מודול API השמעת מספר קבצים לפי תשובת השרת
-
שלום וברכה
האם יש אפשרות להשמיע מספר קבצים למשתמש לפי תשובת השרת ?
ואני אסביר:
יש לי מספר קבצים ואני צריכה שהשרת ישמיע למשתמש את שם הקובץ וסדר ההשמעה - בהרצה אחד אחרי השני לפי התשובה שמתקבלת נניח: שמות הקבצים הם 1-10 אני צריכה שישמיע למשתמש תשובה משתנה לדוגמא: 1,5,7,8.האם זה אפשרי??
תודה מראש!! -
@Freund כתב במודול API השמעת מספר קבצים לפי תשובת השרת:
שלום וברכה
האם יש אפשרות להשמיע מספר קבצים למשתמש לפי תשובת השרת ?
ואני אסביר:
יש לי מספר קבצים ואני צריכה שהשרת ישמיע למשתמש את שם הקובץ וסדר ההשמעה - בהרצה אחד אחרי השני לפי התשובה שמתקבלת נניח: שמות הקבצים הם 1-10 אני צריכה שישמיע למשתמש תשובה משתנה לדוגמא: 1,5,7,8.האם זה אפשרי??
תודה מראש!!ברור, ככה המודל עובד, אתה מחזיר איזה קבצים שאתה רוצה שישמיע לו
-
@MGM-IVR תוכל לפרט? חפרתי בכל המודול ולא ראיתי הגדרה של מספר קבצים להשמעה אחד אחרי השני רק שם קובץ ספציפי / מעבר לשלוחה ספציפית
-
@Freund
תמיד ניתן לשרשר פעולות (בפקודות הרלוונטיות) כך שאם אתה כותבf-/1/000.f-/1/001
המערכת תשמיע את שני הקבצים אחד אחרי השני
-
@Freund
אפשר לשרשר כמה השמעות או כמה סוגי השמעות עם מפריד נקודה
לדוגמא (נערך)api_answer_OK=id_list_message=f-file1.f-file2
-
פוסט זה נמחק! -
@שמחה-זו-הסיסמא
אתה צודק, טעיתי.
תיקנתי את הפוסט. -
@amp-Software-0 @שמחה-זו-הסיסמא
תודה על התשובות.
העניין שאני צריכה שהוא ישמיע מספר של קבצים משתנה לפי התשובה שאגדיר בAPI
אני לא יכולה להגדיר את כל האופציות בid_list_message בגלל שזה מגיע לאלפי אפשרויות שונות של סדר השמעת הקבצים (כמעט כמו הלוטו )השאלה שלי : האם אני יכולה לשמור את הresponse שמגיע בAPI נניח בid_list_message ואז להגדיר שזה מה שזה ישמיע בכל פעם (כלומר לעשות תהליך עבודה פנימי בימות ששומר את התשובה בid_list_message או רעיון אחר...)
תודה רבה מראש!! -
@Freund
במודול API אין אפשרות לעשות פעולה של שמירת נתון בקובץ אחר (id_list_message) וכדו, אפשר רק את הפעולות שמצויינות בתיעוד (השמעת קבצים, מעבר לשלוחה אחרת וכדו')
הפתרון לצורך שלך שהשרת עצמו יחזיר לימות המשיח את הפעולה לביצוע, ולא להגדיר את הפעולה לביצוע בצד של השלוחה
במקרה שלך אם את משתמש ב MAKE לכאורה זה לא כ"כ מעשי מכיון שאי אפשר לכתוב קוד ממשי שיג'נרט את התגובה -
@amp-Software-0 כתב במודול API השמעת מספר קבצים לפי תשובת השרת:
במקרה שלך אם את משתמש ב MAKE לכאורה זה לא כ"כ מעשי מכיון שאי אפשר לכתוב קוד ממשי שיג'נרט את התגובה
הבנתי, תודה רבה!
חשבתי אולי בתוך התהליך בMAKE ליצור קובץ שמע בשלוחה ולהגדיר השהיה מסויימת ומראש להגדיר את השמע של הקובץ החדש... לא בטוחה שזה ריאלי מבחינת הזמנים של הביצועים
אם יש למישהו רעיון אחר בדרך ה"פשוטה" (ללא קוד ) אשמח מאד לשמוע תודה רבה!