תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
תגובה: כמה נכנסו למודול שלי
יש משהו עובד לזה? -
@121244 מה הבעיה בקוד ששם?
-
@121244 פשוט תעשה פילטר לפי רשי"ת שמי שלא רשום יעבור להוספה שקטה, ומי שרשום יכנס רגיל...
-
@בוס כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244 פשוט תעשה פילטר לפי רשי"ת שמי שלא רשום יעבור להוספה שקטה, ומי שרשום יכנס רגיל...
מה הקשר בין התמונה לכתבה?
(בין התשובה לשאלה)...
-
@HMJE22 הוא רצה לדעת כמה נכנסו.
-
@בוס כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@HMJE22 הוא רצה לדעת כמה נכנסו.
נכנסו לאיפה? לשלוחה? לא!
הוא רוצה לדעת כמה נכנסו למודול שלו... דהיינו הוא פיתח מודול בapi (שכך אתה מבין לפי קטוגריית הנושא ב"פורום php", והוא רוצה לדעת כמה זה שימושי וכדו'.
עכשיו מה יועיל לו מה שהוא יעשה הוספה לרשי"ת? שכך הוא ידע כמה מספרים שונים נכנסו לשלוחה?
וע"ז כתבתי שאין קשר בין התשובה לשאלה...נ.ב. באמת כדאי לקרוא גם את כותרת הנושא, וגם את הקטגורייה שלשם הוכנסה השאלה.
ואני מבקש סליחה מראש אם זה כתוב מדי חריף, כי אין כוונתי לכך כלל וכלל.
-
@HMJE22 את הפילטר ניתן להטמיע גם בשלוחת API
בכל אופן, אפשר לעשות שיעבור לשלוחת הקלטות של שניה. -
-
@avrham כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244 מה הבעיה בקוד ששם?
לא מצאתי שם קוד וגם אני צריך הסבר
-
@121244 יש לי פתרון מסוים בשל אילוצים אני מעדיף שלא לפרסם כאן אותו אם תרצה תעלה כתובת מייל ואנסה לעזור לך בסייעתא דשמיא
-
@הלי כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244 יש לי פתרון מסוים בשל אילוצים אני מעדיף שלא לפרסם כאן אותו אם תרצה תעלה כתובת מייל ואנסה לעזור לך בסייעתא דשמיא
-
@121244 זה:
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($_GET['ApiPhone']."/n");
רק תפתח קובץ בשם users.txt בתיקייה
-
@121244 זה:
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($_GET['ApiPhone']."/n");
אני רק מנסה להבין בעצם הפונקציה תוסיף את מספר הפלאפון ?
אבל אני חושב שהוא חיפש בעצם דרך לדעת כמה נכנסו ולאו דווקא מי לא? וגם כאשר מוסיפים מספר לא עדיף לשים ירידת שורה לפניו?
תודה רבה -
@הלי אגב, זה כן יורד שורה.
ואפשר לשנות שזה יום מספר של אנשים שנכנסו ולא את הטלפון, שינוי פשוט.. -
@avrham אני רק חושב מה יקרה אם שני אנשים יכנסו כמעט באותה השנייה למודל האם יתכן שאחד יתפספס..
-
@הלי כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@avrham אני רק חושב מה יקרה אם שני אנשים יכנסו כמעט באותה השנייה למודל האם יתכן שאחד יתפספס..
לא נראה לי שאמור להתפספס, כי הפונקציה לא מוחקת את הנתונים בקובץ
users.txt
ומכניסה מחדש, אלא היא רק מוסיפה פרט לקובץ, כך שגם אם יהיה 2 באותו רגע בדיוק, זה לא אמור להתנגש אחד עם השני, בדיוק כמו ש2 יכנסו לאתר שלך באותו רגע עם פרמטרים שונים שזה לא מתנגש אחד בשני...
מקווה שאני צודק... -
@HMJE22 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
הפונקציה לא מוחקת את הנתונים בקובץ users.txt ומכניסה מחדש
דווקא כן
השורהfwrite($users_file,$wr)
מחליפה את תוכן הקובץ -
@צדיק-תמים יתכן שזה תלוי אם משתמשים ב "w" או "a" לא בטוח
כי למיטב הבנתי הרי שבסופו של דבר זה מחזיר את התוכן שהתקבל פלוס מה שהוספנו אז יתכן שזה כן מוחק
@avrham לשם מה צריך להוסיף בקריאה לפונקציה ירידת שורה?
אני חושב ש "fwrite" עושה את זה לבד לא? -
@121244 זה:
איפה אני מכני ס את זה אחרי הפתיח, לפני המשתנים שלמעלה, איפה?
-
@הלי תוכל לעשות לי שיכתב גם התאריך והשעה?