מציאת קובץ שנמחק והתנהלות בכל רשימות הצינתוקים
-
@asher-v לגבי שאלה 2. אז אכן הברירה היא לפתוח רשימה רשימה, אבל בכל זאת יהיה יותר נוח לעשות זאת בטלפון ולא באתר, כי בטלפון אתה יכול לעשות חיפוש ע"י הקשת מספר.
-
@asher-v כתב במציאת קובץ שנמחק והתנהלות בכל רשימות הצינתוקים:
האם ניתן למצוא קובץ שנמחק לפני יותר מ20 יום, וכבר לא רואים אותו באופן רגיל ב"סל מחזור".
לא, תנסה לפנות לשירות לקוחות אולי יוכלו לעזור לך.
האם יש דרך לחפש מספר מסוים בכל רשימות הצינתוקים, או שצריך לפתוח רשימה רשימה, ולעשות חיפוש בדף?
צריך לפתוח רשימה רשימה
האם יש אפשרות לראות את המספר של סך כל הרשומים לכל רש ימות הצינתוקים, או שצריך לעשות תרגיל חשבון ארוך, ולחבר את מספרים של כל הרשימות?
יש אפשרות לראות את סך כל הרשומים כך
בשביל זה יש להכניס את הקוד הבא בתוך תוסף Tampermonkey
// ==UserScript== // @name שיפור תצוגת רשימות צינתוקים - ימות // @version 0.1 // @author ShlomoCode // @match https://www.call2all.co.il/ym/index.php?view=Tzintukim // @match https://private.call2all.co.il/ym/index.php?view=Tzintukim // @match https://www.call2all.co.il/ym/index.php?view=Tzintukim&action=getLogList&list=* // @match https://private.call2all.co.il/ym/index.php?view=Tzintukim&action=getLogList&list=* // ==/UserScript== (() => { if (location.search === '?view=Tzintukim') { const items = $('tr.listR') .detach() .sort((aList, bList) => { const aListValue = parseInt(aList.querySelector('td:nth-child(2)').innerText); const bListValue = parseInt(bList.querySelector('td:nth-child(2)').innerText); return bListValue - aListValue; // reverse order }); const subscribersCount = items .map((i, el) => parseInt(el.querySelector('td:nth-child(2)').innerText)) .toArray() .reduce((a, b) => a + b); $('.scrollContent').append(items); $('.admin-section').append(` (${items.length} רשימות, ${subscribersCount} הרשמות)`); } else if (location.search.startsWith('?view=Tzintukim&action=getLogList&list=')) { const items = $('tr.listR').detach().toArray(); $('.scrollContent').append([...items.reverse()]); const phones = new Set(); items.forEach((item) => { const phone = item.querySelector('td:nth-child(3)').innerText; phones.add(phone); const phoneEvent = item.querySelector('td:nth-child(6)').innerText; if (phoneEvent) phones.add(phoneEvent); }); $('.admin-section').append(` (${items.length} פעולות שהתבצעו ע"י ${phones.size} מספרי טלפון)`); } })();
-
בשביל זה יש להכניס את הקוד הבא בתוך תוסף Tampermonkey
@פישל אתה יכול להסביר בבקשה מהו התוסף הזה
-
@קלולי כתב במציאת קובץ שנמחק והתנהלות בכל רשימות הצינתוקים:
@asher-v לגבי שאלה 2. אז אכן הברירה היא לפתוח רשימה רשימה, אבל בכל זאת יהיה יותר נוח לעשות זאת בטלפון ולא באתר, כי בטלפון אתה יכול לעשות חיפוש ע"י הקשת מספר.
גם באתר
קונטרול + F בתוך פירוט הרשומים -
@פישל
תודה רבה, יכול לעזור הרבה!!
אבל CHROME לא נותן להוריד את התוסף Tampermonkey
מה עושים?
תודה מראש! -
-
@פישל
צודק! עשיתי מעקף וזה עובד!!!
תודה רבה!!!!! -
@פישל
האם תוכל להוסיף לקוד גם כמה כפולים יש וכמה חסומים יש וכמה בסה"כ -
@שמואל-9 התיוג צריך להיות ל @צדיק-תמים
-
@שמואל-9 כתב במציאת קובץ שנמחק והתנהלות בכל רשימות הצינתוקים:
@פישל
האם תוכל להוסיף לקוד גם כמה כפולים יש וכמה חסומים יש וכמה בסה"כבשביל זה צריך לקרוא לAPI עבור כל רשימה ורשימה, זה לא שינוי קטן בסקריפט הקיים.
-
@צדיק-תמים
האם אתה תוכל ליצור קוד של בדיקה במערכת מסויימת ועוד קוד שבסוף ה= אני יוסיף את השם של כל הרשימות ואז זה יחשבן לי כמה כפולים יש וכמה חסומים יש וכמה בסה"כ
לדוגמא
מערכת 0773137770
קוד רשימת צינתוקים =1
קוד רשימת צינתוקים =2
סה"כ 2 רשימות 110 רשומים 30 כפולים ו10 חסומים סה"כ פעילים 70 -
@שמואל-9 כן, בתשלום
-
@צדיק-תמים
מה עוד אפשר לעשות עם התוסף הזה בימות המשיח -
@צדיק-תמים
האם יש דרך שזה יעבוד לי גם בחדר מחשבים זה כותב לי בחדר מחשבים שזה מותקן אבל זה לא מראה לי אבל במחשה האישי שלי זה עובד -
@צדיק-תמים
האם יש דרך שזה יעבוד לי גם בחדר מחשבים זה כותב לי בחדר מחשבים שזה מותקן אבל זה לא מראה לי אבל במחשה האישי שלי זה עובדלא הבנתי
זה אמור לעבוד גם בחדר מחשבים אם אפשר להתקין שם תוסף (וגם אם לא אפשר להדביק את הקוד ידנית בכלי מפתחים של הדפדפן) -
@צדיק-תמים
א. כל פעם שאני פותח את הכרום בחדר מחשבים קופץ לי התוסף הזה והוא כותב לי שזה מותקן איך אני עושה שזה לא יקפוץ כל פעם שאני פותח את הכרום.
ב. איך אני מדביק ידני האם כל פעם שאני ירצה לראות את הרשימות צינתוקים בחדר מחשבים אני יצטרך להתקין או שיש אופציה שזה יעבוד תמיד
תודה רבה -
@צדיק-תמים
א. כל פעם שאני פותח את הכרום בחדר מחשבים קופץ לי התוסף הזה והוא כותב לי שזה מותקן איך אני עושה שזה לא יקפוץ כל פעם שאני פותח את הכרום.נראה לי שאין מה לעשות, זה כנראה התוכנה של החדר מחשבים שמאפסת את הדפדפן כל פעם.
ב. איך אני מדביק ידני
כשאתה נמצא בתוך העמוד של הרשימות צינתוקים
תלחץ F12 במקלדת
תדביק שם את כל הקוד ואנטרהאם כל פעם שאני ירצה לראות את הרשימות צינתוקים בחדר מחשבים אני יצטרך להתקין או שיש אופציה שזה יעבוד תמיד
תודה רבהכאמור זה תלוי בחדר מחשבים, בדרך כלל הדפדפן מתאפס אוטומטית בכל יציאה מהמשתמש
-
@צדיק-תמים
זה מראה לי את הקודים אבל אני לא מצליח להדביק את הקוד שנתת לי