נפתר מודול הוספת/שינוי ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש לקובץ במערכת
-
האם משהו יודע איך במודול "מודול הוספת/שינוי ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש לקובץ במערכת" אפשר בהגדרה של הקלדת הערך לכתוב "-" (מקו מפריד)????
-
-
-
-
@בוס נכון, אמרו לי את זה כבר, אבל זה רק באפשרות של מקלדת.
-
@שמואל-מאיר שלוש פעמים אפס
-
@בוס נכון, אמרו לי את זה כבר, אבל זה רק באפשרות של מקלדת.
-
-
@שמואל-מאיר כמדומני שאם אתה מסמן את הנושא כנפתר, אז תסמן את ההודעה ששם כתוב הפתרון, שזה ההודעה של @בוס
@בוס כתב במודול הוספת/שינוי ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש לקובץ במערכת:
@שמואל-מאיר שלוש פעמים אפס
ולא את ההודעה של עצמך שכבר אמרו לך את זה (נראה לי שבהודעה שסומנה לא כתוב הפתרון).
(נ.ב. אני מאוד מעריך ושמח שאתה יודע את הפתרון למה שאתה צריך, אבל @בוס כמדומני לא רובוט - והוא טרח לענות לך תשובה (אפי' שזה תשובה של 3 מילים), כמו"כ הוא ענה לך באותו יום ששאלת את השאלה (לפני 6 ימים - נכון לכתיבת הפוסט), ואתה אחרי 5 ימים כותב לו "כבר הסתדרתי", זה התייחסות קצת לא מתאימה לטירחה שטרחו עבורך... וד"ל.
אני רוצה להדגיש שאין שום כוונה בהנ"ל לכתוב הערה או טענה נגד אף אחד כלל, אלא זה רק הערה קטנה שקורה כאן יחסית הרבה בפורום, שיש אנשים שטורחים עבור מישהו לבדוק לכתוב להסביר וכו' וכו', [אפי' אם זה רק 5 דקות, או 3 דקות, וכ"ש אם זה שעה ויותר], והרבה מאוד פעמים (יש לציין שלא תמיד) התגובות שמקבלים זה ממש ממש זלזול (בלשון המעטה) לעומת הטירחה שטרחו. ואילולי ישראל קדושים וטהורים, בני אברהם אבינו ע"ה גומלי חסדים וכו' וכו'... אשרינו שזכינו...
כל הנ"ל הוא רק לתשומת לב כלל המשתמשים - ובאמת לא נראה לי שהמקום של זה כאן, אבל בכל אופן "אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו").בהצלחה
-
@HMJE22 האמת שאם לא היו אומרים לי את התשובה עוד לפני שהוא ענה לא הייתי מבין מה הוא רוצה כי באופציה של הקשת מספרים אין אפשרות להקישו 3 פעמים אפס אלא רק באופציה של מקלדת ולכן כתבתי לו שכבר הסתדרתי וזה עובד רק באופציה של מקלדת.
-
@שמואל-מאיר לא אמרת שאתה רוצה את זה בהקשת ספרות...