סיסמא בשלוחה מסויימת וזה חל על כל השלוחה
-
@חנון-המרבה תסביר יותר את כוונתך,
אם יש לך סיסמא בשלוחה 1 ואתה רוצה להיכנס לשלוחה 1/2 גם מבקש סיסמא?
איך אתה נכנס לשלוחה הפנימית? לא דרך החיצונית? -
@dudu בדיוק כפי שכתבת, ואני נכנס לשלוחה 1 ומקיש את הקוד ואח"כ כדי להיכנס לשלוחה 1/2 אני צריך להקיש עוד פעם את אותו קוד שבשלוחה 1 בלי שההגדרה תופיע (וכן בכל השלוחות שמתחת שלוחה 1)
-
@חנון-המרבה לא כ"כ הבנתי, אתה לוחץ 1, מקיש סיסמא, אח"כ לוחץ 2 ושוב צריך להקיש סיסמא?
אתה יכול להעתיק לכאן את ההגדרות שבשלוחה 1, ו2? -
@dudu שלוחה 1
type=menu title= password=password_admin
שלוחה 1/2
type=record title=
שלוחה 1/3
type=record_system_messages
שלוחה 1/4
type=menu title= digits=2 timeout=1
(בכל מוגדר טוב, ובכל זאת זה קורה)
-
@חנון-המרבה אחרי שאתה נכנס ל-1 ומזין סיסמה - ב- 1/2 הוא מבקש עוד הפעם?
-
@רבי-יצחק כמובן וע"ז שאלתי.
-
@חנון-המרבה יש מצב שיש לך הגדרה
password=password_admin
ב ivr?
זה ברור תקלה ברירת מחדל אם הקשת במקום כל שהוא את סיסמת הניהול לא צריך להקיש שוב בשום שלוחה! -
@מוטלה זה לא בIVR כי אם אני מוריד את ההגדרה של הסיסמא בשלוחה 1, אז אני יכול להיכנס חלק לכל השלוחות מתחת וכמו"כ בכל השלוחות האחרות, אינו מבקש סיסמא.
-
@חנון-המרבה אם אתה מכניס סיסמא אחרת, לא
password_admin
גם קורית התקלה?
בכל מקרה נראה לי שאתה צריך לנסות לפנות לשירות לקוחות, זו תקלה מאד מוזרה, לא נתקלתי בה אף פעם... -
@dudu גם בסיסמא אחרת, וזה באמת מוזר וגם אני מולם לא נפגשתי עם כזה דבר (כל המערכות האחרות שלי הם תקינים לגמרי חוץ מהמערכת הספיציפית הזאת), וחשבתי מיד שזה קשור לשירות לקוחות אבל רציתי לוודא שזה לא בעית הכלל.....
תודה לכולם.. -
@חנון-המרבה מוזר מאוד תעדכן מה זה היה בסוף..
-
@חנון-המרבה
תמחק את כל מה שיש לך בIVR -
@אהרן-שובקס למה למחוק את כל ההגדרות שיש שמה?! (וחוצמזה זה איכשהו הסתדר - אני לא יודע איך, אבל זה ארך לו להסתדר יותר משלוש ימים)
-
@חנון-המרבה אמר בסיסמא בשלוחה מסויימת וזה חל על כל השלוחה:
@אהרן-שובקס למה למחוק את כל ההגדרות שיש שמה?!
כי כנראה הגדרת שמה משהו שבגלל זה זה קרה!
(וחוצמזה זה איכשהו הסתדר - אני לא יודע איך, אבל זה ארך לו להסתדר יותר משלוש ימים)
כנראה שבאמת מחקת את ההגדרה מהIVR!
-
@אהרן-שובקס אמר בסיסמא בשלוחה מסויימת וזה חל על כל השלוחה:
כנראה שבאמת מחקת את ההגדרה מהIVR!
מה זה ההגדרה הזאת שהייתי צריך למחוק מה - IVR ואתה טוען בתוקף שאכן מחקתי את זה (כלומר, אם אתה יודע איזה הגדרה מסויימת עושה את הבעיה [שהרי אתה אומר ההגדרה עם ה"א הידועה] למה אתה לא הולך ישר, ואומר לי מה למחוק וזהו)