הוספת ערך ID לקובץ במערכת
-
שאלה לי:
במודול הזה, האם ישנה אפשרות/קומבינה שהמערכת כן תוסיף פעמיים את ערך הID של המתקשר (ולא תתריע על שגיאה)?
תודה רבה -
@oror053 מה הכוונה פעמיים? גם בחלק הראשון וגם בחלק השני?
-
@בוס אני רוצה לעשות שכל מי שנכנס לשלוחה מסוימת במערכת - מספר הת.ז (זיהוי שנכנס איתו) יופיע בקובץ ini ששמתי בשלוחה.
העניין הוא שכשמישהו נכנס לשם בפעם השניה, זה לא נותן שהת.ז שלו תכנס פעם נוספת, ומשמיע הודעת שגיאה. כנראה הגבילו את זה לפעם אחת בלבד.
השאלה אם יש הגדרה/קומבינה להתגבר על זה ושכל מי שנכנס - הת.ז שלו תופיע אפילו 5 פעמים. פעם אחת על כל כניסה.
חשוב לי לדעת כמה פעמים כל אחד נכנס (לפי ת.ז) -
@בוס מצדי להשתמש במודול אחר אם יש לך רעיון
-
@oror053
תנסה להוסיף את ההגדרה הבאה, אמור לעזור.add_id_to_list_value_change=yes
-
@oror053 אכן כפי ש @אליהושש כתב לך להוסיף את ההגדרה
add_id_to_list_value_change=yes
ואני חושב להוסיף, תעיין שם במקור בערך
שינוי נתונים קיימים
...ציטוט
שינוי נתונים קיימים
אם רוצים לשנות את ה value =הנתון שקיים לאחר ה=
לדוגמא: אם קיים נתון
0501234567=ערך ישן
ורוצים שהנתון ישתנה ל0501234567=ערך חדש
יש להוסיף את ההגדרה הבאה:
add_id_to_list_value_change=yes
ואז המערכת תבדוק אם קיים הערך תשנה את מה שמופיע לו לאחר ה
=
למה שהגדרתם בadd_id_to_list_value
אם רוצים שהמערכת תוסיף על הערך המספרי הישן ספרה אחת יש להגדיר בנוסף על ההגדרה הקודמת:
add_id_to_list_value_plus=yes
ואז אם המספר לא מופיע כלל יתווסף עם הערך שהגדרתם ב
add_id_to_list_value
ואם קיים לו ערך מספרי וללא תוספות הוא ישתנה למספר אחד גבוה יותר ממה שהיה קודם. דוגמא: אם מוגדרid=1
ישתנה לid=2
וכן הלאה
שימו לב: חייב להיות ערך מספרי לאחר ה=, אחרת יתייחס כאילו לא היה בקובץ, ויוסיף לו מה שמוגדר בadd_id_to_list_value
(באם לא קיים יוסיף = ריק)מה שקורה במצב הזה, הוא לא מוסיף לך שורה בכל כניסה מחדש, אלא הוא יעלה את הסיפרה אחרי ה
=
ב1, ואז יהיה רשום לך אצל כל זיהוי כמה פעמים הוא נכנס...ואם עדיין יש לך איזה הודעת שגיאה, תנסה להוסיף את ההגדרה הבאה
delete_id_exit=yes
-
-
@אליהושש @HMJE22 תודה על המענה.
אבל אני לא חושב שתופיע לי שורה חדשה נוספת עם הת.ז שלו. מקסימום זה ישנה משהו בשורה הקיימת. או שזה יחליף את הנתון, או יוסיף משהו אחרי ה=.
אני רוצה שפשוט תופיע עוד שורה עם הת.ז שלו.
זו שלוחה שמי שעבר בהצלחה מבחן במערכת עובר אליה. כל כניסה לשלוחה הזו מזכה בכרטיס להגרלה. מי שנכנס 5 פעמים מקבל 5 כרטיסים.
כדי לבצע את ההגרלה אני רוצה שיופיע לי כל ID בשורה נפרדת. גם כשיש כפולים.
205566556
035717178
205566556
035717178
ככה אני פשוט רואה כמה כרטיסים יש, לדוגמא 546, ואז אני מגריל מספר בין 1 ל564
אם יופיע לי 5=205587887 זה לא יעזור לי. אני חייב את ה5 בשורות נפרדות. ולעבוד עם אקסל בכל פעם זה לא קל לי