הודעה זמנית עם צינתוק לפי זמנים
-
איך אני עושה הודעה זמנית לפי תאריך וישלח צינתוק כשזה עולה
למשל אני רוצה לעשות הודעה זמנית בערב שבת שבעוד 20 דקות הוא זמן הדלקת נירות ושזה יהיה עד מוצאי שבת למשל ושישלח צינתוק כשזה עולה לקו תודה רבה -
@1800 תפרט יותר, האם כוונתך, שביום שישי תקליט הודעה ותשלח צינתוק מיד, או שהמערכת תעלה לבד את ההודעה הזמנית, לפי תאריך וכדומה, וגם תשלח צינתוק?
-
@1800 באתר הניהול בלשונית 'משימות' ניתן לתזמן צינתוקים.
-
@הפקות-בע-מ-0
אני לא רוצה שביום שישי אני יקליט אלא שזה יהיה אוטמטית שזה אומר שהמערכת תעלה את זה לבד תודה רבה וכן ישלח צינתוק אוטמטית תודה רבה -
יש פתרון ??? תודה רבה
-
@1800
ב"משימות" -
-
@יוסי-לנדא
זה רק שולח צינתוק מתי שאני רוצה אבל זה בלי הודעה וכן אני לא יכול לעשות שכל שבוע זה יהיה שעה אחרת תודה רבה -
פוסט זה נמחק! -
@1800
גם אני צריך תודה רבה -
@אברהם-נ שווה בדיקה, במשימות לעשות שתי משימות, א' העברת קובץ בו יש את ההקלטה על זמן כניסת השבת, והמשימה השניה זה תזמון הצינתוק מידי יום שישי, בא נגיד שאפשר להכין מידי פעם לחודשים הקרובים.
-
@הפקות-בע-מ-0
זה יכול להיות מצין הבעיה היא שאני לא רוצה שההקלטה ישאר כל הזמן אני רוצה שמיד במוצאי שבת זה כברלא יהיה תודה רבה -
@אברהם-נ אז תעשה עוד תזמון, שכל מוצ"ש זה מעלה הודעה קיימת, שתשים אותה בשלוחה מסוימת. [בנוסף, כדאי לבדוק בהגדרות של פג תוקף של הודעה].
-
@הפקות-בע-מ-0
אין עוד דרך ??
וכן זה לא משמיע כי יש שם פתיח אחר וכשאני עושה שהקובץ יעבור לשלוחה ראשית הוא לא משמיע את זה תודה רבה -
האם יש למשהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה ???? תודה רבה
-
@אברהם-נ
יש למשהוא פתרון ???