מודל בינה מלאכותית
-
האם מישהו התנסה בבניית מערכת טלפונית משולבת 'סוכן בינה מלאכותית'?
כלומר שהמערכת תשאל את הלקוח שאלות בהתאם לתשובות שלו. עפ"י נתונים קבועים מראש שלימדנו את הסוכן.
דוגמא:
אני רוצה ליצור סוכן שנותן שירות לקוחות לבנק. אני מגדיר שהסוכן אמור להוציא מהמחייג בשלב ראשון את הנושא שהוא רוצה בו שירות. הסוכן לא יקבל שום תשובה אחרת מלבד תשובה מתאימה מהרשימה. כמובן שלא משנה מה תהיה הנוסח של המחייג המערכת תהיה מסוגלת לשלוף את התשובה הרלוונטית מתוך התשובה.אשמח על כל כיוון או ייעוץ, תודה.
-
@מתכנת-בעתיד כתב במודל בינה מלאכותית:
האם מישהו התנסה בבניית מערכת טלפונית משולבת 'סוכן בינה מלאכותית'?
כלומר שהמערכת תשאל את הלקוח שאלות בהתאם לתשובות שלו. עפ"י נתונים קבועים מראש שלימדנו את הסוכן.
דוגמא:
אני רוצה ליצור סוכן שנותן שירות לקוחות לבנק. אני מגדיר שהסוכן אמור להוציא מהמחייג בשלב ראשון את הנושא שהוא רוצה בו שירות. הסוכן לא יקבל שום תשובה אחרת מלבד תשובה מתאימה מהרשימה. כמובן שלא משנה מה תהיה הנוסח של המחייג המערכת תהיה מסוגלת לשלוף את התשובה הרלוונטית מתוך התשובה.אשמח על כל כיוון או ייעוץ, תודה.
אני לא חושב שזה הפורום המתאים לדון בו על זה,
אתה צריך בכללי לבדוק איך מתקשרים עם ai כלשהוא ולנתב אותו שישאל שאלות ויידע איזה פרט הכי מתאים (מתוך הרשימה שהכנסת למשל נושא לשירות)אחרי שתבנה את כל המודל שלך, תחבר אותו לapi של ימות המשיח, שהמערכת טלפונית תקושר עם המודלים שבנית
-
@MGM-IVR
תודה.
התנסית פעם עם יצירת מודל כזה? -
@מתכנת-בעתיד התנסתי עם העניין. ואולי אוכל לעזןר לך.
אבל אני חושב שזה לא המקום כאן, כמו שכבר הזכירו. -
@avrham @MGM-IVR
אשמח להיעזר בתשלום. 4120664@gmail.com