עידכון פרטים על משתמש בקובץ ListAllInformation
-
אני רוצה להוסיף נתון על משתמש בקובץ ListAllInformation.
אני רוצה להוסיף את זה על משתמש קיים-להוסיף עליו עוד עמודה לפי מה שהוא הקיש.
השאלה איך אני יכול לעשות שהמשתמש יקיש משהו והנתון הזה יתווסף לפרטים שלו בקובץ ListAllInformation ?
רציתי לעשות עם זה אבל אין לי שם אפשרות של הוספת עמודה לנתון קיים (או שאני טועה?)אשמח לעזרה!
עריכה: אסביר את מה שאני צריך, אולי יש דרך אחרת:
אני צריך שמשתמש יקיש קוד כלשהוא שהוא מקבל-שאין לי עדיין את זה אצלי, ואז ישמע נתונים מיוחדים בשבילו, אח"כ יעבור לקבלת נתונים, שבסיומו אני רוצה לקבל דו"ח ששם יהיה לי את כל הפרטים שלו שיש לי עליו במערכת (שם, טלפון, אימייל, וכו') + המספר שהוא הקיש.
אז לכן חשבתי שהערך שהקיש יתווסף ל ListAllInformation וכך אוכל לצרף את העמודה גם לדו"ח, ולכן אני צריך את הנ"ל.
יש למישהו אולי גם דרך אחרת? -
ראיתי את ההגדרה הזאת
enter_id_login_add_recording_and_entering_data=yes
שהיא הוספת לקיחת פרטים נוספים כחלק מההרשמה,
השאלה האם זה מוסיף נתונים גם לקובץ ListAllInformation על המשתמש הזה? -
@שמואל-ש לפי מה שבקתי אי אפשר להוסיף עמודה ב ListAllInformation
אפשר רק להוסיף שורה נפרדת חדשהאולי אתה יכול לפתוח שלוחה חדשה של עדכון פרטים ב ListAllInformation
ועם הגדרה enter_id_login_add_recording_and_entering_data=yes תוסיף גם את הפרטים שיש לך ב ListAllInformation הראשי
תבדוק ותעדכן -
@א-גוטן כתב בעידכון פרטים על משתמש בקובץ ListAllInformation:
ועם הגדרה enter_id_login_add_recording_and_entering_data=yes תוסיף גם את הפרטים שיש לך ב ListAllInformation הראשי
לא הבנתי, לפתוח שלוחה של קבלת נתונים שייכנסו ל ListAllInformation, כן?
ואז איך אני מוסיף אוטומטית את הנתונים שיש לי כבר עליו בשורה החדשה? -
@א-גוטן כתב בעידכון פרטים על משתמש בקובץ ListAllInformation:
@שמואל-ש לפי מה שבקתי אי אפשר להוסיף עמודה ב ListAllInformation
אפשר רק להוסיף שורה נפרדת חדשהאולי אתה יכול לפתוח שלוחה חדשה של עדכון פרטים ב ListAllInformation
תבדוק ותעדכןזה לא יעבוד
אפשר רק לעשות רישום מחדש של כל הפרטים עם ההגדרה הזו -
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בעידכון פרטים על משתמש בקובץ ListAllInformation:
רישום מחדש של כל הפרטים עם ההגדרה הזו
דהיינו? לעשות רישום שיקבל את הפרט שאני רוצה לקבל, ואז אני יכול לצרף לרישום עמודות שכבר קיימים ב ListAllInformation?
-
@שמואל-ש
לא
צריך לעשות רישום של כל הפרטים מחדש בקבלת נתונים -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בעידכון פרטים על משתמש בקובץ ListAllInformation:
@שמואל-ש
לא
צריך לעשות רישום של כל הפרטים מחדש בקבלת נתוניםבקיצר, אז אין דרך לעשות הנ"ל אא"כ ב API, נכון?