באג בפקודת read במודל API
-
השתמשתי בפקודה של read במודל API, בשביל שהמעכת תחזור שוב על הקוד שהשרת שלי שלח.
בפועל, זה חוזר רק פעמיים, בפעם השלישית הוא משמיע 'אין מענה משרת api' וחוזר לשלוחה הראשית.
ניתן לראות בסוף האשכול כאן את הקוד בשרת. כתבתי שם גם את הבעייה הזו [ממש בהודעה האחרונה שם], והעלו השערה שזה בגלל עומס בשרת של המערכת. אך בבדיקות חוזרות ונשנות, המערכת מגיבה טוב בשתי הפעמים הראשונות, אך בפעם השלישית זה מתנתק, מה שמראה שאין זה בגלל עומס, אלא כנראה באג במערכת.
אני משתמש במערכת בשביל לקוחות שרוצים לפתוח תוכנה הדורשת קוד נגדי. ממש ביום - יומיים הקרובים אמורים להשתמש בזה עשרות לקוחות, והאפשרות הזו של החזרה על הקוד שוב מאוד חשובה לי [כשהמערכת מתנתקת, הלקוח חוזר שוב לתשלום בשביל לקבל את הקוד הנגדי]. לכן אשמח מאוד מאוד אם הבעייה הזו תסודר במהירות האפשרית.
תודה רבה מראש
-
תנסה לכתוב ב read שיחזור על השאלה 5 פעמים (ואל תשתמש בברירת מחדל) ותבדוק עם עוזר
-
הייתי מציע לך לבדוק בלוג API מה השרת שלך מחזיר בפעם השלישי.
לדעתי זה לא באג בימות המשיח -
@חוקר אמר בבאג בפקודת read במודל API:
לדעתי זה לא באג בימות המשיח
בעיקרון ימות חוזר על התשובה עד שמתקבלת תשובה
(אלא אם כן הגדרת את ערך ה 13 Ok)מעולם לא נתקלתי בתקלה כזו
יכול להיות מצד הקוד -
תודה על התשובות!
כשכתבתי את ההודעה על הבאג, היה כתוב אצלי בקוד כך שהמערכת תבקש מהלקוח להקיש על 1 בשביל לשמוע את הקוד הנגדי שוב:
Response.Write("read=t-הקוד הנגדי שלך הוא"+GetCode(Request)+"להשמעה פעם שניה הקש 1 להמשך 2.=secondTime,no,1,1,12,No")
וזה אכן עשה לי בעיות כאמור.
בזכות ההודעה של @יוסל-ה שמתי לב שאין צורך לבקש מהלקוח ללחוץ על 1, כי אם לא לוחצים כלום אז המערכת ממשיכה להשמיע כמה פעמים את ההודעה. [אמנם יש הודעה ש'לא הוקשה בחירה', אבל אני שיניתי את זה אצלי שבמקום זה יושמע שנייה אחת של שקט, וכך הכל 'רץ']
ולכן שיניתי את השורה הנ"ל בקוד ל:
Response.Write("read=t-הקוד הנגדי שלך הוא.t-"+GetCode(Request)+".t-אני חוזר.=secondTime,no,1,1,0,No")
וכך הלקוח לא לוחץ על כלום, והוא שומע את הקוד הנגדי שוב ושוב.
הבעיה החדשה היא, שהמערכת ממתינה כ10 שניות עד שהיא משמיעה את ההודעה 'לא הוקשה בחירה' [שכאמור, אצלי שומעים שנייה אחת של שקט]. ניסיתי לבטל את זה, על ידי שהגדרתי בערך החמישי של read את הספרה 0 כפי שניתן לראות בפקודה הנ"ל, אך עדיין המערכת ממשיכה להמתין את ה 10 שניות האלו.
אשמח להסבר מה עלי לעשות בשביל לדלג את זמן ההמתנה הזה.
בתודה מראש
-
@795693929 בדקתי בשבילך לא ניתן לכתוב בערך חמישי 0 אפשר לכתוב מינימום 1
Response.Write("read=t-הקוד הנגדי שלך הוא.t-"+GetCode(Request)+".t-אני חוזר.=secondTime,no,1,1,1,No")
בהצלחה
-
-
-
פוסט זה נמחק! -
@יוסל-ה אמר בבאג בפקודת read במודל API:
@חוקר אמר בבאג בפקודת read במודל API:
לדעתי זה לא באג בימות המשיח
בעיקרון ימות חוזר על התשובה עד שמתקבלת תשובה
(אלא אם כן הגדרת את ערך ה 13 Ok)מעולם לא נתקלתי בתקלה כזו
יכול להיות מצד הקודאם אני בכל זאת רוצה שבכל פעם יכלו להקיש משהו אחר באותו ערך ולקבל תשובה שונה, ואני גם רוצה בערך ה13 שיהיה Ok מה לעשות עם השגיאה ?
-
@אה-אהה
תפרט מה הבעיה!? -
@טוסטוס-לא-יעבור
זה חוזר רק פעמיים, בפעם השלישית הוא משמיע 'אין מענה משרת api' וחוזר לשלוחה הקודמת.