חזרה למיקום האחרון
-
@6422615
אין פרמטר סינון.
צודק, מחקתי את ההגדרה השניה.
עדיין לא עובד
תודה -
@מתכנת-בעתיד
האם אחד מאלה מוגדר בשלוחות השמעת קבצים או בivr?last_play_stop_type=hangup last_play_stop_type=exit
-
@6422615
לא -
@מתכנת-בעתיד
אני לא מצליח לחשוב על עוד משהו, זה מוזר, כי לפי מה שאתה אומר זה בכמה מערכות, אז זה לא איזה באג במערכת אחת, ואצלי זה כן עובד, כך שזה לא באג כללי,
מה הכוונה שלך חוזר להקראה אחרונה, האם אתה מדבר על קבצי TTS?
חוץ מזה אם יש לך עוד מערכות ששם הן כן עובדות, אולי תבדוק מה ההבדל בין השלוחות שבמערכת זו למערכת האחרת וכך תעלה על הבעיה.
(לפני חודש בערך היה באג שהוא לא חזר להאזנה אחרונה בכל שלוחת השמעת קבצים שהיה מוגדר שם שבהקשה על כוכבית או סולמית שיועבר לשלוחה אחרת (go_to_folder), כי המערכת כתבה יציאות רק אם היה מוגדר סולמית וכוכבית ברירת מחדל, ופניתי לימות והם תיקנו את זה., כוונתי בכל המלל הזה, שתנסה לבדוק מה שונה מערכת שכן עובדת ממערכת שלא עובדת) -
@6422615
תודה על התגובה.
אכן שמתי לב שכל מערכת בה השתמשתי עם שלוחת השמעת קבצים במקום תפריט לא עובד האפשרות לחזור למיקום האחרון.
שיניתי לתפריט וזה עובד מצוין.
תודה רבה.
(זה נראה לי באג). -
@מתכנת-בעתיד
העיקר שעובד בסוף.
סתם מעניין מה זאת אומרת השתמשת בהשמעת קבצים במקום תפריט? הכוונה להשמעת קבצים לפי בחירת קובץ? -
@6422615
לא.
אני לא רוצה להשמיע את הפרסומת של ימות המשיח, וכן לקבל פונקציונליות במקשי התפריט,
לכן אני משתמש עם מודל השמעת קבצים במקום תפריט. בערך כך -type=playfile control_play0=go_to_folder control_play1=go_to_folder control_play2=go_to_folder control_play3=go_to_folder control_play4=go_to_folder control_play5=go_to_folder control_play6=go_to_folder control_play7=go_to_folder control_play8=go_to_folder control_play9=go_to_folder control_play*=go_to_folder control_play#=go_to_folder playfile_control_play_0_goto=0 playfile_control_play_1_goto=1 playfile_control_play_2_goto=2 playfile_control_play_3_goto=3 playfile_control_play_4_goto=4 playfile_control_play_5_goto=5 playfile_control_play_6_goto=6 playfile_control_play_7_goto=7 playfile_control_play_8_goto=8 playfile_control_play_9_goto=9 playfile_control_play_*_goto=/Star playfile_control_play_#_goto=/Hash playfile_end_goto=/ play_beep=no
-
@מתכנת-בעתיד
קומבינה מעניינת, (הפרסומת באמת מעצבנת),
אבל כעת אני חושב שאני מבין מה היתה הבעיה אצלך, אם מישהו מחייג למערכת אז הוא בעצם מאזין לקובץ שנמצא בתוך שלוחת השמעת קבצים (שהיא שלוחת התפריט שלך בעצם), אז גם אם אתה מגדיר את שלוחה 9 להאזנה אחרונה, ומי שבתפריט הראשי (שזה השמעת קבצים) לוחץ 9, הוא מופנה לשלוחה 9 שמחזירה אותו לשלוחת השמעת קבצים האחרונה שהוא היה בה, שזה בעצם שלוחת התפריט שלך.
אם אני צודק, תגדיר בשלוחה הראשית (שזה בעצם השמעת קבצים) את זה ואז המערכת לא תשמור את מיקומי ההאזנה מהשלוחה הזאת.save_last_play=no
-
@6422615
רעיון יפה, אבל זה לא עזר.
תודה רבה. -
@מתכנת-בעתיד זה עוזר כמובן רק לעתיד... לא לעבר.
-
@מתעניין
כמובן.
אבל פה כנראה הבעיה היא שונה.
כנראה כשאתה עובר לקובץ דרך השמעת קבצים הוא לא שומר את העצירה האחרונה. -
@מתכנת-בעתיד
אין שום היתכנות שזה יקרה!
תנסה להאזין לקובץ אחר, לאחר שהגדרתsave_last_play=no
.
לנתק, ואז להתקשר שוב, ולהיכנס לשלוחת האזנה אחרונה.
זה אמור לעבודבדקתי ואתה צודק, זה לא עובד! לא יודע מה הבעיה
[אפילו הגדרתי בשלוחה שממנה אני רוצה שישמעו save_last_play=yes (כדי לבדא שהמערכת לא מורישה את ההגדרה בשלוחת התפריט לשלוחה הבאה). ויותר מכך כאשר שלוחת חזרה למיקום האחרון הייתה בשלוחה אחרת לגמרי זה כן עבד והחזיר אותי לקובץ הרצוי]
ממליץ לך לשלוח פרטי שיחה למייל של ימות המשיח עם כל פרטי השיחה
מחייג, מחוייג, שעה, ושלוחה