אישור לימוד דפי גמרא.
-
|=קיבלנו על עצמנו כל השיעור הקדוש לסיים הש"ס לעי"נ מורינו ורבינו שנפטר בקיצור ימים ושנים,
אני זקוק בדחיפות למישהו שיציע רעיון איך אני עושה שכל בחור יוכל לבחור את המסכת שקיבל ע"ע ולאשר כמה למד???=|
|=דחוף!!!!=| -
@סבא-המלך תסתכל כאן
חלוקת פרקי תהילים / גמרא /פרשות/דפים/עמודים - chapter_receive
אין אפשרות לבחור איזה מסכת נראה לי.. -
@מוטלה לא עוזר לי, ובכל זאת תודה!.
-
@סבא-המלך ביקשנו כבר בפורום הרבה פעמים פיתוח לגבי נושא זה וכן לגבי תהילים, אבל בנתיים זה מתמהמה...
-
@חנון-המרבה נשמח שמישהו יפתח את זה בינתיים בAPI [לזכות הציבור...]
חבר שבנה כבר כמה דברים בAPI טען לי שזה די פשוט (לו אישית אין זמן בתקופה הקרובה...)
אם צריך, יש לי איפשהו אקסל עם כל הש"ס כולל טקסט של תחילת וסוף עמוד/נושא בשביל הקראה אוטמטית -
@עץ-השדה אמר באישור לימוד דפי גמרא.:
@חנון-המרבה נשמח שמישהו יפתח את זה בינתיים בAPI [לזכות הציבור...]
חבר שבנה כבר כמה דברים בAPI טען לי שזה די פשוט (לו אישית אין זמן בתקופה הקרובה...)
אם צריך, יש לי איפשהו אקסל עם כל הש"ס כולל טקסט של תחילת וסוף עמוד/נושא בשביל הקראה אוטמטיתאפשר לעשות הוספת ניקוד ולהחליף את ההודעות מערכת וכל אחד יקיש כמה דפי גמרא למד
-
@hujbi-cueapi זה לא ענין של כמות דפי גמרא וכיוצ"ב, אלא רוצים לחלק את כל הש"ס ולוודא שהיא אכן נחלקה ולא נשאר מסכתות ללא לימוד ואין כפיליות.
-
תנסה לעשות בומודל קבלת נתונים תוכל לעשות זאת עם שיוכים ולאחמ"כ תעשה שהמערכת תבדוק האם כבר נלקחו אותם מסכתות ודפים.
לא בדקתי לעומק -
@קופת-הקהל למעלה מ2700 שורות!
הרעיון הוא שיהיה תפריט עם בחירת סדר ואז מסכתות ואז פרקים ודפים, זה מטורף לבנות כמות כזו של שלוחות קבלת נתונים אם אפשרי לפתור את זה במודול api פשוט, לא? -
אכן .
אולי תוכל לעשות זאת ללא חלוקה של דפים אלא לפי מסכתות
אבל הניסיון לימד אותי שדברים שצריכים מידי הרבה להתעסק איתם אם אין תמונה בראש בהתחלה ע"פ רוב הפרוייקט יתקע היכן שהוא, לכן מאד מומלץ לעשות את זה בתכנות
עצה טובה
צייר לעצמך איזה קובץ אתה רוצה לקבל בסוף. זה היעד, ואליו צריכים להגיע.