אחרי הסליקה בנדרים מתנתק
-
@הלי
כן זה כן מצליח לעבור לתפריט הראשי אבל מה עכשיו אני יעשה -
@שמואל-9
ניסתי להעביר לשלוחה אחרת ושם עשיתי הפעלת שלוחה אחרת וזה לא עבד -
@שמואל-9
ניסתי לעשות גם הפניה לשלוחת השמעת קבצים ואח"כ לשלוחה 5/2/1 וזה לא עבד בקיצור זה עובד רק הפנייה לשלוחה הראשית שלחתי לימות אבל בינתיים אשמח שיענו לי תשובה גם עם זה קומבינה כיון שיש כאלה שרוצים לשלם על הקורס -
@שמואל-9 באיזה שלוחה נמצא המודל עצמו?
אם תרצה תוכל להעלות מייל ואנסה לבדוק במערכת עצמה (תוכל למחוק את המייל מיד לאחר השליחה אני מקבל התראה מידית למייל (אפשר באמצעות עריכה) -
@הלי
המודול של הסליקת אשראי בשלוחה 5/2 -
@שמואל-9 תנסה (לא בטוח שיעזור) לכתוב ככה
credit_card_end_goto=1
-
@הלי
מה אתה מתכוין שיפנה לשלוחה שרציתי שזה 5/2/1 או דווקא לנסות לשלוחה 1 -
@שמואל-9 זה יפנה לשלוחה 1 שבתוך 5/2 שזה בעצם מה שרצית כי בצורה הזאת זה אמור להפנות לשלוחה 1 שבתוך השלוחה הנוכחית
לא בטוח שיעבוד אבל תנסה -
@הלי
זה לא עוזר זה עדיין מתנתק -
@שמואל-9 כתב באחרי הסליקה בנדרים מתנתק:
@מוטי-לוין
כן אני מחקתי את השורה האחרונה וזה לא עזר ואני בטוח במאה אחוז שזה בשלוחה 5/2/1 אבל בדקתי תוך כדי בשיחות נכנסות והוא בכלל לא יוצא מהשלוחה של הסליקת אשראיסתם כך תדע שאם אתה נכנס לניהול מקיש 2 לניהול שלוחות מקיש את השלוחה וסולמית מקיש 8 לכניסה כמנהל אז אם מוגדר בשלוחה לאן יעבור אז בסיום הוא מעביר אותך לנהל את השלוחה שאילה אתה עובר, וכך אפשר לדעת
-
@מוטי-לוין
זה מה שמוגדר לי ב-5/2/1
type=add_id_to_list
add_id_to_list_location_list=/2/WhiteList
add_id_to_list_value=yes
add_id_to_list_value_change=yes
add_id_to_list_value_expired=6M|NOמה זה מה שהוספת שם? (מסומן באדום)
-
@שמואל-מאיר
זה מה יהיה כתוב אחרי ה= אחרי התוקף פשוט ברירת מחדל מוחק את כל השורה -
@ivrפון כתב באחרי הסליקה בנדרים מתנתק:
סתם כך תדע שאם אתה נכנס לניהול מקיש 2 לניהול שלוחות מקיש את השלוחה וסולמית מקיש 8 לכניסה כמנהל אז אם מוגדר בשלוחה לאן יעבור אז בסיום הוא מעביר אותך לנהל את השלוחה שאילה אתה עובר, וכך אפשר לדעת
זה באמת אומר לי את שלוחה 5/2/1 אבל בפועל הוא עובר רק דרך הניהול ודרך השלוחה הרגילה זה מתנתק
-
@שמואל-מאיר
זה מה יהיה כתוב אחרי ה= אחרי התוקף פשוט ברירת מחדל מוחק את כל השורהזה נראה לי המצאה שלך, כי בהגדרות של המודול הזה רשום רק כמה זמן לתת למי שרשום לעבור שזה שש חודשים אבל מה שהוספת אחרי אני אשמח לדעת איפה זה רשום.
-
תסתכל כאן
-
@שמואל-מאיר @ivrפון @הלי @מוטי-לוין
גיליתי שלשלוחה תפריט זה כן מצליח להעביר אותי אז איך אני עושה שמיד שמגיע לשלוחת תפריט יעבור לשלוחה 5/2/1 -