נפתר איך אני מוחק מספרים שנכנסו????????? (סליחה על ההוספה, אבל, דחוף!!!!!!!!!)
-
-
@צבי-ד-צ
ומה הבעייה שתמחק את השורות האלו ואז הם לא יעברו ל 999? -
@פיסטוק-פרווה א. מי אמר שזה יעזור גם לא לעבור לשלוחה האחרת שאליה עוברים. ב. אם עשיתי הפניה כנראה שאני צריך אותה...
השאלה אם יש איזה מקום שנשמרים המספרים האלה שאני יכול למחוק אותם משם?
-
@צבי-ד-צ
המאזינים שעוברים לשלוחה 999 חייגו לאחד מהמספרים האלו ועברו ל 999? -
@פיסטוק-פרווה כנראה שעדיין עוברים לשם. אגב, ניסיתי עכשיו למחוק את המספרים האלו ועדיין לא עזר.
-
@צבי-ד-צ
לאיזה שלוחה הם עוברים? -
@פיסטוק-פרווה עד עכשיו היה שכל מי שחייג למערכת מהמספרים הנ"ל עובר ל999, ועכשיו כנראה שעדיין עוברים לשם חוץ ממי שעבר ממערכת א' למערכת ב' שלוחה 970 ע"י במודל הנ"ל שעכשיו גם כשהם מתקשרים ישירות למערכת עוברים ל970
-
@צבי-ד-צ
תבדוק מה מוגדר בשלוחה ראשית, מעבר לשלוחה אחרת או כל משהו אחר שיכול להפנות את המאזינים שלך לשלוחה 999.
ואם הגדרת שיעברו ל 999 אז וזה מה שאתה צריך אז מה הבעייה? -
@פיסטוק-פרווה סליחה, אבל לא כ"כ הבנתי
-
@צבי-ד-צ
תבדוק את ההגדרות שמוגדרות לך בשלוחה הראשית, תבדוק שם האם יש משהו שגורם להעברת המאזינים לשלוחה 999...
נ.ב. תבדוק גם בקובץ ivr.ini שנמצא בשלוחה הראשית! -
@פיסטוק-פרווה @יוסף-ח
וואי וואי וואי! עכשיו ראיתי שפשוט המודל הזה מוסיף איזשהם הגדרות בתפריט הראשי, מחקתי אותם ועכשיו זה עובד!!!!!!!!!!
בנושא אחר נבדוק איזה אופציות אחרות יש לי
תודה רבה רבה לכל העוזרים!! -
@יוסף-ח כשכתבתי לא ראיתי עדיין את תגובתך וכנראה שזה מה שהתכוון @פיסטוק-פרווה (או שהתכוונת להסביר אותו...)
יישר כח לכולם -
@צבי-ד-צ
תבדוק שבכל שימוש במודול הוא לא מגדיר את ההגדרות האלו שוב -
@צבי-ד-צ
בכיף, תסמן כנפתר. -
-
-
@יוסף-ח רק להשלמת העניין, זה מה שזה עושה לי בתפריט הראשי (תחת הקישקוש נמצא הסיסמה, לא המספר של המערכת)
-
מישהו אולי יודע מה הייתה הבעיה בדיוק? למה במערכת אחרת היה אותו דבר, וגם שם נוצר ההגדרות הנ"ל, והכל שם עובד תקין. ההבדל היחיד הוא שאין שם הפניה לפי מחוייג, זה קשור לזה?
עכשיו ראיתי שגם שם יש הפנייה לפי מחייג
תודה רבה -
@צבי-ד-צ כתב באיך אני מוחק מספרים שנכנסו????????? (סליחה על ההוספה, אבל, דחוף!!!!!!!!!):
מישהו אולי יודע מה הייתה הבעיה בדיוק? למה במערכת אחרת היה אותו דבר, וגם שם נוצר ההגדרות הנ"ל, והכל שם עובד תקין. ההבדל היחיד הוא שאין שם הפניה לפי מחוייג, זה קשור לזה?
אולי זה בגלל הapi, לך תדע מה זה מגדיר לך שמה במערכת...
אחד הסיכונים שיש שמשתמשים במודול API של מפתחים שהם לא רשמיים מימות המשיח זה שאתה לא יודע מהרגע ששמת את הסיסמה מה הם עושים לך במערכת!!!
-
@יוסף-ח אני מבין,
אבל כאן יש שני מערכות ובשניהם זה הוסיף את אותם הגדרות (לכאורה) ובאחד היה תקלה ובאחד לא -
@יוסף-ח @פיסטוק-פרווה @צבי-ד-צ
כתבתי ופירטתי בפוסט המקורי את אופן פעולת המודול ע"מ למנוע מקרים כעין אלו.הצורה הזו נועדה ע"מ לחסוך לאנשים את הצורך להגדיר בעצמם את ההגדרות בשתי המערכות ולכן זה מוגדר אוטומטית ע"י המודול עצמו.
צר לי על הצורה ש @יוסף-ח בחר להתנסח על הענין, המטרה היתה להקל על המשתמשים, ובכל מקרה אני חושב שיחד עם הזהירות הנדרשת - והיא נדרשת! בהחלט! בהכנסת סיסמת הניהול במקורות חיצוניים - המשתמשים כאן במודול - באופן יחסי - די אנונימיים, כבדהו וחשדהו , עם זאת, כדאי לשים לב למפתחים כאן שמשקיעים שעות ע"ג שעות בבניית ויצירת מודולים נצרכים לטובת כלל הציבור, בד"כ ללא כל תמורה, ובכל מקרה ללא תמורה המצדיקה את המאמץ וההשקעה, מי שאינו מעונין להשתמש במודולים לא צריך להשתמש, ואם הוא רוצה, כדאי לפנות למפתח באופן פרטי ולבקש ממנו פיתוח דומה כדי לקבל מושגים בעלויות של דברים כאלו בשוק.
בכל מקרה, להציג את המפתחים כטיפוסים נכלוליים ש "אתה לא יודע מה הם עושים לך במערכת" זהו אחד הדברים שיוציא להם את החשק להמשיך ולפתח פיתוחים לטובת כולם, וחבל.לגבי הפיתוח הזה ספציפית, בעקבות תקלות שונות שנבעו מהזמן שחולף עד שההגדרה מתעדכנת במערכת השניה, מומלץ אכן להשתמש ברעיון ש @ivrפון הביא כאן , ציינתי זאת גם בפוסט המקורי.
בתקווה שהדברים יובנו ולא ייצאו מהקשרם.
ובתפילה שלא תצא תקלה מתחת ידינו. -
@דוד_מלך_ישראל קריטד על הרעיון ל @מתנסה-php-api שנתן לי אותו בפרטי