעל עד הסוף!:
@שמואל-ש אפשר ליצור בכל סקריפט מס' עמודים, והפונקציות שבעמודים האחרים מהפונקציה הראשית לא עבדו...
אני מדבר על אלו שבעמוד הראשי-שגם הם לא עובדים! על זה יש לך פיתרון?
-
@שמואל-ש אצלי כעת זה עובד מצויין עד הסוף.
וכמובן שהצדק הוא עם אלו שכתבו לך שברגע שימות המישח מבצעים את קריאת ההוק, מבחינתם זה נגמר ואתה יכול לנתק את השיחה והסקריפט ימשיך לרוץ...נסה לפרוס את זה כAPI ולא כאפליקציית אינטרנט, אני יודע שזה מורכב יותר כי זה מצריך שיוך לפרויקט בGCP אבל יש לי תחושה שזה יפתור לך את הבעיה.. (מכיון שמסתמא זו התנהגות מכוונת, בגלל שזה מוגדר כאפליקציית אינטרנט ולא כתוסף API למרות שהאופן שבו אתה משתמש הוא כתוסף API והדירשה של גוגל לחבר פרויקט API לGCP מלמדת שיש להם אינטרס למנוע את זה...)