לא נפתר הקצאת מקש למעבר לשלוחה אחרת בשלוחת תפריט
-
@הלוי-הלוי ההיגיון הכי פשוט הוא לעשות שלוחה של כלל הילדים ושלוחה של כלל הנכדים,
ואת ההפניות לפי המפתח המשפחתי לעשות באמצעות go_to_folder... -
@אביי-ורבא
לא הבנתי, השלוחות לא יהיו 2 ו-3 אלא 200 ו-300 לצורך העניין?
והשלוחה הראשית go_to_folder?
מה זה עוזר לי בסוף?? -
@הלוי-הלוי אני אפרט יותר, וקצת יותר משוכלל כי בינתיים הספקתי להציץ ברשימת המודולים הקיימים...
מה שתעשה, זה בעצם מאגר מידע כללי לכלל האנשים הרשומים, היינו שלוחה מסוימת במערכת נניח שלוחה 99 שבה יהיו כל השלוחות של כלל הילדים, הנכדים והנינים בסדר רץ (תוכל לבצע דילוגים קטנים בין כל סוג לתוספת מאוחרת יותר, אם חשוב לך הסדר).
לאחמ"כ, אתה יוצר את התיקיות הרגילות שלך, שלוחה 1 לילדים, ובתוכה 2 שלוחות ילד1 וילד2, בתוך ילד1 יש שלוחה לנכד1 של ילד1, אבל גם בשלוחה 2, שלוחת הנכדים, יש שלוחה לאותו נכד1 של ילד 1. - כל השלוחות הללו אמרתי שהם יהיו הgo_to_folder.
אחרי זה ראיתי את המודול הזה ואני חושב שעדיף שתשתמש בו, ובמקום ליצור בכל קטגוריה מלא שלוחות של go_to_folder פשוט תיצור רק את השלוחה הראשית, נניח ילד1 ואז בכניסה ל1/1 שזה השלוחה של ילד1, ישמעו "ברוכים הבאים לילד1" "הקישו 100 לילד הגדול ו101 לילד הקטן" וכן על זה הדרך...
-
@הלוי-הלוי
אני לא מבין מה הבעיה שלך
תכתוב בשלוחה 2/4control_play1=go_to_folder playfile_control_play_1_goto=3/4/1 control_play2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=3/4/2
וכו'
בכל השלוחות
אצלי זה עובד -
@משה-הישראלי
כתבתי את האפשרות הזו בשאלה הראשונה (אפשרות 4) אפילו עם קישור..
היה נראה לי שם שאצטרך להפוך את השלוחה ל-playfile,
ואז הוא לא ישמיע לי את M1000 והמסתעף.
אני יכול באמת להפוך את M1000.tts ל-000.tts, שוב זו עבודה רבה רבה.
וחוץ מזה שיש שלוחות שיש בהן יותר מ-10, יש אפשרות בשלוחת playfile להגדיר digits=2, timeout=2?
בינתיים עשיתי בתתי שלוחה 2 תיקיות לכל ילד כמספר ילדיו, התיקיות מוגדרות go_to_folder ואכמ"ל. -
@הלוי-הלוי כתב בהקצאת מקש למעבר לשלוחה אחרת בשלוחת תפריט:
(4. יש גם את האפשרות שהובאה [כאן] https://f2.freeivr.co.il/topic/6814/מדריך-כיצד-לעשות-שלוחת-השמעת-קבצים-כשלוחת-תפריט אבל שוב זה לשנות את כל המערכת מ-0)
הכי הייתי רוצה שיהיה משהו כמו key_1_go_to_folder=X,
טעות
@משה-הישראלי כתב בהקצאת מקש למעבר לשלוחה אחרת בשלוחת תפריט:
@הלוי-הלוי
אני לא מבין מה הבעיה שלך
תכתוב בשלוחה 2/4control_play1=go_to_folder playfile_control_play_1_goto=3/4/1 control_play2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=3/4/2
וכו'
בכל השלוחות
אצלי זה עובדהשלוחה יכולה וצריכה להישאר בדיוק כמו שהיא
וכשעובר לשלוחה השניה עובר כרגיל ומשמיע את ההודעותתנסה ...
-
@הלוי-הלוי
לא צריך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את זהcontrol_play1=go_to_folder playfile_control_play_1_goto=3/4/1 control_play2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=3/4/2
-
@משה-הישראלי
רק בשביל הניסוי עשיתי בשלוחה 1/1
כתבתי כך בקובץ ext.initype=menu title=אבא control_play1=go_to_folder playfile_control_play_1_goto=/3/04/01 control_play2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=/3/04/02
לא עובד!
(החלפתי את 3/4/1 לנתיב שמתאים אצלי) -
@הלוי-הלוי
זה לא מתאים למודול תפריט
צריך להיות עם
type=playfileבמודות תפריט יש אפשרות גם כן עם האופציה של שינוי שם השלוחה
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בהקצאת מקש למעבר לשלוחה אחרת בשלוחת תפריט:
@הלוי-הלוי
זה לא מתאים למודול תפריט
צריך להיות עם
type=playfileבמודות תפריט יש אפשרות גם כן עם האופציה של שינוי שם השלוחה
צודק
אצלי זה תפריט השמעהאבל אתה יכול לעשות דבר אחר
@הלוי-הלוי כתב בהקצאת מקש למעבר לשלוחה אחרת בשלוחת תפריט:
- לעשות את השלוחות של הילדים go_to_folder.
הבעיה היא שלא יושמעו הקבצים M1000, M1000-1 וכו'
(M0000 משמיע את השם, M1000 משמיע "גיל: ?", M1000-1 משמיע "ו-? חודשים" וכן הלאה..)
אז אתה יכול לעשות את זה אחרת
type=playfile playfile_end_goto=/11
שזה בעצם מה שרצית תיקיית העברה עם השמעת הקובץ לפני
- לעשות את השלוחות של הילדים go_to_folder.