העלאת הודעות באתר, ויושמע רק בתאריך מסוים
-
האם יש אפשרות בשלוחת השמעות רגיל, להעלות באתר קובץ כלשהו, ולהגדיר שהקובץ ההוא יושמע אך ורק מתאריך מסויים והלאה?
לדוגמא;
יש לי קובץ שזה מיועד להשמעה לכבוד חול-המועד פסח, אך בחוה"מ לא אהיה נגיש לאתר, ולכן אני רוצה להעלות את הקובץ באתר לפני פסח, ולהגדיר שקובץ X יישמע, רק מחוה"מ פסח והלאה.(ראיתי מה שכתב @שמואל בהודעה יומית מתחלפת ומעבר לשלוחה אחרת, וכן מה שכתב השמעת הודעת לפי תאריך עברי / לועזי / ספירת העומר / חנוכה - כולל הגבלת הפעמים להשמעת הודעה למאזין - toplay_time. - אך שם מדובר בשלוחות, ואני רוצה כעין הגדרות אלו על קובץ שמיעה.)
תודה רבה! -
-
@יב אתה יכול גם להקליט לשלוחה לא נגישה למאזינים, ולהעביר אותה דרך הניהול הטלפוני.
-
@צדיק-תמים @אלע תודה רבה!!!
קולע למטרה! -
@יב למה שלא תשתמש עם זה...
בדיוק בשביל כך הוא נועד...צילום מסך מההגדרות...
-
@HMJE22 כתב בהעלאת הודעות באתר, ויושמע רק בתאריך מסוים:
@יב למה שלא תשתמש עם זה...
בדיוק בשביל כך הוא נועד...צילום מסך מההגדרות...
את זה ראיתי... - אך חשבתי שאני לא יכול לדעת מה יהיה שם הקובץ בעוד כמה ימים.
אבל באמת אתה צודק, כי אני מעלה אותו על הקו, ועכשיו הוא יקבל שם, וככה אני אגדיר אותו...ואם זה נכון... אז תכלית, זה יותר טוב מכולם...
- כי במשימות זה מוחק את קובץ מהמקור [ואני רוצה להעתיק את זה באותו זמן לכמה שלוחות].
- כי, לצערי, על ידי הטלפון זה מאד קשה לי לנהל.
משא"כ לפי מה שכתבתי, אני מגדיר עכשיו הגדרה קטנה, וסיימתי עם זה!!
תודה רבה!! -
כתבתי בהעלאת הודעות באתר, ויושמע רק בתאריך מסוים:
ואם זה נכון... אז תכלית, זה יותר טוב מכולם...
@HMJE22 עדיין לא לגמרי מוצלח, מכיוון שאני רוצה שהקובץ החדש [שיושמע בחול המועד, לדוגמא], יהיו הקובץ הכי חדש. - ולפי ההגדרה הזו, הוא עדיין נשאר בין ההודעות הקודמות...
בכל אופן, תודה לכולם על העזרה!!! -
@יב כתב בהעלאת הודעות באתר, ויושמע רק בתאריך מסוים:
@HMJE22 עדיין לא לגמרי מוצלח, מכיוון שאני רוצה שהקובץ החדש [שיושמע בחול המועד, לדוגמא], יהיו הקובץ הכי חדש. - ולפי ההגדרה הזו, הוא עדיין נשאר בין ההודעות הקודמות...
אם זה מערכת שרק אתה משאיר שם את ההודעות (דהיינו לא כמו וואטצאפ וכדו' שהרבה משאירים את ההודעות), שכך מובן ממך כי אתה רוצה להשמיע הודעה מסויימת מחוה"מ, ואתה עכשיו רוצה להעלות את זה דרך האתר.
אז למה שתסתבך עם הקובץ החדש?
הרי אם אתה מעלה לפני חוה"מ ועדיין יש לך גישה לאתר, אז פשוט אתה משאיר את ההודעה שאתה רוצה שישמעו בחוה"מ שישאר כל הזמן הראשון (החדש בשלוחה). משא"כ אם אתה משאיר עוד הודעות דרך הטלפון ואין לך גישה לאתר, אז אתה צודק שזה לא לגמרי עוזר לך...בהצלחה