חדש בשליחת צינתוק בAPI - קמפיין עם זיהוי מתחלף
-
ב״ה,
חדש בAPI של שליחת צינתוק:
ניתן להוציא קמפיין עם זיהוי שיחה מתחלף, כך שכל מספר ברשימה יקבל שיחה מזיהוי אחר - לפי בחירתכם.
שימו לב, האפשרות מחייבת את שליחת הפנייה כjson, לצורף כך יש לשלוח פניית POST לAPI תוך ציון בheader:
Content-Type: application/json
ההסבר על שליחת פנייה כjson כמו שצריך מוסבר בחלק הראשון של הפוסט הכללי של API
לצורף הדוגמא, ניתן לשלוח פניה כזו:
{ "phones": [ { "phone": "0511111", "callerId": "077313" }, { "phone": "05111333", "callerId": "07731344" } ] }
וטלפון 0511111 יקבל שיחה מ 077313, וטלפון 05111333 יקבל שיחה מ 07731344.
בנוסף, ניתן גם לשלוח שם מערך רגיל עם המספרים במקום לפצל אותם עם
:
.
ההסבר על השירות בצורה מסודרת נמצא בפוסט המקורי: https://f2.freeivr.co.il/post/64941שימו לב:
- מומלץ להשתמש באפשרות זו במקום להפעיל כמה קמפיינים לרשימות מספרים שונות עם זיהויים שונים - מאחר שכל הקמפיין נחשב לקמפיין אחד ולא משפיע על ההגבלה במערכת של קמפיינים בו-זמנית.
- במידה שבערך
callerId
יהיה זיהוי לא מאושר במערכת - הזיהוי שיצא ללקוח הוא הזיהוי ה״ראשי״ בקמפיין.
בברכה,
-
@שמואל הפיצ'ר החדש גרם לבאג...
מאז השינוי (כלומר מהלילה) אי אפשר להפעיל צינתוק לרשימות מרובות בבת אחת באמצעות העברת מערך רשימות בtzintukLists
בPOST, כלומר כזה playload לדוגמה:{ "token": "******", "phones": "tzl:", "tzintukLists": [ "100", "200" ] }
מחזיר כזאת שגיאה:
{ "responseStatus": "Exception", "message": "Invalid tzintuk list", "file": "PhoneListParse.class.ym", "Line": "209:28", "yAfastVersion": "6.6.47" }
נ.ב. כאשר מעבירים את הרשימות בphones עם פסיק ביניהם אין שגיאה (אבל הצורה הזאת לא מאפשרת לשלוח רשימות שמכילות פסיק) - ככה:
{ "token": "******", "phones": "tzl:100,200" }
-
אם אני רוצה להוציא ל5 טלפונים בזיהוי 1 ול3 אחרים בזיהוי אחר, אני צריך לציין זיהוי לכל אד או 5 טלפונים וזיהוי, ועוד 3 וזיהוי אחר?
נ.ב. תודה רבה
-
@מנסה כתב בחדש בשליחת צינתוק בAPI - קמפיין עם זיהוי מתחלף:
אם אני רוצה להוציא ל5 טלפונים בזיהוי 1 ול3 אחרים בזיהוי אחר, אני צריך לציין זיהוי לכל אד או 5 טלפונים וזיהוי, ועוד 3 וזיהוי אחר?
https://f2.freeivr.co.il/topic/55/api-גישת-מפתחים-למערכות/44#:~:text=או על אותו הדרך עם קבוצות%3A
הוספתי שם אפשרות לשלוח בכל איבר phones כמערך.