הסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות
-
לכתוב את דבריהם או להוציא מהם תשובה בכתב?
-
@אלעזר-חיים אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
לכתוב את דבריהם או להוציא מהם תשובה בכתב?
עדיף תשובה בכתב
-
פוסט זה נמחק! -
@ימות-המשיח גולן לא עונים כבר כמה ימים טובים......
-
@ימות-המשיח @אלחנן1 התקשרתי היום לגולן טלקום והיא אמרה שהיא לא יכולה לשלוח לי אישור בכתב כי הם לא אחראים על החסימות. אמרתי לה שאני מביו, אבל אני רוצה תשובה בכתב כמו שמגיע לי ככתוב בהסכם שירותי רט"ן שנתן לגולן, אך היא בשלה כמו רובוט עם אותה תשובה מעצבנת. זה לא הגיע לשום מקום. מה צריך לעשות עכשיו?
-
@אלעזר-חיים אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
@ימות-המשיח @אלחנן1 התקשרתי היום לגולן טלקום והיא אמרה שהיא לא יכולה לשלוח לי אישור בכתב כי הם לא אחראים על החסימות. אמרתי לה שאני מביו, אבל אני רוצה תשובה בכתב כמו שמגיע לי ככתוב בהסכם שירותי רט"ן שנתן לגולן, אך היא בשלה כמו רובוט עם אותה תשובה מעצבנת. זה לא הגיע לשום מקום. מה צריך לעשות עכשיו?
מי שנתקל בבעייה, יכול לפנות למייל של ימות המשיח ושם יתנו הסבר על המשך התהליך.
כאן בפורום, לא באמת יכול לעזור משהו -
פרטנר מצאו פטנט חדש,
מי שמבקש להם להוריד את ההחסימה, מורידים את התקליט
המספר איליו חייגתם אינו מורשה
רק הטלפון מתנתק, בלי להגיד כלום, כאילו יש איזה בעיה בקו, והבעיה זה לא ועדת הרבנים -
@ימות-המשיח אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
ב"ה
לאור ההצלחה בפרטנר לאחר שחלק מהלקוחות שוחררו מהחסימות, וליתר עונים שהם בודקים לעומק את הנושא,
החלטנו להרחיב את הנסיון להסרת שרות חסימת שיחות ביתר החברות!
רוצה להשאר עם הטלפון הקיים ועם המספר הקיים שלך מתוך הקומה הכשרה - ללא אינטרנט, קומה לשיחות בלבד,
אבל נמאס לכם מחסימת השיחות היוצאות של עסקני "הועדה" מכיוון בחסימות אלו אין כל קשר להלכה?יש לנו פתרון! ניתן לדרוש מחברת התקשורת שלכם את הסרת שרות חסימת השיחות!!
ישנם לקוחות בחברת פרטנר המדווחים שהצליחו ואף קיבלו אישור מפרטנר על הסרת החסימה
מעונין לנסות להסיר גם בחברת התקשורת שלך?
פנה למייל של שרות הלקוחות y0773137770@gmail.com
בנושא המייל חובה לרשום "מעוניין לקבל עזרה להשתחרר מחסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה"
ובגוף המייל
"אני לקוח (שם החברה) - ברצוני לקבל עזרה להשתחרר מחסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה"
כתוב בגוף המייל את שמך, מספר הטלפון שלך ומספר טלפון שניתן ליצור איתך קשר
ונשתדל לעזורחובה לציין באיזה חברת תקשורת אתה נמצא, לצורך התאמה בסעיפי הסכם התקשרות של החברה שלך.
ה50 פניות הראשונות שישתתפו בהליך יקבל 200 יחידות חיוג למערכות
בהצלחה!תגובה מחברת פרטנר
שלום רב,בהמשך לפנייתך מיום 17/07/2020 אבקש להשיב כדלהלן :
בקשתך נבדקה ונמצא כי לא ניתן לפתוח מנוי שמוגדר כ"כשר" לחיוג לשירות שוועדת הרבנים
בברכה
ספיר
מנהלת בפניות הציבור - PARTNER -
חברת הוט מובייל אומרים לי ששירות החסימות הוא של ועדת הרבנים, ולכן אני צריך לבקש מוועדת הרבנים שהם יסירו את השירות!
-
בקיצור נראה לי שאפשר לומר שלום יפה (ולא להתראות) לעצה הזאת של ימות המשיח...... זה לא הולך לאף אחד בשום חברה
-
@עידן אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
בקיצור נראה לי שאפשר לומר שלום יפה (ולא להתראות) לעצה הזאת של ימות המשיח...... זה לא הולך לאף אחד בשום חברה
@כלומר אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות פרטנר כשר:
ברור שאם הדבר הזה יעבוד, תוך זמן קצר יקרה אחד מהשתים:
או שישנו את נוסח החוזה, [שעל בסיסו בנוי הדרישה לביטול החסימה, - כמי שקיבל את האימייל מימות וראה את הפרטים], ואז, רק מי שהספיק וחתם על החוזה הישן, יספיק.
או שהוועדה תסגור לחלוטין את הקומה הכשרה בפרטנר. -
תגובה שקיבלתי מגולן:
יהונתן שלום,
גולן טלקום מקפידה לפעול בהתאם לכללי הרגולציה ברישיון החברה ועל פי תנאי ההסכם עם וועדת הרבנים לענייני תקשורת לגבי הקווים הכשרים.
נציין, כי אם גם בקווים כשרים אחרים לא ניתן לחייג לאותו מספר, יש לפנות במישרין לוועדת הרבנים לענייני תקשורת (1@kavnaki.org).
נוסיף, כי צורף לפנייתך במייל חלק מהסכם ההתקשרות בו מופיע סעיף לגבי שליחת בקשת לניתוק קו בחברתנו.
בברכה,
תומר דן
צוות פניות לקוחות
גולן טלקום -
@יהונתן-כץ אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
נוסיף, כי צורף לפנייתך במייל חלק מהסכם ההתקשרות בו מופיע סעיף לגבי שליחת בקשת לניתוק קו בחברתנו.
לא הבנתי את המשפט הזה.
-
-
@משתמש-מתחיל שלחת לימות? יש להם המשך פעולה עם פרטנר...!
-
@יהונתן-כץ תודה
-
@יהונתן-כץ אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
שלחת לימות? יש להם המשך פעולה עם פרטנר...!
מאיפה אתה יודע?!
-
@חנון-המרבה כי אני שלחתי להם שגולן לא הסיכמו והם חשבו שפרטנר לא הסכימו לי ולכן שלחו משהו להחזיר להם ותמונה לא זוכר בדיוק מה היא אם מישהו צריך אני יחפש במייל בדיוק מה הם שלחו לי...
-
והם חשבו שפרטנר לא הסכימו לי...
זה גזירה שוה או בנין אב?!
-
@חנון-המרבה לא יודע ארמית.... אבל, הם לא הבינו אותי אז שלחו לי חומר על פרטנר...